Castri Village

  • Lugna, vackra omgivningar
  • Gratis wifi överallt
  • Lägenheter för upp till 5 personer

Det charmiga lägenhetshotellet Castri Village ligger på en kulle med fantastiska vyer över bukten. Här kan du inta frukosten vid poolen och låta blicken svepa ut över de gröndraperade landskapen. Vill du få upp pulsen något är omgivningarna utmärkta för både windsurfing och mountainbiking.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer/2-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Vacker utsikt och bra rum.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 74 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Castri Village ligger nära den vackra och populära stranden Vai, och ligger innästlat mellan bergen bland olivträd. Här finns en pool och en separat liten barnpool för små barn. Gratis solstolar och parasoller. Pool-/snackbar och à la carte-restaurang. En gång i veckan, från och med juni, finns det möjlighet att delta i hotellet traditionella afton med läckra lokala rätter och traditionell musik.

Gratis wifi på hela hotellet. Reception som är öppen kl. 8.00–21.00. Gratis deponering i receptionen. Hotellet erbjuder skjuts/hämtning till affären för de gäster som vill handla. Anmäls i receptionen. Windsurfing och mountainbikes mot avgift (ej i hotellets regi). Många trappor och stora nivåskillnader inom hotellområdet. Nära hotellet ligger Toplou, ett munkkloster med prisvinnande vinter. Vill du utforska Kreta med hyrbil finns erbjuder hotellet parkering utomhus.

Måltider

Frukostbuffé.