Kundomdömen om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 1197 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Mona,

+
Den goda maten och läget så nära havet
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


9 av 10

Eva Lander,
Enköping

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

Torun,
Kiruna

+
Träningsupplägget, instruktörerna Ellen och Annelie!
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


9 av 10

Petra,
*

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

Karin Mikaela,
*

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


7 av 10

Anna Maria,
*

+
Fina rum Nära stranden Träningsmöjligheter Trevlig personal
-
Maten i buffén var sådär. Kan uppgraderas lite enligt min mening. Mer variation och kanske mer olika teman. Efterrätterna var ganska tråkiga. Bäst var frukosten. Maten på à la carte var däremot fantastisk. Mycket gott.

Bekräftad gäst: 2019-10-19


7 av 10

Linda Waoylett,
*

+
-
Även om hotellet ska stänga kan de va bra om de finns vin och alkohol efter önskemål. Inte att de tar slut efter 1 dagen. Bättre variation på maten

Bekräftad gäst: 2019-10-19


9 av 10

Karin Jessika,
Tierp

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


10 av 10

Anna Malin Erika,
Norrtälje

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


10 av 10

Bo Stefan,
Ursviken

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

802 omdömen
Utmärkt
 
459
Väldigt bra
 
227
Bra
 
77
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2019-11-19

Inlägg av 26kjk26

Härlig aprilsemester

Vi kom till detta hotell första veckan de hade öppet för säsongen! Så även om det inte blev en badsemester så var servicen på topp! Maten var mycket god och vi är kräsna! Efterrätterna är sådär förutom på Azzuro där de var jättegoda! Om du tar ultra all inclusive boka in Azzurro varje kväll, ett tips. Maten 10ggr bättre än middagens buffé. Lunchmaten på buffén är dock bättre än middagens buffé tyckte vi. Trevlig och glad personal på alla ställen, helt otroligt vänlig och de minns folk så man måste inte visa kortet jämt! Mycket bra boxningspass varje dag hela veckan med danske Henrik som aktiverade och inkluderade alla i familjen. Välkomnande med mat i rummet när man kom men svårt o sätta i sig när man kommer fram 03.30! Mycket omtänksamt. BBQn nere på Sea line tavern var fantastisk! Bästa lammet perfekt tillagat! Missa inte! Några förbättringsmöjligheter: Wi-fi är jättedåligt. Spaet är bara för de som är över 16 år förutom en liten pool som får användas av alla barn mellan kl 8-11 på mornarna. Det är dock väldigt kallt i spaets rum så inga andra än barnfamiljer var där under hela veckan, det blir ej avslappnande alls iochmed kallt vatten. Jag tog en behandling men frös hela tiden och bad massören att höja värmen men det ville hon inte för då skulle hon svettas(!) Vi hade trasig funktion till uppvärmning i rummen. I april (påsken) när vi var här är det rätt kallt på kvällarna så uppvärmning behövs. Barnen fick extra täcken iaf. Incheckningen tog onödigt lång tid pga märklig arbetsfördelning mellan 2 killar kl.03, en tog emot passen och gav till den andra som skrev upp passnumren och visade en till ens rum. Ineffektivt. Otroligt lyhört mellan rummet och korridoren. När diskvagnarna dras utanför låter det väldigt inne i rummet, nästan som att ljudet förstärks. Allt som allt är vi mycket nöjda med semestern!!

 
2019-09-26

Inlägg av mariaviks Skellefteå, Sverige

Träningsresa

En anläggning som har det mesta man kan önska. Vårt rum var i behov av uppfräschning, men resten av anläggningen superfin. Fräscha goda bufféer hela tiden. Vissa i personalen skulle behöva charmkurs men de flesta var 100 % serviceminded. Perfekt med löp/gångsträckor utmärkta i omgivningen. Dock ligger det väldigt öde om man mot förmodan vill lämna hotellet. Näst intill 5 poäng 👍

 
2019-08-03

Inlägg av Sofiaa02 Sverige

Något för alla

Jättebra hotell med fina rum och bra service. Vi bodde med utgång till huvudpoolen vilket kan rekommenderas varmt. Bra och varierande mat på buffén. Äldre par, stora familjer, träningsintresserade, du som bara vill koppla av och par kommer alla att trivas här. Många roliga träningar med duktiga instruktörer från Apollo. Aldrig brist på solstolar!

 
2019-07-05

Inlägg av Axelsson921 Borlänge, Sverige

Hotellet har allt!

Vi var en vecka på det här hotellet och njöt av god mat, utmärkt service och massor av aktiviteter för den som ville det. Fräscha rum och en otroligt bra städerska. I matsalen flöt allt perfekt trots mycket folk. Vi kan tänka oss att åka tillbaka trots att hotellet ligger för sig själv och det krävs taxi för att ta sig någonstans. Fanns alltid solstolar, trots det var vissa ute och bökade. Även solstolar vid havet som bara var några steg från poolen.

 
2019-07-04

Inlägg av Allekant

Now I`ll tell you a story...

Där här är historien om ett hotell men inte vilket hotell som helst utan VÅRT hotell. Sommaren 2017 letade jag och min dotter efter ett fint hotell med bra träningsmöjligheter. Valet föll på Cavo Spada eftersom det verkade uppfylla det mesta som vi önskade. I början på juni 2017 anlände vi till hotellet och redan första dagen kände vi att det uppfyllde våra förväntningar vad gäller mat, träning och service. Hela atmosfären var precis det vi sökte. Veckan blev helt perfekt med bra träningspass och mysiga middagar med far -och dotter prat. Min dotter hade en längre tid tyckt att jag, efter nästan 20 som singel, borde träffa någon. Det var inget jag hade tagit mig tid för. Veckan gick alldeles för snabbt och snart var vi tillbaka till vardagen igen. Efter ytterligare tjat från min dotter gick jag till slut med på att börja nätdejta. I oktober fick jag kontakt med någon som kändes intressant. Vi skrev lite till varandra men kände att vi ville träffas i verkligheten. Redan vid första mötet kände jag att det här var något riktigt bra. Vi kom underfund med att vår situation såg ganska lika ut, singlar med två vuxna utflugna barn i samma åldrar. Vi upptäckte att vi hade samma intressen vad det gäller träning och resor. Vi hade lätt för att prata och kom in på hur sommaren hade varit och om vi hade gjort någon resa. Cissi berättade att hon varit på Kreta med sina två söner och sin mamma. Hon berättade att dom bott på ett riktigt bra hotell med bra träningsmöjligheter. Jag blev nyfiken och undrade var på Kreta hon varit och det visade sig att hon varit i Kolymbari. Jag blev också nyfiken på vilket hotell hon hade bott på. Cissi letade i sin telefon efter foton och redan på första kortet kände jag igen hotellet. Det var ju samma hotell som jag och min dotter hade varit på. Efter lite funderingar kom vi fram till att vi varit på samma hotell samma månad och till och med samma vecka. Jag började titta på mina egna foton. Jag hittade ett foto från det fina ute gymmet där min dotter ville finslipa på sin teknik då det gäller marklyft och bad mig ta några foton på henne. Jag minns att jag var lite orolig att vi störde yogaklassen som körde ett pass bredvid oss. Cissi tittade på kortet och kom ihåg att hon var på ett yogapass där hon hade noterat en tjej som körde marklyft. När vi zoomade in kortet fick vi se Cissi på yogapasset. Jag hade alltså tagit ett kort på min dotter och utan att veta om det fått med Cissi på samma foto. Vi hade alltså varit på samma hotell exakt samma vecka. Bott på samma våningsplan med bara några rum emellan oss. Badat, solat, tränat och ätit på samma ställe utan att ha sett varandra. Vi kände redan då att det här måste betyda något. Ödet ville verkligen att vi skulle träffas. Kvällen fortsatte trevligt och vi hade mycket att prata om och redan första kvällen pratade vi om att åka tillbaka till Kreta och hotellet fast tillsammans. När sommaren kom drog vi i juni 2018 på vår första gemensamma resa till Kreta och Cavo Spada. Det var verkligen en speciell känsla att nu komma tillbaka igen fast nu TILLSAMMANS. Vi hade en fantastisk vecka. Vi kände ännu mer hur bra vi trivdes tillsammans och hur mycket vi tyckte om samma upplägg på dagarna med sånt som löpning och styrketräning. Denna vecka uppskattade vi ännu mer det hotellet hade att erbjuda. I entrén till restaurangen möttes man av de alltid så trevliga och vänliga Antonis och Christina. Detta gjorde att man alltid kände sig välkommen. I restaurangen var det bara att ta för sig av den fantastiskt goda och omväxlande buffén som kökspersonalen verkligen hade lyckats med. Vi njöt av maten samtidigt som serveringspersonalen serverade dryck med ett vänligt leende. Veckan gick alldeles för fort och redan på hemvägen längtade vi tillbaka igen. Så när augusti kom beslutade vi oss för att tillbringa sista semesterveckan på VÅRT hotell igen. Vi njöt lika mycket om inte ännu mer denna andra vecka. Nu visste vi precis hur vi skulle maximera njutningen. Dom sista dagarna började vi prata om att få med våra familjer med flera så under vintern lyckades vi hitta ett datum i början på juni 2019 som skulle passa alla. Vi blev tolv stycken som till slut åkte till Cavo Spada. Det var våra respektive barn, en del av barnens respektive, Cissis bror med fru och deras två barn och Cissis mamma. Vi var ett lättsamt gäng som hade fantastiskt trevlig tillsammans. Första dagen hade vi en gemensam power walk på 4,7 km bland olivlundar och vindruvsodlingar. Sedan fylldes veckan av beachvolleyboll, styrketräning, crossfitpass, yogapass, corepass och löpning. Man önskade att dagarna var längre för att hinna med alla aktiviteter som hotellet erbjöd. Vi njöt återigen av hotellets goda mat och deras underbart trevliga personal. Vi njöt också av de lyxiga drinkar som serverades på terrassen gjorda av duktiga bartendrars. Vi njöt även av långa sköna eftermiddagar med poolhäng och vi vill framföra ett stort tack till den alltid så trevliga Panos i poolbaren som verkligen kunde göra fantastiskt goda drinkar. Han har den rätta fingertoppskänslan som gör att drinken blir precis som man önskar. Som ni förstår kan vi varmt rekommendera detta hotell och vi kommer garanterat att återkomma till VÅRT hotell många gånger. Lennart