1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Hiona Holiday

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Eva ,
Malmö

+
Litet, lugnt läge.
-
Pga sen hemfärd och tidig utcheck... Vi fick hydda väskorna vid receptionen och fick använda hotellområdet pool, toalett men hade önskat att få en dusch innan hemfärden

Bekräftad gäst: 2018-08-17


10 av 10

Robert,
Kävlinge

+
Trevlig personal
-
Mat o dryck

Bekräftad gäst: 2018-07-27


10 av 10

,

+
Hiona Holiday är en pärla. Otroligt vänlig och hjälpsam personal samt ett mycket välskött hotell med bra läge i byn. Bra frukost och en härlig pool. Hit åker vi gärna igen!
-

Bekräftad gäst: 2018-07-13


5 av 10

Emelie,
Mjölby

+
Poolområdet
-
Skönare sängar

Bekräftad gäst: 2018-06-14


8 av 10

Kirsten,
Otterup

+
Beliggenhed, Anna og hendes personale
-
Værelser og badeværelser, i den del vi boede i, er ret små, men det er der jo ikke så meget at gøre ved. Lidt renovering ville også pynte på den del af hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-10-05


10 av 10

Pia,
Hurup Thy

+
Anna Relaki , der ejer og leder hotellet , spreder en fantastisk stemning , idet hun altid er imødekommende og hjælpsom , og dette forplanter sig til de ansatte , som uden undtagelse også er med til at forkæle gæsterne
-

Bekräftad gäst: 2018-10-04


9 av 10

Rie og Henning,
Troense

+
Rigtig dejligt hotel med en god beliggenhed, i udkanten af byen og gå afstand til dejlig strand, meget venligt personale, rengøring, og god morgenmad. Hotellet kan helt sikkert anbefales.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-27


8 av 10

Susan,
Kerteminde

+
Service
-

Bekräftad gäst: 2018-09-27


10 av 10

Lene ,
Rønne

+
-
Varierende morgenmad

Bekräftad gäst: 2018-09-21


8 av 10

Anni,
Ferritslev

+
Meget pænt og rent... meget sødt personale ..
-
Morgenmaden lidt mere afvekslende ..

Bekräftad gäst: 2018-09-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

106 omdömen
Utmärkt
 
59
Väldigt bra
 
37
Bra
 
8
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-10-14

Inlägg av Erik B Danmark

Nice hotel, friendly staff

The hotel exceeded my expectations and we had a very nice stay. If we come back to Palaiokastro we would book the same hotel. The owner was ready with suggestions of what to see etc. Room was very clean.

 
2018-09-12

Inlägg av Brunlea Lancashire

Nice for a short stay

Small hotel close to the village centre. Staff were lovely. Rooms a bit lacking maintenance but clean and adequate. Breakfast pretty basic but smallish pool was very nice. Lots of eating places in the village.

 
2018-09-05

Inlägg av NKoukos

Pleasant and Quite stay

We had a very pleasant experience and enjoyed our stay. A relaxing and comfortable atmosphere made even better by the hotel staff"s welcoming and friendly approach. The whole complex is clean, tidy and well maintained. Walking distance to Palekastron centre where you find restaurants and shops. Anna, Nikos and Stavroula were all helpful and provided great customer service. I would definitely recommend a visit to this hotel.

 
2018-07-08

Inlägg av zchrisa

Beautiful place for vacation

Excellent service very clean rooms and excellent hospitality with friendly faces. Peaceful place close to the beach.I recommend it for anyone who wants to relax and enjoy. It is close to the beach chiona a very beautiful place.

 
2018-07-04

Inlägg av Bagster267 London, Storbritannien

Highly recommend!

We stayed here for 10 days in June. What a lovely hotel. Anna and her staff couldn’t have been more welcoming. Really, nothing was too much trouble. The rooms were comfortable and impeccably clean. The breakfast buffet was extensive and delicious and it’s in a great location for local restaurants and beaches. I really can’t recommend this place too highly. We loved it.