1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Malin,
Göteborg

+
Maten och gymmet.
-
Tydligare vad som ingår under ”all inclusive”.

Bekräftad gäst: 2019-04-21


8 av 10

Emilyn ,
Göteborg

+
Tillgång till egen pool. Nära till stranden.
-
Ta bort all inclusive ultra. Det är inte värt pengarna. Att man måste betala dryck på den italienska restaurangen tycker jag oxå är helt fel när man har all-inclusive. Även minibaren borde ingå. Det är ju bara löjligt att man kan hämta mer eller mindre allt det som finns i minibaren i baren men inte kan ta det som finns där. Ta bort de utländska spriterna bara. Lovar att det kommer göra resenärerna mycket mer nöjda med upplevelsen. Om man kommer på natten borde man ha tillgång till sitt rum hela sista dagen. Speciellt då det står i resan att man har 8 dagar.

Bekräftad gäst: 2019-04-21


6 av 10

Amadeus ,
Göteborg

+
Fina miljöer och trevlig personal.
-
Drinkarna smakade för mycket alkohol.. beställde bara alkoholfritt på hela semestern. Poolen och jacuzzi va kall.. vilket inte va så kul. Handtaget till bastun kunde inte stängas. Det va dåligt att man inte kunde ladda sin mobil om man inte va på rummet. Strömmen gick bort när man inte hade kortet i.

Bekräftad gäst: 2019-04-21


7 av 10

,

+
Personalen. Otrolig service, familjärt trevliga.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-20


9 av 10

Karin,
Täby/Stockholm

+
Gymet var fräscht och hade bra maskiner och tillbehör. Personalen alltid lika trevlig.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-20


10 av 10

Agnes,
Vårby

+
Personalen
-
Bättre wifi

Bekräftad gäst: 2019-04-20


8 av 10

Pernilla,
Stockholm

+
Stora rum. Fint läge. Trevlig personal och god mat.
-
Bättre WI-FI. På er hemsida stod det att skulle var uppvärmd pol, vi kollade detta extra noga eftersom vi ville bada. Polen var ej uppvärmd? Eller läste vi fel. Detta ser vi mer som något Apollo måste kolla med hotellet? Det fanns inga toaletter vid träningsområdet MOG.

Bekräftad gäst: 2019-04-20


7 av 10

Charlotta,
Forsbacka

+
Maten, restaurangpersonalen, och övrig servicepersonal (ej reception) och väldigt trevlig general manager.
-
Rummet var under all kritik, luktar mögel, gick inte att släcka lampa, ej bäddat för 2 personer första natten, en fick sova på soffan, jättekallt och rått och fuktigt. Mycket ohjälpsam reception och andra problem som jag nu mailat er om.

Bekräftad gäst: 2019-04-20


8 av 10

Kristin,
Stockholm

+
Restaurang Azzurro. Så himla god mat. Personalen är jättetrevlig. Bbq kvällen var grym! Även om det regnade och var kallt så var det grymt trevligt och gott!
-
Spaet var för kallt!!! Samt det var snålt att inte barn fick vistas där efter 11 på dagarna. I poolen ute var det iskallt så bad var en bristvara (påsken2019). Behandlingarna i spaet var inte bra. Kallt rum och ej jättekunnig behandlare. Om det går att göra nåt för lyhördheten i rummen från korridoren utanför? Allt ljud där ekar in i rummet. Wi-Fi är under all kritik. Totalt oanvändbart. Incheckningen kl 03 tog jättelång tid och var ineffektiv . Par utan barn trängde sig före barnfamiljer det var djungelns lag. Inget bra första intryck. Apollos turer är för dyra. Ni skulle ha 1800kr för endast busstur till Knossos för 2 vuxna och 2 barn. Inträde till palatset ingick inte ens då.

Bekräftad gäst: 2019-04-20


8 av 10

Oscar,
Hällberg

+
Personalen på hotellet var underbar.
-
Att värna upp poolen. Det står att det är en uppvärmd pool, men typ15 grader i den.

Bekräftad gäst: 2019-04-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

702 omdömen
Utmärkt
 
383
Väldigt bra
 
210
Bra
 
72
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2018-10-31

Inlägg av Ulrika O

Träningsresa

Så nöjd med veckan! Superfint hotell med grym mat och trevlig personal! Lagom variation på maten både lunch och middag. Den Italuenska restaurangen får toppbetyg, supergod mat och servicen toppen. Hotellet kan verkligen rekommenderas, åker gärna dit igen! Enda minuset är poolen som skulle vara uppvärmd var alldeles för kall.

 
2018-08-18

Inlägg av Lena D Kungsbacka, Sverige

Hotell med fantastiskt läge och superb service

Hotellet som är perfekt för en lugn och avslappnande semester. Avskilt och lugnt läge. Stor och härlig pool att använda de dagar det inte går att bada i havet. Otroligt bra service, allt från städning till servering och reception. God mat i bufférestaurangen, dock liten besvikelse på maten i den så kallade italienska restaurangen. För att kännas som ett 5-stjärnigt hotell skulle dock rummen behöva fräschas upp en aning, lite mögellukt i badrummet och lite slitet. Kan dock rekommendera detta hotell för den som vill ha en skön semester med möjlighet till träning.

 
2018-08-16

Inlägg av Jesper R

Underbara dagar!

Fantastiskt fint hotell precis intill havet. Lugn och skön anläggning med bra utbud av träning, mat och service. Trevligt bemötande rakt igenom från personal i reception, restaurang, barer och på träningspassen. Perfekt för den/de som vill kombinera en lugn familjesemester eller parsemester med tuff träning, god mat och utmärkta möjligheter till lugn och ro vid havet eller det lugna poolområdet.

 
2018-08-12

Inlägg av Findgoodplaces Stockholm, Sverige

Perfekt semester träna, sola, bada

Vi var fem personer som alla var nöjda. Bra utomhus och innomhus gym med Eleiko stänger och vikter. Dock bänkarna på inomhus gymmet är ok men är inte helt optimala. Bra pass av bra instruktörer vi körde yoga passen vid havet som var bra. Bra löpar stråk är utsatta och det finns cyklar att hyra. Två tennis banor varav en tennis bana med dåligt nät om vi skall anmärka på ngt. Rummen är OK, dock hårda sängar men bra städning. Utflyckt till Elafonisi var utmärkt. Skall du hyra egen bil som är framkörd till hotellet som ordnas av researrangör behöver du vara ute i god tid. Bra mat, trevlig personal som tar hand om dig och hjälper till. Klart vatten dock med stenstrand. De flesta verkar som vi träna flera pass om dagen så kvällen blir lugn.

 
2018-08-10

Inlägg av 494matildaj Stockholm, Sverige

Riktigt bra hotell med bra service

Jättebra hotell men det är också ett ”charterhotell” så det kan vara bra att tänka på. Vi hade ett rum med privat pool (är egentligen inte en helt privat pool utan en stor pool som man skärmat av för varje rum) som var helt fantastiskt. Gymmet på hotellet är RIKTIGT bra för att vara ett hotellgym. Personalen är supertrevlig och restaurangerna serverar väldigt god mat. Om jag åker tillbaka till Kreta så skulle jag ABSOLUT boka det här hotellet igen.