1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Blue Sea Apartments

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Marina,
Göteborg

+
Poolområdet, närheten till stranden och centrum.
-
Bättre och billigare matalternativ.

Bekräftad gäst: 2018-06-09


10 av 10

Rebecka ,
Tjörn

+
Vart bättre i verkligheten än på bilderna på er sida :)
-

Bekräftad gäst: 2018-06-09


10 av 10

Ann-Sofie ,
Trelleborg

+
Läget. God service. Excellent städning. Gott bemötande. Vänlig atmosfär.
-
Krokar till att hänga kläder i lägenheten eller extra stol i sovrummet.

Bekräftad gäst: 2018-06-09


9 av 10

johnny,
borås

+
Bra läge nära havet super.s
-
Saknade en brödrost men det ärju för att vi gillar att rostat bröd. En kastrull till en mindre.

Bekräftad gäst: 2018-06-08


8 av 10

,

+
Nära till både stranden och butiker, restauranger
-

Bekräftad gäst: 2018-06-02


10 av 10

Chatrine,
Lycksele

+
Lugnt hotell. Rent och snyggt. Närheten till allt.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-01


10 av 10

Sten,
Ulricehamn

+
Den nya delen som vi bodde i var lägenheten mycket bra, rymlig och fräsch.
-
Inget i den nya delen, möjligtvis lite större köksdel.

Bekräftad gäst: 2018-05-26


10 av 10

Bengt,
Borlänge

+
Rent och snyggt,2st. Pooler, fin lägenhet.
-
Saknade ingenting.

Bekräftad gäst: 2018-05-26


8 av 10

Tommy,
Skellefteå

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-05-26


10 av 10

Elin,
Piteå

+
Städ och närhet till hav
-

Bekräftad gäst: 2018-05-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

121 omdömen
Utmärkt
 
41
Väldigt bra
 
55
Bra
 
17
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2017-09-27

Inlägg av Anna A

Lugnt hotell, stor lgh, nära strand

Fint hotell, passar bäst för egenhushåll. Vi bodde i rum 310 - stor trerummare med två toaletter/dusch, två stora sovrum, matplats/vardagsrum/kök i ett samt en STOR balkong. Lgh ca 50kvm, balkong ca25kvm. Nära till strand (en liten promenad mellan två hus), rätt stenig strand jämfört med Kato Stalos perfekta sandstrand. Solstolar mot betalning. Lugnt på hotellet - dag som kväll/natt. Flera supermarkets runt hörnet, Lidl ca 700m bort. Bar/restaurang finns men maten var sådär. Rekommenderas för de som vill rå om sig själva.

 
2017-07-24

Inlägg av Yvonne S sweden

familjärt , mysigt nära stranden

Blue Sea Apartments är ett trevligt familjärt , hotell som är ett bra alternativ för barnfamiljer med lite större barn. Vi bodde i en "renoverad" 3 -rumslägenhet , minst 9-10 år sedan den renoverades enligt hotellbeskrivningen , så standarden är därefter. men helt och rent på alla punkter . Det som för vår del drar ned betyget är att vi när vi kom tilldelades en lägenhet längst ned på området,rum 321, vägg i vägg med en strand/pool club som spelade hög musik från på förmiddagen.... för att sedan höja trycket rejält på basen runt 14-15 .... tystna runt 18 på kvällen, men för att inte släppa greppet så kör de även nattklubb på fredag och lördag som kör igång vid midnatt och körde fram till 6 tiden på morgonen. inte helt önskvärt . själva strand/poolbaren är jättetrevlig , med bra musik. / inga barn tillåtna men då man "delar" samma vägg med lägenheten så kan jag intyga att den baslådan fungerar tyvärr alldeles utmärkt. för övrigt så var lägenheten otroligt mörk, och balkongen visade sig vara en smal, trång avstickare från loftgången.... skulle inte beskrivas som en balkong enligt min mening. Detta påtalades till ledningen som mycket smidigt erbjöd oss ett annat boende nästa dag för resten av veckan. Den nya lägenheten vi fick, rum 311, låg precis över receptionen var ljus och trevlig med en fantastisk stor balkong , Helnöjda med den på alla sätt. Men att jämföra den med den första vi fick och betala samma peng för dessa 2 olika boenden känns inte helt ok , men enligt Apollos beskrivning skall de vara likvärdiga. Njae ... håller som sagt inte med där. Den stora behållningen med hotellet är den lågmälda, familjära stämningen som råder på området, närheten till allt men trots att det är centralt så är det otroligt lugnt , tyst och avslappnat när man inte bor i byggnaden längst ned.

 
2017-05-14

Inlägg av Kent J Skövde, Sverige

Bekvämt och nära till allt

Redan vid incheckningen sent på kvällen märkte man av det trevliga bemötandet av personalen., vi bodde i en renoverad tvårumslägenhet med stor fin balkong mot poolområdet, mycket bra sängar och fri WiFi och fre safetybox var ju ett plus. Städningen var också perfekt.Poolområdet var bra med relativt mycket solstolar, poolerna utnyttjade vi aldrig eftersom det var bara några meter till havet som vi föredrar att bada i. Direkt vid gata ovanför hotellet finns en riktigt bra supermarket och många restauranger.

 
2017-05-05

Inlägg av Lotta Å Årjäng, Sverige

Bra service

Vi bodde i den gamla delen, 2 terasser, en med morgonsol och en med kvällssol. Perfekt städning varje dag utom söndag, men även städare behöver vara lediga. Bra mat i poolbaren, tillmötesgående personal, och perfekt frungerande wi-fi.

 
2016-08-28

Inlägg av Laura S

Lugnt läge

Lugnt och skönt läge mellan strand och huvudgata. Två pooler i mitten av hotellområdet med träd och buskar och många solstolar. Ingen som paxade solstolar på hela veckan, vilket annars brukar förekomma utomlands. Hade rum 119, tvårumslägenhet i ny del med poolutsikt och jättestor balkong. Sparsamt men tillräckligt inrett, något hårda sängar och platta kuddar. Hade varit bra med en bänkyta i köket, endast spis och diskho fanns. Vi åt endast frukost i lägenheten, och det gick ju att skära bröd på spisplattorna, men svårt om man ska laga mat. Mycket bra städning, torkat golv varje dag, diskat och bäddat fint. Stort plus till städerskan. Tyst och lugnt i rummet och oftast vid poolen med.