Kundomdömen om Louis Creta Princess Aquapark & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 116 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Maten och poolområdena.
-
Rummen var under all kritik. Små, luktade unket, ac var dålig. Städningen av rummet var sådär. Medan resten var superfrächt. Apollo var totalt frånvarande. Fanns ingen varken simskola eller barnklubb på plats som det brukar finnas.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

+
Polerna, närheten till havet.
-
Bättre wifi Bättre städat på stranden

Bekräftad gäst: 2019-10-04


10 av 10

+
Den fina servicen!!
-
Vin och drinkar kunde varit bättre och stranden motsvarade inte riktigt beskrivning och bilder vid bokning.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


7 av 10

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
Den trevliga personalen.
-
Stranden o strandstolarna va ej till belåtenhet.

Bekräftad gäst: 2019-09-27


8 av 10

+
Fint och städat
-
Det är ett otroligt oljud överallt på grund av de stora ytorna, eko. I matsalen går det knappt att sitta av ljudnivån. I korridorerna till rummen lika så där. Otroligt eko som skapar oljud. I vårat rum så luktade det avlopp.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

+
Det finns mycket att göra, bra poolområde, något för alla stora som små.
-
Glammigt om man sitter inne i restaurangen och äter. Det borde finnas en hörna med mat för de som inte tål all mat.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

1828 omdömen
Utmärkt
 
953
Väldigt bra
 
569
Bra
 
223
Mindre bra
 
56
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2019-12-24

Inlägg av Glenndon66 Kalmar, Sverige

Sol med avkoppling

Ett bra all inclusivehotell. Bra mat överlag och ett riktigt bra poolområde. Inga problem med att få solstollar (vi var ett sällskap på 13 personer och fick alla dagar solstolar intill varandra). Bra vattenland för både äldre och mindre barn, tyvärr lite kallt i barndelen. Sköna sängar. Trevlig personal. Rent och snyggt men det börjar bli lite slitet.

 
2019-07-09

Inlägg av MammaoMilian Malmö, Sverige

Familjesemester

Jag och min 9 åriga son bodde på detta hotellet midsommarveckan och vi hade underbart väder! Väldigt fint och stort poolområde,där fanns något för alla åldrar. Rummen och hotellet i sig var mer slitet än jag trodde. Vi fick ingen egen balkong utan det var en terrass som vi delade med andra familjer,vilket jag aldrig varit med om innan. Hade gärna fått reda på det innan,då man kanske vill ha lite avkoppling där efter en dag vid poolen,och ha sitt eget liksom. Maten var bra och god,kanske inte så varierande som man önskat. Fanns något för alla,men till slut blir man trött på samma rätter. Kvällsunderhållningen var kanske inte den bästa jag varit med om,lite tafatt o tråkig. Den var även inomhus vilket kanske inte är så kul när man är på en sommarsemester. Stranden låg precis nedanför hotellet,och där gäller det att ha badskor på sig. Vi åkte taxi till både Platanias och Chania habour och där var otroligt fint ;) Verkligen ett måste när man åker till Kreta. Veckans höjdpunkt för oss båda! För vår del så var det poolområdet som lyfte detta hotellet.

 
2019-06-10

Inlägg av Roger K Halmstad, Sverige

Matmästaren tycker till

Maten är väldigt bra för och vara all incl, all sallad är väldigt fräsch och kyckling som steks nere i ena hörnet håller hög klass! Kollar man sen på rummen så faller betyget rejält, små rum och enormt trångt för 2 vuxna och 2 barn. Tittar man på allt från målning,murning,plattsättning och allt finlir i rummet ser man att det är riktiga amatörer som gjort jobbet! Det håller helt enkelt inte för ett 4 stjärnigt hotell! Tittar man runt poolerna och utomhus börjar det bli lite slitage överallt. Maten som lyfter detta ställe till en fyra i betyg! Om hotellet svara på detta så gör inte som alla andra och lyft fram allt bra kritik jag gett er utan svara bara på negativ kritik tack!

 
2019-06-09

Inlägg av mohammadsweden Tanum, Sverige

Super bra!!

Jätte fint ställe, rekommenderar alla som har barn mellan 0 till 16 år att komma hit, massor god mat och fint poolområde för alla ålder och jätte trevlig personal och finns mycket att göra. Vi reste hit i juni och vädert var toppen👍

 
2018-08-18

Inlägg av Oday N

Bäst på allt

Rekommenderas varmt. Mycket bra standard på all inklusiv hotell.. Fräsch ren bra och hjälpsam personal mycket bra animation team vid poolen och på kvällen till alla åldrar.. Hotellet som har allt👌 vi älskar det