1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Blue Sea Apartments

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Jeanette ,
Stockholm

+
Läget och trevlig personal
-
Saknade en mindre kastrull Fanns inga krokar endast 2 i toalett Fotona på rummen ser större ut än i verkligheten på hemsidan

Bekräftad gäst: 2018-08-11


9 av 10

Anna,
Vellinge

+
Läget och lägenheten!
-
Under vår vistelse på två veckor fungerade tyvärr inte TV:n. Inget jättestort problem dock.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


7 av 10

Lena,
Mölndal

+
Läget
-
tråkigt bemötande i receptionen Väldigt spartansk köksutrustning

Bekräftad gäst: 2018-08-04


9 av 10

Christina,
Enköping

+
Bra läge trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


10 av 10

Minna,
Strängnäs

+
Mycket bra städning av rummet. Vackert ute med blommor och träd. Välskött och rent vid poolområdet.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


10 av 10

,

+
-
Wi-fi dåligt på rummen

Bekräftad gäst: 2018-07-27


8 av 10

Pelle,
Malmö

+
Lugnt o skönt familjehotell både nära strand och restaurang/shopping.
-
Saknade ytterligare en kastrull. En mindre hade kompletterat den stora bra.

Bekräftad gäst: 2018-07-14


10 av 10

Inga-Lena,
Trollhättan

+
Personalen, läget nära havet
-
Det som fattas är stolar på stranden, och bättre koll på besökarna som ”bokar” sina stolar runt polen lånnngt innan de kommer ut. Förslag:tag alla handdukar och släng dem i en hög, så har alla möjlighet att prova en stol vid polen. Då skulle även hotellets bar gå bättre.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


9 av 10

Cecilia,
Uppsala

+
Bra sängar, kändes nya. Sov gott hela veckan! 2 fina välskötta pooler, även en liten för barn. Nära till havet, nära till restauranger. Bra med skyltar att inte paxa solsängar med handdukar. Bra pris för fint hotell. Trevlig personal!
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


9 av 10

Gia,
Lerum

+
Ett litet, lugnt hotell där det var gott om plats i poolen. Fina rum med gott om utrymme.
-
Mer köksutrustning vore bra. Brödrost, fler köksredskap... En köksbänk för att kunna laga mat. Krokar och avställningsytor saknades.

Bekräftad gäst: 2018-06-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

129 omdömen
Utmärkt
 
45
Väldigt bra
 
59
Bra
 
17
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2017-09-27

Inlägg av Anna A

Lugnt hotell, stor lgh, nära strand

Fint hotell, passar bäst för egenhushåll. Vi bodde i rum 310 - stor trerummare med två toaletter/dusch, två stora sovrum, matplats/vardagsrum/kök i ett samt en STOR balkong. Lgh ca 50kvm, balkong ca25kvm. Nära till strand (en liten promenad mellan två hus), rätt stenig strand jämfört med Kato Stalos perfekta sandstrand. Solstolar mot betalning. Lugnt på hotellet - dag som kväll/natt. Flera supermarkets runt hörnet, Lidl ca 700m bort. Bar/restaurang finns men maten var sådär. Rekommenderas för de som vill rå om sig själva.

 
2017-07-24

Inlägg av Yvonne S sweden

familjärt , mysigt nära stranden

Blue Sea Apartments är ett trevligt familjärt , hotell som är ett bra alternativ för barnfamiljer med lite större barn. Vi bodde i en "renoverad" 3 -rumslägenhet , minst 9-10 år sedan den renoverades enligt hotellbeskrivningen , så standarden är därefter. men helt och rent på alla punkter . Det som för vår del drar ned betyget är att vi när vi kom tilldelades en lägenhet längst ned på området,rum 321, vägg i vägg med en strand/pool club som spelade hög musik från på förmiddagen.... för att sedan höja trycket rejält på basen runt 14-15 .... tystna runt 18 på kvällen, men för att inte släppa greppet så kör de även nattklubb på fredag och lördag som kör igång vid midnatt och körde fram till 6 tiden på morgonen. inte helt önskvärt . själva strand/poolbaren är jättetrevlig , med bra musik. / inga barn tillåtna men då man "delar" samma vägg med lägenheten så kan jag intyga att den baslådan fungerar tyvärr alldeles utmärkt. för övrigt så var lägenheten otroligt mörk, och balkongen visade sig vara en smal, trång avstickare från loftgången.... skulle inte beskrivas som en balkong enligt min mening. Detta påtalades till ledningen som mycket smidigt erbjöd oss ett annat boende nästa dag för resten av veckan. Den nya lägenheten vi fick, rum 311, låg precis över receptionen var ljus och trevlig med en fantastisk stor balkong , Helnöjda med den på alla sätt. Men att jämföra den med den första vi fick och betala samma peng för dessa 2 olika boenden känns inte helt ok , men enligt Apollos beskrivning skall de vara likvärdiga. Njae ... håller som sagt inte med där. Den stora behållningen med hotellet är den lågmälda, familjära stämningen som råder på området, närheten till allt men trots att det är centralt så är det otroligt lugnt , tyst och avslappnat när man inte bor i byggnaden längst ned.

 
2017-05-14

Inlägg av Kent J Skövde, Sverige

Bekvämt och nära till allt

Redan vid incheckningen sent på kvällen märkte man av det trevliga bemötandet av personalen., vi bodde i en renoverad tvårumslägenhet med stor fin balkong mot poolområdet, mycket bra sängar och fri WiFi och fre safetybox var ju ett plus. Städningen var också perfekt.Poolområdet var bra med relativt mycket solstolar, poolerna utnyttjade vi aldrig eftersom det var bara några meter till havet som vi föredrar att bada i. Direkt vid gata ovanför hotellet finns en riktigt bra supermarket och många restauranger.

 
2017-05-05

Inlägg av Lotta Å Årjäng, Sverige

Bra service

Vi bodde i den gamla delen, 2 terasser, en med morgonsol och en med kvällssol. Perfekt städning varje dag utom söndag, men även städare behöver vara lediga. Bra mat i poolbaren, tillmötesgående personal, och perfekt frungerande wi-fi.

 
2016-08-28

Inlägg av Laura S

Lugnt läge

Lugnt och skönt läge mellan strand och huvudgata. Två pooler i mitten av hotellområdet med träd och buskar och många solstolar. Ingen som paxade solstolar på hela veckan, vilket annars brukar förekomma utomlands. Hade rum 119, tvårumslägenhet i ny del med poolutsikt och jättestor balkong. Sparsamt men tillräckligt inrett, något hårda sängar och platta kuddar. Hade varit bra med en bänkyta i köket, endast spis och diskho fanns. Vi åt endast frukost i lägenheten, och det gick ju att skära bröd på spisplattorna, men svårt om man ska laga mat. Mycket bra städning, torkat golv varje dag, diskat och bäddat fint. Stort plus till städerskan. Tyst och lugnt i rummet och oftast vid poolen med.