Kundomdömen om Hiona Holiday

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 67 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Mary,
Uppsala

+
Läget: behaglig gångavstånd till två fina stränder. Nära till lokalbussen och enkelt ta ut till Vai beach och Sitia m.m. Nära till centrum och ett tiotal bra matställen och flera trevliga barer. Frukosten: fantastisk bra och mycket att välja av. Personalen: mycket trevlig och tillmötesgående. Allmänt snyggt och rent samt vackra blommor!
-
Fylla på med schampo om gästen använde första förpackningen.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

ulf,
Brandbergen

+
Bra frukost trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

Fereshteh ,
Stockholm

+
Rent, fint och lugn och trevlig personal
-
Utmärkt reseledare. För första gången på mina resor behövde jag inte anstränga mig maximalt för att höra vad reseledaren pratar om och förklarar. Hon pratade så tydligt och fint.

Bekräftad gäst: 2019-09-01


9 av 10

Jerker,
Malmö

+
Trevlig personal på hotellet. välstädat inne i hotellet och vid poolområdet. God frukost med fräsch frukter
-

Bekräftad gäst: 2019-08-18


5 av 10

Håkan,
Uppsala

+
Personalen, speciellt de hårt arbetande städarna!
-
Resenärer bör inte bokas in på detta hotelll 2 veckor. Standarden och rummen håller ej måttet. Rummen alldeles för små med allt för hårda sängar. Ac läckte inomhus toaletten fyllde ej på vatten (spolningen fungerade då ej. Dörrarna skeva som smällde igen...

Bekräftad gäst: 2019-08-04


7 av 10

Lena,
Stockholm

+
Mycket trevligt, pensionatkänsla. Fru/fröken Anna som är hotellansvarig visar mycket omsorg och ger trevlig personlig service.
-
Det är på tiden att grekiska mellanklasshotell byter ut sina hårda sängar! En avgörande faktor när man är över 50 år. Mer enklare rätter att välja på i bistron.

Bekräftad gäst: 2019-07-28


8 av 10

Eva ,
Malmö

+
Litet, lugnt läge.
-
Pga sen hemfärd och tidig utcheck... Vi fick hydda väskorna vid receptionen och fick använda hotellområdet pool, toalett men hade önskat att få en dusch innan hemfärden

Bekräftad gäst: 2018-08-17


10 av 10

Robert,
Kävlinge

+
Trevlig personal
-
Mat o dryck

Bekräftad gäst: 2018-07-27


10 av 10

,

+
Hiona Holiday är en pärla. Otroligt vänlig och hjälpsam personal samt ett mycket välskött hotell med bra läge i byn. Bra frukost och en härlig pool. Hit åker vi gärna igen!
-

Bekräftad gäst: 2018-07-13


5 av 10

Emelie,
Mjölby

+
Poolområdet
-
Skönare sängar

Bekräftad gäst: 2018-06-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

118 omdömen
Utmärkt
 
69
Väldigt bra
 
39
Bra
 
8
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-09-28

Inlägg av Malin E

Underbart

För att vara 2-stjärnigt hotell är detta en dröm! För att vara i Grekland skulle jag minst vilja kalla detta hotell för 3 stjärnor, eventuellt 4. Har bott här under flera vistelser och har sett utvecklingen sedan start. Ett underbart familjeägt hotell med Anna i spetsen. Sängarna fick även precis tjocka bäddmadrasser så nu sover man extra gott. Här finns det man kan förvänta sig, trevlig pool med uteplats, bar, gemytliga rum, bra städservice, vacker omgivning, många härliga restauranger i närheten, fantastiska stränder och mycket mer! Våra första vistelser här var som par nu är vi här som barnfamilj med hela släkten! Rekommenderas varmt!

 
2019-09-26

Inlägg av MikeEKelly Newquay, Storbritannien

Great stay

Chose hotel on recommendation of friend who stays in crete every year - came for a 'birthday party' for him. Anna and her staff were welcoming, helpful, polite and friendly. The hotel is clean and comfortable. I only took breakfast once but it was very satisfactory and better price, far more choice than local cafes. Good, clean pool. I hope to return to Palekastro and if so will definitely return to Hiona Holiday Hotel. Thank you Anna and staff for helping to make my holiday perfect.

 
2019-09-17

Inlägg av Ana_L_23 Navan, Irland

Excellent stay

This was one of the best places we stayed during our time in Crete. The staff was extremely nice, the breakfast was delicious and the rooms were comfortable and spacious. Parking available. I totally recommend it.

 
2019-08-17

Inlägg av fsferrari1 Stavanger, Norge

Great option in Palaikastron!

Great location (2min walk from the small city and 5min drive from Kouremenos beach), delicious breakfast, very clean bedrooms and super friendly staff and management. Totally worth for the price! I absolutely recommend!

 
2019-07-11

Inlägg av DaveRob2810 Newcastle upon Tyne, Storbritannien

DELIGHTED WE CHOSE THIS HOTEL

July 2019 we stayed for a week at this wonderful hotel. Anna is the ideal host (and cocktail maker) and her staff are very friendly, polite and professional. Breakfast views over the pool to the mountains and olive groves beyond were stunning. Perfectly located 5 minutes walk from Palekastro village centre for great restaurants. Thank you Anna for a wonderful stay xxx