1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Blue Dome

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Anu,
Karlshamn

+
Läget. Lagom stort och familjärt. Bra tillgång till solstolar vid pool.
-
Badrummen ganska slitna. Avloppslukt över stora delar av hotellområdet. Bla väldigt ofta vid vår altan i markplan o poolen. Städpersonal låser inte altandörren i markplan efter städning. Dörren stod olåst efter dem flera dagar. =Otryggt

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Yvonne,
Veddige

+
Läget, och trevliga rum. Utlån av cyklar
-

Bekräftad gäst: 2018-09-14


10 av 10

Therese,
Varberg

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-14


9 av 10

Håkan ,
Hässleholm

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


9 av 10

,

+
Läget är oslagbart
-
Vikbara parasoller på balkong som skydd mot kvällssol.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


9 av 10

Thomas,
Motala

+
Lugn miljö. Gott om solsängar både vid pool och vid strand.
-
Vi skulle föredra frukostbuffé.

Bekräftad gäst: 2018-08-03


10 av 10

Britt-Marie ,
Göteborg

+
Den totala närheten till både pool och hav! Helt suveränt läge!! Kommer alltid att boka detta hotell! Väldigt trevlig personal! Längtar redan till nästa resa dit.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-20


9 av 10

Inger,
Malmö

+
Läget är jättebra eftersom det ligger precis vid havet med egen strand och egen pool och bra restaurang. Perfekt om man vill ha lugn och ro. Nära affärsgatan och restauranger. Snäll och hjälpsam personal. Rent och snyggt. Kommer gärna tillbaka!
-
Utsikten från vårat rum: + delvis mycket fin: Havet och polen. - delvis mindre fin: P-plats samt Byggarbetsplats. Dock inte hotellets fel att granntomten är ett hus under konstruktion.

Bekräftad gäst: 2018-07-14


8 av 10

Jeanette,
Stockholm

+
Servicen dem var personliga o familjära.
-
Bättre spis i lägenheterna o badrummet kunde fräschas upp.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


8 av 10

Lena,
Lerum

+
Nära stranden. Gott om solstolar vid poolen Fria solstolar på stranden Bra kock Hjälpsam personal i receptionen
-
Vid hemresan: Alla Apolloresenärer kommer samtidigt - vilket gör extremt långa köer - flyget därför försenat för resenärerna hann inte igenom säkerhetskontrollen pga detta - flygets ställtid fick flyttas en timma framåt pga detta! Det här är logistik som går att lösa av Apollo!!

Bekräftad gäst: 2018-06-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

205 omdömen
Utmärkt
 
145
Väldigt bra
 
46
Bra
 
9
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-08-24

Inlägg av Ylvis14

Fantastiskt hotell precis vid havet

Bokade detta 3 stjärniga hotell och hade inte förväntat mig ett så fint och fräscht hotell! Vi bodde i en fin liten lägenhet med allt som behövs. Litet kök, sköna sängar och balkong med sidoutsikt över havet. Pool området var väldigt rent och fint med en infinity pool. Efter bara några steg så är man nere vid havet. Restaurangen på hotellet ligger fantastiskt fint med utsikt över hela havet. Vi hade bokat med frukost och den tillagades medans vi njöt av utsikten på morgonen. Det fanns massor att välja på och allt var väldigt gott. Kan verkligen rekommendera att prova på hotellfrukosten. All personal var trevliga och väldigt serviceminded. Verkligen ett toppenhotell!

 
2018-08-10

Inlägg av piacarlzen Landvetter, Sverige

Helt underbart ställe!

Det uppfyllde verkligen allt som beskrevs i Apollos text och det som stod av övriga gäster som skrivit innan här. All personal allt från receptionist, bartender, städpersonal var verkligen genuint hjälpsamma och trevliga aldrig några problem. Rent och snyggt väldigt god mat i restaurangen och kan varmt rekommendera måndags buffén med Grekisk underhållning. Tyst och lugnt ställe nära centrum med allt man behöver köpa till. Härligt familje hotell! Vi på rum 411 & 312 Svensk/ Engelsk vill tacka för en härlig veckađŸ‘â€ïžâ˜€ïž

 
2018-07-28

Inlägg av 848petrap Landskrona, Sverige

NÖJD!

Nyss hemkommen efter en vecka på detta hotell som var bra mycket bättre än vad jag hade trott. Samtliga lägenheter har havsutsikt från balkongen. Vi var ett sällskap som skulle ha totalt 3 rum. Tjejen från receptionen följde med in på varje rum och förklarade kring AC mm. Alltid ett leende från personalen oavsett tid på dygnet. Under vår vistelse fyllde jag 50 år och samma dag efter en heldag på stranden knackade det på dörren. Utanför står tjejen från receptionen och sjunger alldeles själv Happy Birthday och med en tårtfontän i handen. Hotellet bjöd på en flaska bubbel och ett grattiskort. Oerhört generöst! Som på alla hotell (i princip) står det att solstolar inte får reserveras med handdukar. Men efter några dagar när vi inte fått plats vid poolen, gjorde vi så ändå och fler med oss. Men döm om vår förvåning när receptionisten kommer fram till oss under fm och talar om att de försöker verkligen hålla på det konceptet och vore tacksamma om vi förtid och respekterade deras bestämmelser. Det gillade jag!! Ofta är det bara tomma ord men jag tror och hoppas att de verkligen menade vad de sa. Rekommenderas varmt!

 
2018-06-18

Inlägg av AnnaS10277

En vecka i Platanias

Ett lite trevligt hotel med bra service, trevlig restaurang med god mat. Hotellets personal var mycket tserviceinriktade och vi blev allt sedda och bra bemötta. På bra avstånd från huvudgatan vilket gjorde att hotellet var fritt från störande trafik, det som hördes var vågorna från det närliggande havet. Trevligt poolområde ochnära havet.

 
2017-09-02

Inlägg av Hasse N

Lugnt och bra

Trevligt lägenhetshotell,personalen är mycket tillmötesgående,tyst och bra läge,ändå nära till allt,städningen var kanon,fina balkonger,mycket rymliga,vi åt inte på restaurangen mer än nån gång,så den vet vi inte så mycket om