Kundomdömen om Poseidon

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 129 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
5,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Karin,
Enköping

+
Fantastisk ägare som gör att man känner sig Välkommen!!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


5 av 10

Inge,
Stockholm

+
Nära stranden
-
Stenhårda sängar - bäddmadrass

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Lena,

+
Värdparet! Centralt, nära till allt. Bra sängar och utmärkt städning. Uppskattade att ac och värdebox var gratis!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-30


10 av 10

Lars,
Malmö

+
Ägarna städerskan
-

Bekräftad gäst: 2019-08-30


10 av 10

Annica,
Stockholm

+
Ägarna och personal,mycket trevliga! Läget med närhet till stranden och lugnt.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-02


8 av 10

Andreas,
Hovmantorp

+
Bra rum,toalett med dusch mycket frächt hotell
-
inga

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

Anna,
Stockholm

+
Läget vid stranden, fräsch standard på sängar, kök & utrustning, ac, vänliga värdparet, proffsiga städerskan.
-
Vi bokade tvårums-lgh. Enligt beskrivning på Apollos sajt skulle det vara balkong, men vi fick två sammankopplade rum (en studio med kök och ett vanligt dubbelrum) med markterrass vettande mot gård. Lite snopet. Vi bad att få flytta upp om möjligt men enl värdparet fanns inga tvårummare högre upp i huset (det vid huvudbyggnaden). Annexet längre bort erbjöds inte. Ingen jättegrej men vi gillar inte nedre botten generellt. I övrigt inget att anmärka på mer än att vattenkokaren avgav extrem plastlukt!

Bekräftad gäst: 2019-07-19


8 av 10

Malin ,
Stockholm

+
Litet mysigt nära stranden rent och fräscht mycket trevlig hotälägare.
-
Balkongen lite nära en annan balkong

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

,

+
Bra läge. Fräsch lägenhet. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-28


9 av 10

Lennart,
Göteborg

+
Vi bodde i en av hotellets lägenheter i ett "annex". Frågorna om service och "mat och dryck" är därför inte relevanta. Minns ej beskrivningen på er hemsida så då kan vi inte jämföra.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

43 omdömen
Utmärkt
 
16
Väldigt bra
 
15
Bra
 
6
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2017-07-03

Inlägg av KerstinEskilstuna Eskilstuna

Paleochora- vilken pärla!

Vi besökte den lilla staden Paleochora på Kretas sydkust under en vecka i juni. Det var en mycket angenäm bekantskap.I Paleochora känns det genuint, stranden är nära och befolkningen mycket vänlig. Vi bodde på lägenhetshotellet Poseidon. Vi hade inte förstått att Poseidon består av en huvuddel (hotellet) och ett annex. Annexet ligger ca 300 m därifrån. Där i annexet finns en del som är renoverad och en del som inte är det. Hotellet ligger klart bättre med närhet till havet. Vi uppgraderade så att vi fick vara kvar på hotellet. Där är rummen mycket fräscha med fina balkonger. Köksutrustningen är dock mycket sparsam i vissa rum/kök. Värdinnan är mycket tillmötesgående och hon gjorde allt för att vi skulle trivas. Vi återvänder gärna till Paleochora och till Poseidon

 
2016-08-18

Inlägg av 599perandersb Åhus, Sverige

Trevligt lagenhets hotell

Rent och fräscht nära till allt som är intressant. Som exempelvis butiker stranden centrum restaurang ett minus är dåligt med köks utrustning som exempelvis smörkniv djupa tallrikar men finns några skålar som är i metall sådana som används för utfodring av husdjur i sverige he he

 
2017-07-29

Inlägg av Thia-57-2017 Oslo, Norge

Perfect location, beach across the road

Clean, new bathroom, lovely view, nice hosts and supermarket next door. We would love to come back. We loved the town as well, it is small and has the Greek feeling. Try Aunt´s Taverna near the taxi station.

 
2017-07-16

Inlägg av Ctelios Chania, Grekland

Good but overrated!

This hotel was quite nice when you visit, with friendly staff and good atmosphere. The only problem we faced was the heat. We had the second from apartment and without a/c during the day we couldn't stand the heat indoor. Taking into consideration that and also the fact that there was no breakfast at all we think that the price was overrated. The wi-fi and cleanliness was perfect.

 
2016-08-24

Inlägg av GEA333 Kreta, Grekland

very comfortable

This small hotel is situated very close to sea (paxeia ammos beach) in Palaioxora, south of Chania, Crete. The rooms are comfotrtables and bathrooms are enaugh large. all the rooms have balconies. The owner / manager NIKI could help you for everything.