1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Agapi

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
4,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Maria,
Helsingborg

+
De trevliga ägarna och städerskan! Solterrassen på taket var super fin!
-
Bättre belysning, många lampor fungerade inte.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


8 av 10

Margareta,
Luleå

+
Läget och poolen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


8 av 10

Gunilla,
Malmö

+
Bra läge, nära till allt. Man får ha överseende med discodunk o liv.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-01


8 av 10

Sophie,
Sundbyberg

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-06-02


6 av 10

,

+
Poll
-

Bekräftad gäst: 2018-05-20


10 av 10

Marie,
Landskrona

+
Litet och hemtrevligt med fin solterass på taket och perfekt läge i Platanias
-

Bekräftad gäst: 2018-05-19


8 av 10

Yvonne,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2017-10-15


8 av 10

,

+
Det låg väldigt centralt.
-
Balkongdörrarna väldigt svåra att öppna och stänga.

Bekräftad gäst: 2017-09-23


10 av 10

Gerd,
Hudiksvall

+
läget och personalen
-

Bekräftad gäst: 2017-08-26


9 av 10

Emma ,
Malmö

+
Läget! Rent. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2017-08-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

14 omdömen
Utmärkt
 
4
Väldigt bra
 
7
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-05-21

Inlägg av 310marieo Landskrona, Sverige

Litet och mysigt

Ett hotel man kände sig välkommen på , stod en flaskavatten och vin samt blomma i lägenheten när vi kom på kvällen. Litet hotell med 12 lägenheter i enklare stil men med mycket hög mysfaktor, fin solterass på taket och hade fin markterass direkt vid poolen och vi bara njöt. Läget är kanon både till centrum och till gamla stan, lite lyhört men det står man ut med, hit blir det definitivt fler besök

 
2015-05-15

Inlägg av Kerra72 Platanias, Grekland

Charmigt hotell

Jag och min vännina var nöjda med detta hotell, kanske ngt lyhört men annars väldigt nöjda. Litet pentry där man kunde fixa frukost mm. Vi bodde i dubbelrum. Safebox balkong och pool trevlig ägare och de som jobba där.

 
2016-06-23

Inlägg av Mikael M Aarhus, Danmark

Relaxed little hotel

Family trip, we booked 3 rooms. We really enjoyed this little hotel, especially the pool area, that felt like a private pool, due the limited number of guests. Close to the city and a late night open snack bar. 5-10 minutes walk to the beach.

 
2016-06-23

Inlägg av MikaelL1048

Very relaxede little hotel

Family trip, we had 3 rooms booked. We really enjoyed this little hotel, especially the little pool area, that felt like a private pool. Really close to town and a late night open snack bar. Rooftop had space for sunbathing.

 
2011-08-14

Inlägg av Katzus Espoo, Finland

excellent!

This apartment was very good, better than we expect! In centre and only 200m to beach. Room has everything what you need to cook and coffee maker, hair dryer etc. and room is cleaning six times on week. Staff (owner lady ja cleaner) are very helpful and nice people. I can recommend this apartment all kinds of group becouse they have rooms to one to six people. Specially roofterrace is great place to see beautiful sunset!