1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Louis Creta Princess

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Leena,
Borås

+
Allt
-
Saknade vatten på rummet,köpa vatten fast man har all inklusive .

Bekräftad gäst: 2018-10-14


8 av 10

Elin,
Dalarna

+
Servicen var bra, personalen trevlig och hotellet fint.
-
Maten var inte alltid varm, det var inte gott med ljummen mat. Poolerna skulle vara mer uppvärmda i oktober.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


7 av 10

Cecilia,
Visby

+
-
Öppna restaurangen på kvällen tidigare, är för sent för småbarn kl 19. Tidigare Disco. Stäng av vattnet i barnens del av poolen - det är KALLT och de vill inte bada om det rinner vattenovanifrån.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Karin ,
Norberg

+
Renheten, maten, vänliga personalen,
-
Bro/brygga/pir vid havet då klapperstens stranden var mycket smärtsam och botten tvär djup, obehagligt ta sig i gör ett havsdopp.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


7 av 10

Tommy,
Bollnäs

+
Allt som fanns till barnen. Olika pooler för olika åldrar. Vattenrutschkanorna var roliga för både vuxna och barn. Piratskeppet på stranden när barnenninte ville bada samt fotbollsplanen.
-
Ordna till minigolfen. Större utrymme på kvällarna där barnen kan leka. Vore kanon om det fanns ett stor lekrum med arkadspel och lite annat roligt som barnen kan leka i på kvällarna. Ta bort musiken i matsalen. Den var bara hemsk. Störde när man ville äta i lugn och ro.

Bekräftad gäst: 2018-10-05


10 av 10

Sandra,
Stockholm

+
Många bra och roliga pooler samt många aktiviteter varje dag. All personal var trevlig. Hotellet låg precis vid stranden. Fräscht och fint.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Monica,
Visby

+
bra med alla pooler.
-
Ljudnivån i matsalerna var alldeles för hög.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


7 av 10

Daniel,
Eslöv

+
Rummen som ni fotade och de vi fick var en stor skillnad. Det var väldigt små rum för att vara 2 vuxna, 3 barn mellan 1 till 9 år.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-28


10 av 10

,

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2018-09-28


5 av 10

Fredrik,
Luleå

+
Poolerna klart bäst
-
Större rum och två toaletter sen då den grekiska hotellskatten var känd för er skall den vara inbakad i priset jag skall inte behöva lösa den på plats..

Bekräftad gäst: 2018-09-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

1599 omdömen
Utmärkt
 
818
Väldigt bra
 
503
Bra
 
204
Mindre bra
 
52
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2018-08-18

Inlägg av Oday N

Bäst på allt

Rekommenderas varmt. Mycket bra standard på all inklusiv hotell.. Fräsch ren bra och hjälpsam personal mycket bra animation team vid poolen och på kvällen till alla åldrar.. Hotellet som har allt👌 vi älskar det

 
2018-08-12

Inlägg av Mrs K

Bra och trevligt hotell

Bra variation på poolerna. Fanns många olika att välja på. Väldigt bra för barn och för vuxna. Nära till havet. Solstolarna vid havet kostade inget. Maten var god och utbudet var bra. Barnbuffèn var lite tråkig. Den asiatiska restaurangen är att rekommendera att göra en bokning på. Servicen var ok. Bra aktiviteter runt poolområdet. Något som var tråkigt var att de spelade väldigt hög musik när det var barndisko. Rummen var ok. Vårt var lite slitet. Fin utsikt dock. Lyhörda rum. Men bra med hissarna. Trots att många la sina handdukar på solstolarna fick vi alltid bra platser. Vi besökte stället detta september 2017. Vi var nöjda i det stora hela.

 
2018-08-02

Inlägg av Niklas7204 Göteborg, Sverige

Perfekt för alla!

Bea all inclusive hotell med god mat och otroligt trevlig personal. Mindre vattenpark med olika rutschbanor och även ett vattenland för de allra minsta. Bra strand som ligger alldeles vid hotellet. Rekommenderas!!!

 
2018-01-21

Inlägg av Kamalabeach2018 Sundsvall, Sverige

Festligt!

Reste till detta hotell en vecka i augusti sommaren -16. Trevligt hotell med ett jättefint poolområde. Inte så mycket svenskar, mest ryssar och engelsmän. Feststämning runt poolen varje dag! Musik, träning, tävlingar och happenings hela tiden, kanon tyckte vi! Kanske inte ett hotell man åker till om man vill ha lugn o ro :) Helt ok mat med All Inclusive, snacks o drinkar i poolbaren samt självservering av öl :) Något hårda sängar men en kanonbra AC - behövligt. Rekommenderas för er som vill ha lite "puls" på semestern, lata dagar med god mat o dryck och härliga pooler!

 
2017-12-21

Inlägg av josefinp868

Helnöjda

Jättebra hotell. Fina pooler och trevlig personal. Vi blev glatt överraskade att få en flaska vin upp till rummet en kväll. Barnen älskade rutschkanorna och det stora piratskeppet. Jättebra med livvakterna runt poolerna och rutschkanorna som hjälpte till och höll ordning. Många nationaliteter på hotellet, underhållningen hölls mestadels på ryska för barn. Men det störde inte våra barn, de dansade med ändå. Förväntade oss inte svenska utomlands ändå. God pizza och glass i poolbaren,bra öl och goda drinkar. Smidigt med självbetjäning på ölen och fruktjuicen! Mysig strandpromenad. Det lilla minuset som finns är att barnens meny var lite enformig, såklart kunde de äta mycket från övriga buffé så problemet var inte stort. Skulle också vara smidigare med kodlås till safteyboxen. Även kortkodade dörrar skulle vara smidigt så man kunde ha en varsin kortnyckel. Det gällde att paxa solstolar för att få parasoll, men det fanns oftast extra solsängar över att ställa ut på flera platser. Annars toppen och vi är mycket nöjda med våran vecka. Skulle verkligen gärna komma tillbaka! Helhetsintrycket är mycket nöjda och en fantastisk vecka med familjen!