Ionio Star

Ionio Star är ett trevligt hotell beläget precis vid havet i den mysiga lilla orten Koutsouras. Slappna av vid den härliga saltvattenspoolen och vill du hellre sola och bada vid stranden finns här gratis solstolar och parasoll. När det blir dags för en bit mat hittar du två tavernor i närheten av hotellet.


Rumstyper

Enrumslägenhet för 2 personer/2-3 personer. Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Trevlig och hjälpsam personal.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 24 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Ionio Star är ett äldre, något slitet, hotell beläget precis vid stranden. Ionio Star passar dig som söker en lugn semester med lata dagar på stranden och promenader inne i pittoreska Makrigialos. På hotellområdet finns en saltvattenspool med separat saltvattenspool för barn. Både vid stranden och pooler erbjuds gratis solstolar och parasoll. Handdukar finns mot avgift. Stranden är en allmän klapperstensstrand med större stenar vid vattenbrynet och botten. Slår hungern till finns en poolbar, där även frukostbuffén serveras. Du surfar med gratis wifi och receptionen är öppen under dagtid.

Ca 2 km bort hittar du centrum i mysiga Makrigialos som är sinnebilden för en traditionell grekisk by. Här hittar du en handfull tavernor vid vattenbrynet och även en del butiker och pubar.

Måltider

Frukostbuffé. Serveras i poolbaren från kl. 08:00 - 10:00.