1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Inger,
Asperö

+
Trevlig personal. God mat.
-
Ljuduppfångande plattor i matsalen. Lite bullrigt

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Gunilla,
Göteborg

+
Mat träning atmosfär
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


7 av 10

Marie,
Malmö

+
Trevlig personal, fint poolområde
-
För mycket plastprodukter! Fler skivstänger i mog’en.

Bekräftad gäst: 2019-06-02


7 av 10

Peter,
Stenungsund

+
Bra service, lyhörda för önskemål
-
Har varit på hotellet förut. Upplevde nu hotellet som lite slitet.Sängarna har definitivt sett bäst före datumet.

Bekräftad gäst: 2019-06-02


8 av 10

Lars,
Varberg

+
Lugn atmosfär, fantastisk personal med Antonio, restaurangchefen som kronan på verket, med sin omtänksamhet och gästfrihet som var oslagbar. Magisk.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Johanna,
Lidingö

+
Den trevliga atmosfären.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


8 av 10

Cecilia,
Stockholm

+
Närhet till både pool och hav Bra träningsmöjligheter, bra instruktörer till pass
-
Poolbarens högtalare behöver inte riktas utåt. Saknade vattenmelon på buffén

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Jeanette och Mikael,
Alingsås

+
Mycket vänlig och trevlig personal. Antonio i matsalen gjorde verkligen vår resa till ett extra varmt minne!
-
När man stannar ända till kvällen bör man även bli erbjuden att få äta lunch i matsalen och inte enbart strandservering. Nu fick vi ändå den möjligheten via en inbjudan från just Antonio, men i receptionen var informationen inte sådan!

Bekräftad gäst: 2019-06-01


7 av 10

Johnny,
Arlöv

+
Personalen
-
Skyllta bättre vad olika saker finns. Pingis te.x fanns i bottenkänningen utan markering var

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

,

+
Supertrevlig personal , fräsch & välstädat. Fantastisk mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

728 omdömen
Utmärkt
 
402
Väldigt bra
 
215
Bra
 
73
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-06-18

Inlägg av torkelster Mölndal, Sverige

Kan absolut inte vara bättre!

Inte lågt pris men suveränt beträffande allt och med det menas allt! Fantastiska rum med väl fungerande AC, bufféer för frukost, lunch och middag aldrig tidigare upplevda. Personal mycket kunnig och vänlig: om något oklart löstes mycket snabbt. Variation olika maträtter mycket bra; varje dag ett flertal fiskrätter vilket uppskattades.

 
2019-06-10

Inlägg av markusthulin Stockholm, Sverige

Extremt prisvärt med okay mat

Reste med Apollo och priset var klart lägre än andra motsvarande hotell så viss oro fanns vid ankomst. Hotellet överträffade dock alla förväntningar. Rummen var stora och fräscha, poolerna jättebra och enormt mycket bra träningspass att välja på. Vi hade all inclusive och rörande maten finns det en del att önska med liknande mat varje dag. Sammantaget hade jag definitivt kunna tänka mig att åka tillbaka utan all inclusive även om det är 2,5 km in till staden och resturangerna.

 
2018-10-31

Inlägg av Ulrika O

Träningsresa

Så nöjd med veckan! Superfint hotell med grym mat och trevlig personal! Lagom variation på maten både lunch och middag. Den Italuenska restaurangen får toppbetyg, supergod mat och servicen toppen. Hotellet kan verkligen rekommenderas, åker gärna dit igen! Enda minuset är poolen som skulle vara uppvärmd var alldeles för kall.

 
2018-08-18

Inlägg av Lena D Kungsbacka, Sverige

Hotell med fantastiskt läge och superb service

Hotellet som är perfekt för en lugn och avslappnande semester. Avskilt och lugnt läge. Stor och härlig pool att använda de dagar det inte går att bada i havet. Otroligt bra service, allt från städning till servering och reception. God mat i bufférestaurangen, dock liten besvikelse på maten i den så kallade italienska restaurangen. För att kännas som ett 5-stjärnigt hotell skulle dock rummen behöva fräschas upp en aning, lite mögellukt i badrummet och lite slitet. Kan dock rekommendera detta hotell för den som vill ha en skön semester med möjlighet till träning.

 
2018-08-16

Inlägg av Jesper R

Underbara dagar!

Fantastiskt fint hotell precis intill havet. Lugn och skön anläggning med bra utbud av träning, mat och service. Trevligt bemötande rakt igenom från personal i reception, restaurang, barer och på träningspassen. Perfekt för den/de som vill kombinera en lugn familjesemester eller parsemester med tuff träning, god mat och utmärkta möjligheter till lugn och ro vid havet eller det lugna poolområdet.