Kundomdömen om Blue Sea Apartments

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 825 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Anna,
Luleå

+
Personalen lyfte hotellet förutom en liten kvinnlig receptionist med väldigt tråkig attityd. Ej nyttjat faciliteterna, mat & dryck på hotellet.
-
Tre-rumslägenheten 202 behöver uppdateras, gammal och sliten, i av avsaknad av puts & studs. Vi bodde tre personer och det är nog max vad det gäller utrymme, förvaring, krokar på väggarna, utrustning i köket etc.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Simone,
Uddevalla

+
Närheten till stranden, och till staden.
-
Rökfritt inom poolområdet. Rök-"ruta" utanför receptionen hade inte varit dumt. Hemskt att ligga vid poolkanten och njuta, när det rökas runt omkring. Ett par som kedjerökade, först kvinnan 3 ciggaretter i rad, och direkt efter mannen 3 cigaretter i rad, Plus alla andra rökare. Bläää!

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

Andre,
Visby

+
Mitt i stan, 2 pooler , nära till havet !
-
Sängarna , extra sängarna

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

,

+
Städningen
-
Hårtork och bättre belysning på rummet. Att folk inte ska tillåtas paxa solsängar

Bekräftad gäst: 2019-09-06


9 av 10

Johan,
Huskvarna

+
Städningen och poolområdet.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


9 av 10

Göran,
Kramfors

+
Läget, ordning påreds på allt, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

Mia,
Askersund

+
Den stora balkongen på mitt rum och bra städerska som gjorde det lilla extra och pyntade med blommor och vek handdukarna till fina konstverk.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


9 av 10

Christer ,
Stockholm

+
Pool området och närheten till alkt
-
Vattenkokare, brödrost och mikrovågsugn vore en klart förbättring.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

Aida,
Malmö

+
Allting var så bra
-
Ingenting

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

Emma,
Ferde

+
Personalen, läget och poolområdet
-
Fler eluttag i rummen samt bättre lampa inne i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

145 omdömen
Utmärkt
 
55
Väldigt bra
 
64
Bra
 
18
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-08-22

Inlägg av snarfari89 Karmansbo, Sverige

Superbra lägenhetshotell!

Vi är jättenöjda! Perfekt läge när man har småbarn. Nära stranden och shoppinggatan. Två pooler med mycket solsängar. Mycket blommor o grönska runt hela hotellet. Väldigt smakfullt och mysigt. Stora fina fräscha rum. Bäddmadrass i sängen. Stort plus! Personalen är jättetrevliga och serviceminded. Maten i poolbaren var så god!

 
2019-08-07

Inlägg av miajorgen Åhus, Sverige

Bra läge

Ligger centralt mitt i byn men mycket lugnt läge. Många bra restauranger precis utanför hotellområdet. Stranden bara 50 meter bort, sand/grus och småsten. Bodde i nya delen med fina rum och sköna sängar.

 
2019-07-30

Inlägg av magull9 Säffle

Över förväntan!

Är mycket nöjd med detta boende! Hotellområdet var mycket mysigare och lummigare i verkligheten än vad bilder ger intryck av! Jättefina pooler och gott om solstolar.Läget till stranden var perfekt, mycket enkelt att varva mellan poolområde och hav. Trevlig poolbar/ restaurang med bra bemötande. Läget till centrum var toppen, man var snabbt inne i smeten utan att närheten störde med oväsen och buller till hotellområdet. Jag var lite orolig över att poolbar nere vid stranden skulle störa på området, vilket framgått i en del omdömen innan, men märkte inte av den annat än nere på stranden. Inte ens i lägenheten vägg i vägg med poolbaren, där en del av vårt sällskap bodde, de stördes inte alls. Utmärkt städning! Väldigt rent och fräscht! Vår städerska var helt suverän. Trevlig, omtänksam, jättegullig, och gjorde sitt jobb fantastiskt bra! Kan tillägga att hotellet är mellanklass och "typisk grekisk standard", som vi brukar säga, man får hitta lösningar när det fattas husgeråd i köket och liknande, men detta är inget som stör mig då jag vet hur det kan vara och ser detta som lite av den grekiska charmen. :) Kan varmt rekommendera detta boende till alla åldrar, om man vill ha självhushåll och nära till "allt".

 
2018-10-06

Inlägg av 650evah Landvetter, Sverige

Rekommenderas varmt!

Bilderna stämmer överens med verkligheten! Så härligt ställe! Åt lunch på hotellrestaurangen, alltid gott och så trevlig personal! Lägenheten(2rums)rymlig och bra. Bra städning. Trevlig receptionspersonal. Nära till havet,perfekt att ha sin solsäng vid poolen och skutta ner till härliga havet! Hit vill man komma igen❤❤❤❤🌞

 
2018-09-18

Inlägg av 653mikaels Klippan, Sverige

Bra boende

Hotellet ligger fint både vad gäller stranden och nära centrum. Trevlig personal och rum med det vi behöver. Allt sköts med ordning och reda så vi kan bara ha semester och njuta av det som kreta erbjuder.