Kundomdömen om Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 68 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
God mat
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


7 av 10

+
Rum med utgång till egen pool samt a la carte-middagen
-
Att man får behålla All inclusive hela dagen om man betalar för att stanna på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

+
Personal/service. Ultra All Inclusive.
-
Flera väggkrokar i rum och badrum.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


9 av 10

+
Närheten till Havet. Personalen är så serviceinriktade.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


8 av 10

+
Läget, vuxenhotell
-
Mera plats för solsängar

Bekräftad gäst: 2019-08-31


9 av 10

+
Läget vid havet och närhet inom hotellet
-
rökfri bar ute, mer plaster att sitta på kväll ute vid baren

Bekräftad gäst: 2019-08-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

733 omdömen
Utmärkt
 
464
Väldigt bra
 
179
Bra
 
54
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2020-09-14

Inlägg av Kerstin M Ramnäs, Sverige

Vuxenhotell i världsklass!

Återigen en oförglömlig upplevelse på Grand Bay Beach! Personalen och servicen är helt suverän. De har lyckats trots världsläget att göra vår semester till en fantastisk upplevelse. Rummen, maten poolerna allt var toppen. Stor eloge till den underbara personalen. Rekommenderas varmt!!

 
2020-09-03

Inlägg av melorinm

Fantastisk personal och service! Underbar miljö för relaxing! Rekommenderar det starkt för par!

Jag rekommenderar Grand Bay Beach starkt till alla. Personalen var helt underbara, de var så snälla och respektfulla. Om personalen: Kvinnan som var så trevlig och full av kärlek, glädje och positivitet i matsalen var hon som serverade all mat och heter Agaei. Jag har aldrig träffat en sådan glad och härlig kvinna som henne, ingens dag kunde gå fel med henne i miljön. Hon gav alltid tips på vilka maträtter som man skulle testa och de var alltid magiska! Första killen på plats som tog emot oss heter Alex, han var så snäll, respektfull och gjorde oss alltid nöjda med allt. Han var som en riktig vän som man aldrig kan glömma. Den suveräna bartendern som heter Georgios, var super trevlig och serverade alla dryck som ett kungapar. Han kunde allt om alla möjliga drinkar och de smakade suveränt. Kvällen kunde absolut inte gå fel med honom. Sedan så fanns det en yngre bartender som jobbade med Georgios och han heter Juliano, han var så vänlig, ödmjuk och snäll. Han jobbade väldigt hårt och han älskade sitt jobb, för det lyste igenom honom. Han gav de bästa Irish coffee med Baylis och även så smakrika vodkatranbär med färsk citronsaft om man ville ha något syrligt men fruktigt. Strandpojken som också jobbade hårt heter Georgios, han hämtade och serverade allt när man låg och solade. Han gjorde resan så avkopplande som möjligt. Killen som serverade oss frukost och även middag var en ung pojke som heter Sarantos. Han var alltid glad, positiv och gav glädje till alla från starten på dagen tills slutet på kvällen. Två andra väldigt vänliga och trevliga män som serverade frukost, lunch och middag heter Antonis och Saliano. De var så noggranna med allt och dagen blev perfekt med deras omhändertaga. Sist men inte minns så fanns det underbara kvinnor vid receptionen som gjorde ett kanon intryck första dagen vi kom in i hotellet. Deras namn är Anna och Amalia. De båda hjälpte till med allt som rörde i hotellet och även utanför hotellet. De var en riktig bra guide och väldigt trevliga och hjälpsamma tjejer. Kort och gått vill jag säga att personalen var de som gjorde våran resa så lyckad och magisk! Utan dessa människor hade inte atmosfären och energin varit så bra som den var just då. ' Vi var jättenöjda med maten som varierade mycket och allt som ingick i all-inklusive paketet. Rummen var helt okej och hygieniska. Jag rekommenderar Grand Bay Beach till alla som vill koppla av och bara njuta av sin resa. Om jag får ranka hotellet så ger jag den 5/5 (och det är för det mesta pga. personalen).

 
2019-07-20

Inlägg av EmmaUppsala85 Uppsala, Sverige

Bästa servicen

Rekommenderar varmt detta hotell. Personalen är väldigt serviceinriktade. Beställningar från baren togs upp när vi låg och solade. Städningen var det som stack ut mest, städpersonalen hade alltid ett leende på läpparna. En städning på dagtid samt en extra städning på kvällen. Utbudet i baren var bra. Och maten var varierande och bra.

 
2018-09-15

Inlägg av Kerstin M Ramnäs, Sverige

Underbart hotell med fantastisk service!

Servicen på hotellet är helt suverän. Var där för fjärde gången och känner en del i personalen. Bättre service går inte att få. Personalen är alltid positiv och gör sitt yttersta för att tillgodose allas önskemål. Rummet vi hade nu var en juniorsvit med delad pool och havsutsikt. Stort och fint med uteplats med sköna solsängar. Alltid välstädat och poolen välskött liksom alla grönområden. Från uteplatsen hade vi utsikt över havet och bara några få meter ner till stranden. Personalen gick runt och tog upp beställningar på dricka! Helt fantastiskt! Behövde inte ens gå till baren. Supergoda drinkar och tilltugg mellan målen. Buffen liksom a la carten vällagade och varierande. Jättegott alltihop. Ett vuxenhotell i världsklass! Rekommenderas varmt. Vi har redan bokat vår femte resa dit

 
2018-07-18

Inlägg av 590jakobh Göteborg, Sverige

Sommar semester

Bra trevligt hotell. Stort rum på vån 2 utsikt över havet och polen. All inclusive. Bra mat buffé inte samma varje dag utan variation. Inga barn bara vuxna par, familjer. Väldigt trevlig personal. Rummen städas o fixas 2ggr per dag. Stillsamt. Inte nåt att göra i kolimbari som proven rätt död ort. Några rest i byn. Bra billiga bussförbindelser till Chania, Platanias etc.