Kundomdömen om Agapi

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 140 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
4,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

Marie,

+
Rent och fräscht
-
Var tydligare i hotellbeskrivningen ang trafik och nöjesliv kan uppfattas som störande, det var helt galet oljud hela nätterna, man kunde lika gärna ställa sängen på torget, sovtid mellan 05-07

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

Gudrun,
Visby

+
Läget, Litet, Trivsamt
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


6 av 10

Inga,
Gävle

+
Litet ,centralt, trevligt bemötande.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

Ulf ,
Trelleborg

+
Mycket trevlig personal
-
Måste få bort mögellukt från hela hotellet Och även mögel som antagligen finns någonstans. Sofforna måste med bytas ut för dom skulle jag inte vilja ligga i.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


8 av 10

,

+
Läget samt vår terass ut mot gatan
-
Nya airconditions. Dåligt tryck i duschen. Lukt av mögel på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

Charlotta ,
Lerberget

+
Fantastiskt läge! litet, men gemytligt! Den lilla personal som fanns tillgänglig var supergullig och verkligen serviceminded!
-
Spolningen på toaletten. Doften i lägenheten, doftade dessvärre fukt.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Sonja,
Herrljunga

+
Den familjära stämmningen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

ingemar,
örkelljunga

+
centralt
-
måste börja att sotera sopporna ! alltså källsortera!!!

Bekräftad gäst: 2019-09-14


3 av 10

Robert,
Malmö

+
Trevlig personal.
-
Ställ krav på hotellet att de sanerar. Vårt första rum hade svartmögel och hotellet erkände att de har haft detta problem länge. Övriga rum var marginellt bättre men stank fukt.

Bekräftad gäst: 2019-08-09


1 av 10

Tobias,
Märsta

+
-
”Receptionisten” borde inte röka vid entrén . Beskriva att duschen/ badkaret är väldigt litet och varm vattnet är obefintligt precis som trycket i slangen. Byta toalett sits till en som passar toan. Sitsen hängde utanför och locket ramlade ner hela tiden, fick den i ryggen varenda gång jag satte mig. Städning av rummet vore toppen om den skedde vid lunch eller eftermiddag då det är lite tidigt med någon som öppnar dörren till lägenheten kl 9 på morgonen. Hemlösa katter som bor i buskarna och kissar vid poolen varje dag borde avlägsnas. Med mer med mera...

Bekräftad gäst: 2019-07-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

16 omdömen
Utmärkt
 
4
Väldigt bra
 
9
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-05-21

Inlägg av Marie O Landskrona, Sverige

Litet och mysigt

Ett hotel man kände sig välkommen på , stod en flaskavatten och vin samt blomma i lägenheten när vi kom på kvällen. Litet hotell med 12 lägenheter i enklare stil men med mycket hög mysfaktor, fin solterass på taket och hade fin markterass direkt vid poolen och vi bara njöt. Läget är kanon både till centrum och till gamla stan, lite lyhört men det står man ut med, hit blir det definitivt fler besök

 
2015-05-15

Inlägg av Kerra72 Platanias, Grekland

Charmigt hotell

Jag och min vännina var nöjda med detta hotell, kanske ngt lyhört men annars väldigt nöjda. Litet pentry där man kunde fixa frukost mm. Vi bodde i dubbelrum. Safebox balkong och pool trevlig ägare och de som jobba där.

 
2016-06-23

Inlägg av Mikael M Aarhus, Danmark

Relaxed little hotel

Family trip, we booked 3 rooms. We really enjoyed this little hotel, especially the pool area, that felt like a private pool, due the limited number of guests. Close to the city and a late night open snack bar. 5-10 minutes walk to the beach.

 
2016-06-23

Inlägg av MikaelL1048

Very relaxede little hotel

Family trip, we had 3 rooms booked. We really enjoyed this little hotel, especially the little pool area, that felt like a private pool. Really close to town and a late night open snack bar. Rooftop had space for sunbathing.

 
2011-08-14

Inlägg av Katzus Espoo, Finland

excellent!

This apartment was very good, better than we expect! In centre and only 200m to beach. Room has everything what you need to cook and coffee maker, hair dryer etc. and room is cleaning six times on week. Staff (owner lady ja cleaner) are very helpful and nice people. I can recommend this apartment all kinds of group becouse they have rooms to one to six people. Specially roofterrace is great place to see beautiful sunset!