Nereides

Nereides är ett mysigt hotell i Kolymbari på Kreta. Hotellet har ett uppskattat läge nära både stranden och byns centrum, vilket ger en bra utgångspunkt för dig som vill utforska västra Kreta på egen hand. På hotellet kan du njuta av semesterlivet vid poolen, eller ta en svalkande drink och något gott i snackbaren.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer. Dubbelrum i nedsänkt markplan för 2 personer. Enrumslägenheter för 2 personer. Enrumslägenhet i nedsänkt markplan 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Personal
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 57 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 550 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Nereides har ett utmärkt läge med närhet till både strand och centrum i Kolymbari. Här finns ett inbjudande poolområde med pool samt gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot avgift. Strax nedanför hotellet ligger stranden som bjuder in till svalkande dopp i det klara havet. Glöm inte att ta med en handduk att ligga på, då det inte finns solstolar eller parasoll vid stranden.

Hotellets snackbar erbjuder både kalla och varma drycker samt enklare rätter och snacks. Här finns även en à la carte-restaurang som serverar både lunch och middag. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Vill du hitta på något annat än att sola och bada finns fem minigolfbanor där du spelar gratis. Bordtennis. Precis utanför hotellet finns supermarket, busshållplats och uttagsautomat. Nereides läge ger en bra utgångspunkt för dig som vill utforska västra Kreta på egen hand. Har du hyrt en bil erbjuder hotellet gratis parkering.

Måltider

Inga. Frukostbuffé mot tillägg. När vuxna köper till frukost äter barn i åldern 2-11 år gratis.