1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Nereides

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Christina ,
Kil

+
Lugnt
-

Bekräftad gäst: 2018-09-21


6 av 10

Britt-Marie ,
Varberg

+
Trevligt med familjerätt hotell, gemytligt, härlig pool
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

Vasileios ,
Visby

+
Mycket familjer , alltid riktigt hemlagat mat, utöver meny Och man märkte att gäster åt på hotellet mest
-
Små fix , kanske nån trasigt lampa, (åtgärdas med en gång ) små detaljer

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Ann,
Sölvesbrg

+
Service och persnal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-07


7 av 10

Diana,
Uppsala

+
servicen
-
Det läckte från taket men de tog tag i det direkt

Bekräftad gäst: 2018-08-25


10 av 10

,

+
Det bästa med hotellet var att det var rätt litet aå inte överdrivet med folk, och mest lite äldre så det var ett lugnt ställe, supermarket precis över vägen och nära till havet.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-17


8 av 10

Jane,
Listerby/Ronneby

+
Servicevänlig personal — lugnt om man vill ha det Pool och alltid lediga solstolar
-
Att ha bäddmadrass till sängen, fanns ingen så vi fick lägga två filtar och ett överkast under vårt lakan så det skulle bli lite mjukare och inte känna fjädrarna Utöka köksprylarna. Fanns ingen riktig brödkniv eller visp eller matskålar till flingor ex. Fanns en och den var för max 2,5 dl Gärna diskborste eller svamp eller disktrasa. Fanns diskmedel men vi hade borste med oss. Saknade kaffebryggare Byta ut toalettborstarna (full med avföring o papper — intorkat) på ena toan vid poolen + städning av de toaletterna

Bekräftad gäst: 2018-08-12


7 av 10

Charlotta,
Herrljunga

+
Trevlig personal
-
Extremt lyhört. Det skulle behöva åtgärdas. Helt rökfria avdelningar. Vi kunde inte sitta ute på balkongen på kvällarna pga rökande grannar.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


2 av 10

Jaana,
Borås

+
Inget
-
Trevligare personal, bättre städning. När vi kom dit på natten02.30sa dom knappast hej, kom 1 1/2 timme senare till hotellet än beräknat. Duschdraperiet var mögligt, berättade det för städerskan men skyllde på ägaren att dom inte behövde byta den. Tur man inte hade mögelallergi. Väldigt tråkig personal

Bekräftad gäst: 2018-08-10


8 av 10

,

+
Lugnt och litet, i lugna omgivningar. Fin härlig pool!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4/5 Sovkvalitet
 • 3,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

49 omdömen
Utmärkt
 
26
Väldigt bra
 
11
Bra
 
8
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2016-09-19

Inlägg av alfapetter Stockholm, Sverige

Välskött familjehotell i den lägre prisklassen

Rummet var rymligt och bra, balkongen mycket användbar, sängarna något hårda. Ägaren och hans söner var justa och personalen i övrigt hjälpsamma. Hotellet ligger vid kustvägen mot Chania, på södra sidan. En del dårar på mc eler i bil uppnår höga hastigheter på raksträckan. Vad som finns i närheten är också förstås tuppar och hundar, eftersom det finns grannar omkring med odlingar och tomter att bevaka. I lobbyn finns en bar och på terrassen kan man äta frukost eller middag på kvällen, med utsikt mot havet. Middagsmaten är billig. Frukosten är riklig. Poolen är stor och ligger avskild från vägen. Ett par hundra meters promenad ifrån hotellet finns en lång badstrand. Vattnet är fint, men badskor rekommenderas eftersom stranden består av sten och sand, med stenbotten ut så långt man bottnar. Mittemot hotellet, på andra sidan vägen, finns en stor mataffär. Cirka en kilometers promenad till hamnen i Kolymbari, där det finns cirka fem restauranger längs kajen.

 
2016-08-19

Inlägg av MickanH

Okej hotell.

Vi fick hotellet till billigt sista minuten pris och spenderade inte mycket tid där utan gjorde många utflykter vilket gjorde att hotellet kändes okej. Åk inte hit om du vill vara på hotellet varje dag! Poolen är inte superfräsch (men ok), rummen är omoderna med kylskåp och AC som båda låter onormalt mycket, sängar utan bäddmadrasser (vi fick dessutom separata sängar trots att vi är ett gift par) och väldigt lyhört. Positivt är den trevliga personalen, billig och god restaurang, lugnt och ett bra läge om man vill åka buss till olika stränder/städer eller gå till andra restauranger.

 
2016-08-17

Inlägg av Ann H

Bättre än förväntat

Bättre än på bilderna. Rent och fräscht, ingen ohyra. Trevlig personal. Bra snackbar. Lite lyhört och en jobbig hund som skäller ständigt på baksidan av hotellet. Okej gångavstånd till hamnen där det finns många trevliga restauranger.

 
2016-08-10

Inlägg av silsay Gislaved, Sverige

Lagom bra!

Lugnt och familjär, ingen lyx! Trevlig personal. Nära till mat affär och lokala sevärdheter. Nära till stranden men inte den finaste. restaurang erbjuder bra mat till bra pris om man inte orkar välja bland alla fina restauranger vid hamnen.

 
2016-07-24

Inlägg av Gary F Örebro, Sverige

Bättre än vad det ser ut!

Detta familjeägda hotell är trevligt och lite ”avsides” men på bekvämt gångavstånd från staden Kolimbari och ca 250 meter från en fin stenstrand med rent vatten! Om stranden. När vi var på resa var det blåsigt och två av fem dagar gick det ej att bada i havet på grund av för höga vågor. Men de dagar som det var mindre blåsigt fungerade det utmärkt. Stranden är väldigt långsträckt och det är gott om utrymme att ligga och sola ifred. Det finns hytt för omklädning och duschar med sötvatten. Helt underbar strand för den som inte föredrar sand. Hotellet har en swimmingpool som rengörs ofta. Vi reste med charter vilket innebär att de flesta familjer som tar in på hotellet är skandinaver. Det var lugnt, inget festande på hotellet men vi stördes av några barnfamiljer som skrek i poolen. En annan sak som kan vara bra att veta är att gästerna ”bokar” solstolar vid poolen så tidigt som 8 på morgonen, genom att lägga handdukar på solstolarna. Personalen är trevlig och engagerad i sitt familjehotell. Vissa har lite svårare för engelska men det är inga stora problem. Hotellet har en liten restaurang med billig mat. Ingen stor kulinarisk upplevelse men det duger vid akut hunger. Vi bodde i de nybyggda rummen som ligger på nedre botten, som vetter mot poolen. Där har vi kylskåp och en kokplatta. Vi tillredde enklare måltider på rummet och åt på uteplatsen. Hotellet ligger precis intill en väg som trafikeras av bussar mot Chania och Kolimbari. Busstrafiken är väl fungerande och går regelbundet var 20 minut. Från Nereides hotell till Chania kostar en bussbiljett 3,60 euro (år 2016) och bussarna tillbaka från Chania går fram till midnatt. Tvärsöver vägen finns en supermarket med bra öppettider. Tips! Gå till ostdisken och köp några skivor av den goda osten Graviera Mastoraki (pris 2016 11.06 euro/kg) Allt som allt. Det är ett hotell som fungerar bra! Inte det mysigaste eller vackraste hotellet men rent och fräscht och välorganiserat.