1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Blue Sea Apartments

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Magnus,
Hässleholm

+
Ganska tyst, Fräscht och bra poolområde
-
Microvågs ugn?

Bekräftad gäst: 2019-04-20


2 av 10

Magnus,
Älmhult

+
Städningen
-
Innan man hyr ut något måste man kontrollera att allt fungerar. Inget varm vatten Lör,Sön,Mån,Lör. Flertalet lampor sönder i lägenheten. Vattnet luktade och smakade mögel. Har en fru som är doft allergiker, hon mådde skit hela resan. Fick €50 av Apollo som kompensation, kändes mer som ett hån då vi var 5st. Stranden var som en soptipp, var på Kreta i mitten på -90 talet då var standarden ok. Nu kändes Kreta som ett U-land. Nu i efterhand hade jag hellre åkt till något ställe i Sverige, tagit in på hotell med familjen en hel vecka ätit och druckit gott för den summan som resan kostade. Ca 40', tror till och med det skulle bli en slant över.

Bekräftad gäst: 2019-04-20


8 av 10

Ann-Charlotte,
Vänersborg

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-21


9 av 10

Lena,
Kramfors

+
Rent o fint. Lugnt centralt. Å äntligen bäddmadrasser
-
Glas/plastmugg som är gjorda för cocktails. Inte särskilt inbjudande att dricka t.ex. Marguerite ur halvliters plastmuggar vid poolen.

Bekräftad gäst: 2018-10-20


10 av 10

Liselott,
Sunne

+
Trivsamt och läget .
-
Bättre köksutrustning tex stekpanna.

Bekräftad gäst: 2018-10-20


8 av 10

GunMarie,
Umeå

+
Vi hade 2 badrum:-) Jättefint poolområde och så nära och bekvämt till stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-10-19


10 av 10

Elaine,
Hudiksvall

+
Den lummiga trädgården och lugnet. Närhet till havet
-
En lekplats för barnen

Bekräftad gäst: 2018-10-19


5 av 10

Kathe,
Tvååker

+
-
Vattenkokare, brödrost. Ett måste i en lägenhet. Uruselt!! Sängarna under all kritik!!! Från 70 talet!! Helt oacceptabelt!! Vi hade fruktansvärt ont i ryggen, redan efter första natten. Maddrassskydden var nog från samma årtal. Så fort man vände sig i sängen så prasslade det.

Bekräftad gäst: 2018-10-19


10 av 10

Annika ,
Uppsala

+
Fräscht
-
Saknade vattenkokare, en till kastrull något mindre.

Bekräftad gäst: 2018-10-19


9 av 10

Rune,
Sarpsborg

+
Hyggelig betjening og fantastisk rengjøring.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

139 omdömen
Utmärkt
 
50
Väldigt bra
 
63
Bra
 
18
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-10-06

Inlägg av 650evah Landvetter, Sverige

Rekommenderas varmt!

Bilderna stämmer överens med verkligheten! Så härligt ställe! Åt lunch på hotellrestaurangen, alltid gott och så trevlig personal! Lägenheten(2rums)rymlig och bra. Bra städning. Trevlig receptionspersonal. Nära till havet,perfekt att ha sin solsäng vid poolen och skutta ner till härliga havet! Hit vill man komma igen❤❤❤❤🌞

 
2018-09-18

Inlägg av 653mikaels Klippan, Sverige

Bra boende

Hotellet ligger fint både vad gäller stranden och nära centrum. Trevlig personal och rum med det vi behöver. Allt sköts med ordning och reda så vi kan bara ha semester och njuta av det som kreta erbjuder.

 
2018-09-05

Inlägg av Scorpio1075 Malmö, Sverige

Trevligt område

Detta hotellkomplex ligger inbäddat i grönska och har både strandläge och centrumläge. Det finns två välskötta pooler och en liten plaskpool till barnen samt gott om solsängar. Till att vara ett grekiskt hotell är det bra klass. Sängarna är sköna att sova i, köksdelen fungerar, badrum som är ok. Hade dock önskat några till klädkrokar. Vi hade en tre-rumslägenhet, ett sovrum på nedanvåningen och ett som låg på ovanvåningen med en smal spiraltrappa upp - inget för den höjdrädda. Balkongen var stor och luftig med ett torkställning till kläder och sköna möbler. Det fanns två airconditions vilket var super. Wi-fi fungerade utmärkt på hela hotellområdet. Personalen var trevlig och tillmötesgående. Man kan äta frukost och lunch på hotellet utan överpriser. Vår städerska var underbar och städade bra samt vek vackra konstellationer av handdukarna. Hon lade även in blommor. På avresedagen finns det ett dayroom och duschmöjligheter för den som reser hem sent. I receptionen finns det även några soffor och fåtöljer, och lite böcker. Stranddelen i Platanias är lite tråkig men om man tar buss eller promenerar bort mot AgiaMarina och Stalis så är den gyllengul och underbar. Vi kan absolut tänka oss att bo här igen.

 
2017-09-27

Inlägg av Anna A

Lugnt hotell, stor lgh, nära strand

Fint hotell, passar bäst för egenhushåll. Vi bodde i rum 310 - stor trerummare med två toaletter/dusch, två stora sovrum, matplats/vardagsrum/kök i ett samt en STOR balkong. Lgh ca 50kvm, balkong ca25kvm. Nära till strand (en liten promenad mellan två hus), rätt stenig strand jämfört med Kato Stalos perfekta sandstrand. Solstolar mot betalning. Lugnt på hotellet - dag som kväll/natt. Flera supermarkets runt hörnet, Lidl ca 700m bort. Bar/restaurang finns men maten var sådär. Rekommenderas för de som vill rå om sig själva.

 
2017-07-24

Inlägg av YvonneS458 Trollhättan, Sverige

familjärt , mysigt nära stranden

Blue Sea Apartments är ett trevligt familjärt , hotell som är ett bra alternativ för barnfamiljer med lite större barn. Vi bodde i en "renoverad" 3 -rumslägenhet , minst 9-10 år sedan den renoverades enligt hotellbeskrivningen , så standarden är därefter. men helt och rent på alla punkter . Det som för vår del drar ned betyget är att vi när vi kom tilldelades en lägenhet längst ned på området,rum 321, vägg i vägg med en strand/pool club som spelade hög musik från på förmiddagen.... för att sedan höja trycket rejält på basen runt 14-15 .... tystna runt 18 på kvällen, men för att inte släppa greppet så kör de även nattklubb på fredag och lördag som kör igång vid midnatt och körde fram till 6 tiden på morgonen. inte helt önskvärt . själva strand/poolbaren är jättetrevlig , med bra musik. / inga barn tillåtna men då man "delar" samma vägg med lägenheten så kan jag intyga att den baslådan fungerar tyvärr alldeles utmärkt. för övrigt så var lägenheten otroligt mörk, och balkongen visade sig vara en smal, trång avstickare från loftgången.... skulle inte beskrivas som en balkong enligt min mening. Detta påtalades till ledningen som mycket smidigt erbjöd oss ett annat boende nästa dag för resten av veckan. Den nya lägenheten vi fick, rum 311, låg precis över receptionen var ljus och trevlig med en fantastisk stor balkong , Helnöjda med den på alla sätt. Men att jämföra den med den första vi fick och betala samma peng för dessa 2 olika boenden känns inte helt ok , men enligt Apollos beskrivning skall de vara likvärdiga. Njae ... håller som sagt inte med där. Den stora behållningen med hotellet är den lågmälda, familjära stämningen som råder på området, närheten till allt men trots att det är centralt så är det otroligt lugnt , tyst och avslappnat när man inte bor i byggnaden längst ned.