1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Kristin,
Ucklum

+
Bra service . Bra städning . Fina rena rum.
-
Maten var nästan aldrig varm . Bara ljummen . Ett tex på morgonen då vi skulle åka hem va vi först i matsalen , då va maten orörd o baconen va inte en ljumna . Allvarligt , jag menar det , dom va inte kylskåpskalla men men inte ens ljumna . Sen va tallrikar och kaffemuggarna dåligt diskade hela veckan .

Bekräftad gäst: 2018-10-12


10 av 10

Barbro,
Värnamo

+
-
Hoppas att hotellet blir rökfritt. Vi hade grannar som rökte alla tider på dygnet, ute på balkongen och även på sitt rum.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Tord,
Vallentuna

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-09-28


9 av 10

Sonja,
Ramlösa

+
den vänliga atmosfären
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Ann ,
Solna

+
Nära havet
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Ollie,
Slite

+
Läget
-
Mer variation i maten.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Kerstin,
Ramnäs

+
Läget och personalen
-
Möjligen lite bättre underhållning, men den var ok

Bekräftad gäst: 2018-09-14


10 av 10

,

+
Lugn och avstressande miljö.trevlig personal. Närheten till havet.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


9 av 10

Annelie,
Gävle

+
Läget vid vattnet
-
bättre mat i A la Carte

Bekräftad gäst: 2018-09-01


6 av 10

Jeanett,
Blentarp

+
Att det är litet
-
Bättre service. Mindre stressig personal. Bättre drinkar. Fixa duschen så man kan stå rakt i den

Bekräftad gäst: 2018-09-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

582 omdömen
Utmärkt
 
369
Väldigt bra
 
145
Bra
 
38
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2018-09-15

Inlägg av Kerstin M

Underbart hotell med fantastisk service!

Servicen på hotellet är helt suverän. Var där för fjärde gången och känner en del i personalen. Bättre service går inte att få. Personalen är alltid positiv och gör sitt yttersta för att tillgodose allas önskemål. Rummet vi hade nu var en juniorsvit med delad pool och havsutsikt. Stort och fint med uteplats med sköna solsängar. Alltid välstädat och poolen välskött liksom alla grönområden. Från uteplatsen hade vi utsikt över havet och bara några få meter ner till stranden. Personalen gick runt och tog upp beställningar på dricka! Helt fantastiskt! Behövde inte ens gå till baren. Supergoda drinkar och tilltugg mellan målen. Buffen liksom a la carten vällagade och varierande. Jättegott alltihop. Ett vuxenhotell i världsklass! Rekommenderas varmt. Vi har redan bokat vår femte resa dit

 
2018-07-18

Inlägg av 590jakobh Göteborg, Sverige

Sommar semester

Bra trevligt hotell. Stort rum på vån 2 utsikt över havet och polen. All inclusive. Bra mat buffé inte samma varje dag utan variation. Inga barn bara vuxna par, familjer. Väldigt trevlig personal. Rummen städas o fixas 2ggr per dag. Stillsamt. Inte nåt att göra i kolimbari som proven rätt död ort. Några rest i byn. Bra billiga bussförbindelser till Chania, Platanias etc.

 
2018-07-10

Inlägg av IngridJ181 Malmö, Skåne Län, Sweden

Fint hotell med fantastisk service!

Vi åkte med goda vänner. Hade bokat ett rum med direkt utgång till pool. Trevlig rum- dock var de slut när våra vänner bokade. Dock efter två dagar fick de frågan om de ville byta tull ett rum med direkt utgång till pool, bra service från hotellet o de fick ett jättefint rum. Hela tiden fick vi frågan om allt var bra. God mat (vi hade all inclusive ). En morgon skulle vi gå till gymmet strax efter 7.00- det var låst- kollade med receptionen o då visade det sig att de inte öppnade förrän kl 8.00, men inga problem - de öppnade för oss = bra service än en gång! Vi önskade ”late checlout”. Dock kunde vi inte behålla vårt rum, lite synd tyckte vi, dock beklagade receptionen, men lovade att säga till så snart vårt nya rum blev fördigstädat = än en gång bra service . När vi fick rummet var det ett superfint rum - större och bättre läge än det vi haft o med direkt utgång till pool o havsutsikt - vår sista bild av Grand Bay Hotell... snacka om att vilja åka dit igen! Wow ! Läget på stansen bra. Dock kostade stolarna på stranden . Dock bara 5 Euro för två stolar o parasoll. Dessutom betslar mam till bartendern (går att skriva upp på rummet) o man kan även beställa något stt dricka från samma person. Hit åket vi gärna igen! Tack för suverän service!

 
2018-06-29

Inlägg av kristinan437 Sundsvall, Sverige

Underbart, vackert och lugnt ställe

Vilket fint hotell vi bodde på! Visserligen bara en natt men våra förväntningar överträffades! Rummet, stilfullt och modernt möblerat med utsikt mot "innergården" med dess pooler och grönområden. Då vi valt all inclusive stod en fruktkorg och en flaska vin i rummet när vi checkade in. Minibar fanns på rummet mot betalning. Espressomaskin. Tillgång till badrock och tofflor. AC på rummet. Fräscht badrum och skön säng. Trevlig engelsktalande personal, alla hejade glatt, jag och min väninna fick en genuin känsla av att vi var välkomna. God buffé och dryck som ingick i all inclusive-offerten. Restaurangen med utsikt mot bergen och havet. Vackert! Förutom poolområdet fanns en vacker strand med stora runda stenar istället för sand som skönt masserade fötterna. Ett ställe jag varmt rekommenderar för njutning och återhämtning,

 
2018-06-09

Inlägg av OnAir49138 Västerås, Sverige

Fantastiskt avkopplande

Härligt läge på stranden, god grekisk mat, så trevlig personal, härliga bad, lugn atmosfär, rena fina rum. Vi kommer tillbaka. Vi badade i havet hela tiden, satte inte foten i poolerna, även om det fanns flera att välja på. Lyhörd personal som bjöd på det lilla extra.