1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Louis Creta Princess

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,
Vännäs

+
Pool området.
-
Ljudnivån i matsalen. Behövs akustikplattor i taket.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


6 av 10

Elias,
Örnsköldsvik

+
Maten, varierat och mycket att välja på. Den asiatiska restaurangen ett måste.
-
Rummen för små och i halvdåligt skick. Juicen i princip odrickbar, sjukt söt och stark (alla sorter). Ölen för blaskig.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


9 av 10

Maria,
Skellefteå

+
Hade allt man kan önska, flera pooler och vattenrutschkanorna
-
Bättre wi-fi

Bekräftad gäst: 2019-05-31


9 av 10

NN,

+
Maten samt den trevliga och serviceinriktade personalen.
-
Ljudabsorbenter i restaurang och bar.

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

Leena,
Borås

+
Allt
-
Saknade vatten på rummet,köpa vatten fast man har all inklusive .

Bekräftad gäst: 2018-10-14


8 av 10

Elin,
Dalarna

+
Servicen var bra, personalen trevlig och hotellet fint.
-
Maten var inte alltid varm, det var inte gott med ljummen mat. Poolerna skulle vara mer uppvärmda i oktober.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


7 av 10

Cecilia,
Visby

+
-
Öppna restaurangen på kvällen tidigare, är för sent för småbarn kl 19. Tidigare Disco. Stäng av vattnet i barnens del av poolen - det är KALLT och de vill inte bada om det rinner vattenovanifrån.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Karin ,
Norberg

+
Renheten, maten, vänliga personalen,
-
Bro/brygga/pir vid havet då klapperstens stranden var mycket smärtsam och botten tvär djup, obehagligt ta sig i gör ett havsdopp.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


7 av 10

Tommy,
Bollnäs

+
Allt som fanns till barnen. Olika pooler för olika åldrar. Vattenrutschkanorna var roliga för både vuxna och barn. Piratskeppet på stranden när barnenninte ville bada samt fotbollsplanen.
-
Ordna till minigolfen. Större utrymme på kvällarna där barnen kan leka. Vore kanon om det fanns ett stor lekrum med arkadspel och lite annat roligt som barnen kan leka i på kvällarna. Ta bort musiken i matsalen. Den var bara hemsk. Störde när man ville äta i lugn och ro.

Bekräftad gäst: 2018-10-05


10 av 10

Sandra,
Stockholm

+
Många bra och roliga pooler samt många aktiviteter varje dag. All personal var trevlig. Hotellet låg precis vid stranden. Fräscht och fint.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

1652 omdömen
Utmärkt
 
847
Väldigt bra
 
517
Bra
 
211
Mindre bra
 
54
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2019-06-10

Inlägg av Roger K Halmstad, Sverige

Matmästaren tycker till

Maten är väldigt bra för och vara all incl, all sallad är väldigt fräsch och kyckling som steks nere i ena hörnet håller hög klass! Kollar man sen på rummen så faller betyget rejält, små rum och enormt trångt för 2 vuxna och 2 barn. Tittar man på allt från målning,murning,plattsättning och allt finlir i rummet ser man att det är riktiga amatörer som gjort jobbet! Det håller helt enkelt inte för ett 4 stjärnigt hotell! Tittar man runt poolerna och utomhus börjar det bli lite slitage överallt. Maten som lyfter detta ställe till en fyra i betyg! Om hotellet svara på detta så gör inte som alla andra och lyft fram allt bra kritik jag gett er utan svara bara på negativ kritik tack!

 
2019-06-09

Inlägg av mohammadsweden Tanum, Sverige

Super bra!!

Jätte fint ställe, rekommenderar alla som har barn mellan 0 till 16 år att komma hit, massor god mat och fint poolområde för alla ålder och jätte trevlig personal och finns mycket att göra. Vi reste hit i juni och vädert var toppen👍

 
2018-08-18

Inlägg av Oday N

Bäst på allt

Rekommenderas varmt. Mycket bra standard på all inklusiv hotell.. Fräsch ren bra och hjälpsam personal mycket bra animation team vid poolen och på kvällen till alla åldrar.. Hotellet som har allt👌 vi älskar det

 
2018-08-12

Inlägg av Mrs K

Bra och trevligt hotell

Bra variation på poolerna. Fanns många olika att välja på. Väldigt bra för barn och för vuxna. Nära till havet. Solstolarna vid havet kostade inget. Maten var god och utbudet var bra. Barnbuffèn var lite tråkig. Den asiatiska restaurangen är att rekommendera att göra en bokning på. Servicen var ok. Bra aktiviteter runt poolområdet. Något som var tråkigt var att de spelade väldigt hög musik när det var barndisko. Rummen var ok. Vårt var lite slitet. Fin utsikt dock. Lyhörda rum. Men bra med hissarna. Trots att många la sina handdukar på solstolarna fick vi alltid bra platser. Vi besökte stället detta september 2017. Vi var nöjda i det stora hela.

 
2018-08-02

Inlägg av Niklas7204 Göteborg, Sverige

Perfekt för alla!

Bea all inclusive hotell med god mat och otroligt trevlig personal. Mindre vattenpark med olika rutschbanor och även ett vattenland för de allra minsta. Bra strand som ligger alldeles vid hotellet. Rekommenderas!!!