Nereides

Hotell Nereides är beläget i Kolymbari på Kreta, och bjuder på ett uppskattat läge nära stranden och byns centrum. Njut av semesterlivet vid poolen, beställ en drink från snackbaren eller slappna av på en handduk på stranden. Nereides erbjuder även en bra utgångspunkt för att utforska västra Kreta, och gratis parkering finns på hotellet.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer. Dubbelrum i nedsänkt markplan för 2 personer. Enrumslägenheter för 2 personer. Enrumslägenhet i nedsänkt markplan 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personal
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 59 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 550 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Nereides har ett utmärkt läge med närhet till både strand och centrum i Kolymbari. Här finns ett inbjudande poolområde med pool samt gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot avgift. Strax nedanför hotellet ligger stranden som bjuder in till svalkande dopp i det klara havet. Glöm inte att ta med en handduk att ligga på, då det inte finns solstolar eller parasoll vid stranden.

Hotellets snackbar erbjuder både kalla och varma drycker samt enklare rätter och snacks. Här finns även en à la carte-restaurang som serverar både lunch och middag. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Minigolf med fem banor erbjuds utan kostnad, samt bordtennis. Precis utanför hotellet finns supermarket, busshållplats och uttagsautomat. Nereides läge ger en bra utgångspunkt för att utforska västra Kreta på egen hand. Har du hyrt en bil erbjuder hotellet gratis parkering.

Måltider

Inga. Frukostbuffé mot tillägg. När vuxna köper till frukost äter barn i åldern 2-11 år gratis.

Säsongsinformation

Sommaren 2020 serveras endast frukost på hotellet. Snackbaren och restaurangen håller i övrigt stängt. Bar med dryck är dock öppen.