Rumstyper på Blue Sea Apartments

Enrumslägenheter i etage

Enrumslägenheter i etage belägna i de äldre delen av hotellet. Två separata sängar på den övre våningen. Soffa, minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning samt badrum på nedre plan. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Spiraltrappa till övervåningen. Öppen planlösning. Badkar och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenheter i ny del

Enrumslägenheter i ny del, byggd 2008. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller markbalkong, vissa med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 24-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenheter i äldre del

Enrumslägenheter i äldre hotelldel, byggd 1986. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badkar och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 19-25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Renoverade enrumslägenheter

Renoverade enrumslägenheter med minikök med kokplattor, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass, vissa med poolutsikt. (Trappsteg upp till terrassen.) Lägenheten med delad uteplats ligger på övre våningsplanet. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 20-29 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Renoverade trerumslägenheter

Renoverade trerumslägenheter med två separata sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc (två badrum). Balkong. Städning 6 ggr/vecka. Vissa renoverade trerumslägenheter har ingång via balkongen.
Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Renoverade tvårumslägenheter

Renoverade tvårumslägenheter med separat sovrum med möjlighet till två extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Vissa lägenheter har markterrass eller markbalkong andra balkong eller markbalkong med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 32-36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Trerumslägenhet i etage

Trerumslägenheter i etage i den äldre hotelldelen från 1986. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. I den ena trerumslägenheten finns extrabädden i det ena sovrummet som ligger på den nedre våningen. Lägenheterna har spiraltrappa, och är utan skiljeväggar på övervåningen. Alla lägenheter har minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi luftkonditionering och deponering. Badkar och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 43-48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter med två separata sovrum och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Belägna i den äldre hotelldelen. Separat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Två badrum med badkar och wc. Markterrass. (Trappsteg upp till terrassen.) Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 49 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenheter i ny del

Tvårumslägenheter i ny del, byggd 2008. Separat sovrum med möjlighet till två extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller markbalkong, vissa med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 34-50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter i äldre del

Tvårumslägenheter i äldre hotelldel, byggd 1986. Separat sovrum och möjlighet till två extrabäddar i bäddsoffa eller hopfällbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badkar och wc. Markterrass. (trappsteg upp till terrassen) Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 26-33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.