Kundomdömen om Blue Sea Apartments

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

146 omdömen
Utmärkt
 
56
Väldigt bra
 
64
Bra
 
18
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-09-22

Inlägg av MiFi78 Askersund, Sverige

Mycket trevligt hotell!

Jag har rest med Apollo många gånger och blir aldrig besviken på de hotell som jag har valt. Blue sea är inget undantag! Hotellet har en äldre och en nyare del och mitt val var att bo i den äldre delen som var mer i min prisklass. Eftersom jag reser ensam så blir jag extra glad då jag får ett rum som är till belåtenhet och detta rum (tror det var 204) hade en stor balkong som jag var väldigt nöjd med och rummet i övrigt var till belåtenhet även det. Väldigt sköna sängar, vilket inte alltid är vad man räknar med att få på en del hotell och dessutom gratis AC som var en positiv överraskning! Städningen var klanderfri och städerskan gjorde små konstverk av handdukarna och dekorerade med nyplockade blommor i alla rum vilket var uppiggande och vackert. I övrigt har hotellet bra gångavstånd till centrum och ligger precis nere vid stranden. Pool och restaurang utnyttjades inte av mig då jag är en strandmänniska. Jag är väldigt nöjd med valet av hotell och kommer troligtvis att bo här igen någon gång i framtiden. Toppenbetyg från mig!

 
2019-08-22

Inlägg av snarfari89 Karmansbo, Sverige

Superbra lägenhetshotell!

Vi är jättenöjda! Perfekt läge när man har småbarn. Nära stranden och shoppinggatan. Två pooler med mycket solsängar. Mycket blommor o grönska runt hela hotellet. Väldigt smakfullt och mysigt. Stora fina fräscha rum. Bäddmadrass i sängen. Stort plus! Personalen är jättetrevliga och serviceminded. Maten i poolbaren var så god!

 
2019-08-07

Inlägg av miajorgen Åhus, Sverige

Bra läge

Ligger centralt mitt i byn men mycket lugnt läge. Många bra restauranger precis utanför hotellområdet. Stranden bara 50 meter bort, sand/grus och småsten. Bodde i nya delen med fina rum och sköna sängar.

 
2019-07-30

Inlägg av magull9 Säffle

Över förväntan!

Är mycket nöjd med detta boende! Hotellområdet var mycket mysigare och lummigare i verkligheten än vad bilder ger intryck av! Jättefina pooler och gott om solstolar.Läget till stranden var perfekt, mycket enkelt att varva mellan poolområde och hav. Trevlig poolbar/ restaurang med bra bemötande. Läget till centrum var toppen, man var snabbt inne i smeten utan att närheten störde med oväsen och buller till hotellområdet. Jag var lite orolig över att poolbar nere vid stranden skulle störa på området, vilket framgått i en del omdömen innan, men märkte inte av den annat än nere på stranden. Inte ens i lägenheten vägg i vägg med poolbaren, där en del av vårt sällskap bodde, de stördes inte alls. Utmärkt städning! Väldigt rent och fräscht! Vår städerska var helt suverän. Trevlig, omtänksam, jättegullig, och gjorde sitt jobb fantastiskt bra! Kan tillägga att hotellet är mellanklass och "typisk grekisk standard", som vi brukar säga, man får hitta lösningar när det fattas husgeråd i köket och liknande, men detta är inget som stör mig då jag vet hur det kan vara och ser detta som lite av den grekiska charmen. :) Kan varmt rekommendera detta boende till alla åldrar, om man vill ha självhushåll och nära till "allt".

 
2018-10-06

Inlägg av 650evah Landvetter, Sverige

Rekommenderas varmt!

Bilderna stämmer överens med verkligheten! Så härligt ställe! Åt lunch på hotellrestaurangen, alltid gott och så trevlig personal! Lägenheten(2rums)rymlig och bra. Bra städning. Trevlig receptionspersonal. Nära till havet,perfekt att ha sin solsäng vid poolen och skutta ner till härliga havet! Hit vill man komma igen❤❤❤❤🌞