Lamon

Familjeägda hotell Lamon bjuder på ett toppenläge i Plakias på Kreta, precis intill den långa sandstranden, med promenadavstånd till centrum. Både poolområdet och restaurangen har utsikt över vattnet, och på hotellets baksida finns en gräsmatta med lekplats. I centrum i Plakias kretsar livet kring strandpromenaden som kantas av restauranger och barer.


Rumstyper

Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 162 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lamon är ett familjeägt hotell, precis vid sandstranden i Plakias, som fått sitt namn från hotellägarens arkeologiska fynd från en av Kretas 147 antika byar som hette just Lamon. Vid poolområdet finns en pool som kantas av solstolar och parasoller, och rakt över gatan väntar stranden och havet.

Frukostbuffé ingår under vistelsen och serveras i hotellets restaurang. Wifi erbjuds utan kostnad på hotellområdet och receptionen är öppen dygnet runt. Surfplattor och bärbara datorer finns att låna mot avgift. På baksidan av hotellet finns en lekplats.

Lamon bjuder på ett bra läge i Plakias med gångavstånd till centrum, där det finns gott om restauranger, caféer, små butiker och mataffärer. Busstation och taxi ligger bara 50 meter bort. Vill du upptäcka mer än den närmaste stranden kan du även besöka stränder som Souda, Damnoni och den berömda palmstranden Preveli.

Måltider

Frukostbuffé.