1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Hiona Holiday

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Håkan,
Uppsala

+
Personalen, speciellt de hårt arbetande städarna!
-
Resenärer bör inte bokas in på detta hotelll 2 veckor. Standarden och rummen håller ej måttet. Rummen alldeles för små med allt för hårda sängar. Ac läckte inomhus toaletten fyllde ej på vatten (spolningen fungerade då ej. Dörrarna skeva som smällde igen...

Bekräftad gäst: 2019-08-04


7 av 10

Lena,
Stockholm

+
Mycket trevligt, pensionatkänsla. Fru/fröken Anna som är hotellansvarig visar mycket omsorg och ger trevlig personlig service.
-
Det är på tiden att grekiska mellanklasshotell byter ut sina hårda sängar! En avgörande faktor när man är över 50 år. Mer enklare rätter att välja på i bistron.

Bekräftad gäst: 2019-07-28


8 av 10

Eva ,
Malmö

+
Litet, lugnt läge.
-
Pga sen hemfärd och tidig utcheck... Vi fick hydda väskorna vid receptionen och fick använda hotellområdet pool, toalett men hade önskat att få en dusch innan hemfärden

Bekräftad gäst: 2018-08-17


10 av 10

Robert,
Kävlinge

+
Trevlig personal
-
Mat o dryck

Bekräftad gäst: 2018-07-27


10 av 10

,

+
Hiona Holiday är en pärla. Otroligt vänlig och hjälpsam personal samt ett mycket välskött hotell med bra läge i byn. Bra frukost och en härlig pool. Hit åker vi gärna igen!
-

Bekräftad gäst: 2018-07-13


5 av 10

Emelie,
Mjölby

+
Poolområdet
-
Skönare sängar

Bekräftad gäst: 2018-06-14


7 av 10

,

+
Pool området. Morgenmaden. Rengøringsniveau.
-
Der var meget larm fra døre der smækkede meget hårdt i. Man kunne høre aircondition fra naboværelserne. Badeværelset var meget lille og døren skulle lukkes op ind i badeværelset, så det var svært at komme ind og ud derfra.

Bekräftad gäst: 2019-08-05


3 av 10

Rebekka,
Frederikssund

+
Deres morgenmad var rigtig god. Men det var næsten også det.
-
Lidt mere imødekommende. Måske ikke blive så fornærmet når man har problemer med airconditionen. De må gerne kunne forstå at et do not disturb skilt betyder st de ikke skal komme derind. Vi prøvede to gange at de gik ind på vores værelse selvom skiltet hang på døren. Men de havde set sig surt på mig, fordi jeg havde et problem med airconditionen.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


5 av 10

Birgitte ,
Virum

+
Swimmingpoolen og at det lå tæt på byen med gode restauranter
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


10 av 10

Ole,
Veksø

+
Venligt personale, hotelmutter var de hele tiden
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

111 omdömen
Utmärkt
 
63
Väldigt bra
 
38
Bra
 
8
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-08-17

Inlägg av fsferrari1 Stavanger, Norge

Great option in Palaikastron!

Great location (2min walk from the small city and 5min drive from Kouremenos beach), delicious breakfast, very clean bedrooms and super friendly staff and management. Totally worth for the price! I absolutely recommend!

 
2019-07-11

Inlägg av DaveRob2810 Newcastle upon Tyne, Storbritannien

DELIGHTED WE CHOSE THIS HOTEL

July 2019 we stayed for a week at this wonderful hotel. Anna is the ideal host (and cocktail maker) and her staff are very friendly, polite and professional. Breakfast views over the pool to the mountains and olive groves beyond were stunning. Perfectly located 5 minutes walk from Palekastro village centre for great restaurants. Thank you Anna for a wonderful stay xxx

 
2018-10-14

Inlägg av Erik B Danmark

Nice hotel, friendly staff

The hotel exceeded my expectations and we had a very nice stay. If we come back to Palaiokastro we would book the same hotel. The owner was ready with suggestions of what to see etc. Room was very clean.

 
2018-09-12

Inlägg av Brunlea Lancashire

Nice for a short stay

Small hotel close to the village centre. Staff were lovely. Rooms a bit lacking maintenance but clean and adequate. Breakfast pretty basic but smallish pool was very nice. Lots of eating places in the village.

 
2018-09-05

Inlägg av HellenicBraveheart

Pleasant and Quite stay

We had a very pleasant experience and enjoyed our stay. A relaxing and comfortable atmosphere made even better by the hotel staff"s welcoming and friendly approach. The whole complex is clean, tidy and well maintained. Walking distance to Palekastron centre where you find restaurants and shops. Anna, Nikos and Stavroula were all helpful and provided great customer service. I would definitely recommend a visit to this hotel.