1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Åsa,
Stockholm

+
-
Varmt vatten i spa:t!!! Torkställning att hänga badkläder och tvättade träningskläder på. Bättre variation på maten.

Bekräftad gäst: 2018-10-20


9 av 10

Mona,
Övik

+
Fantastisk mat och trevlig personal
-
Mycket hård dyna i bäddsoffan- kändes som en brits på sjukhuset....som tur är kunde jag sova bra trots det men alla klarar inte det. Då det är ett träningshotell bör möjlighet att hänga kläder på tork/vädring finnas på balkongen och eller i rummet.

Bekräftad gäst: 2018-10-20


8 av 10

Maya,
Göteborg

+
Träningsledarna och maten
-
Möjlighet att hänga upp blöta kläder typ torkställning.

Bekräftad gäst: 2018-10-20


10 av 10

Susanne ,
Gävle

+
Allt var väldigt bra. Det enda var hög ljudvolym i matsalen.
-
Ljuddämpare i matsalen, möbeltassar under stolarna i matsalen

Bekräftad gäst: 2018-10-19


7 av 10

,

+
-
Helhetsintrycket försämrades pga att måltiderna var jobbiga pga oljudet. Kommer inte återvända pga det. Annars var det jättebra hotell. Städerskan behöver inte gå in på rummet 2gg/dag

Bekräftad gäst: 2018-10-19


9 av 10

Gunilla,
Gävle

+
-
Gör något åt ljudnivån i restaurangerna. Hopplöst att föra samtal utan att höja rösterna.

Bekräftad gäst: 2018-10-19


8 av 10

catarina,
Valbo

+
Maten och rummen! Mycket trevlig personal!
-
Ljuddämpande åtgärder i matsalen! Vattenträningen med ett större djup, ca1.40-1.50 m Olika sorters glutenfritt bröd

Bekräftad gäst: 2018-10-19


8 av 10

Anna,
Gävle

+
Stranden, maten, miljön
-
PÅ spat var det otroligt dålig service, de var sura och vresiga, Poolen och bubbelpoolen var iskalla och man sa att värme agregatet gått sönder men det lagades inte på hela veckan..... verkligen dåligt och trist!

Bekräftad gäst: 2018-10-19


9 av 10

Christina,
Gävle

+
Mycket trevlig och serviceminded personal genomgående
-
Handdusch i duschkabinen på rummet för att slippa stå i badkaret och blötan ned hela golvet

Bekräftad gäst: 2018-10-19


8 av 10

Ulrika,
Skutskär

+
Perfekt med träningspass! God mat! Trevlig o serviceminded personal, rent o fräscht.
-
Wi-fi krångel hela veckan, hög bullernivå i matsalar, onödigt bytande av handdukar -2 ggr dagen. Stranden var ofräsch, skräpig. Kalla pooler.

Bekräftad gäst: 2018-10-19


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

702 omdömen
Utmärkt
 
383
Väldigt bra
 
210
Bra
 
72
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2018-10-31

Inlägg av Ulrika O

Träningsresa

Så nöjd med veckan! Superfint hotell med grym mat och trevlig personal! Lagom variation på maten både lunch och middag. Den Italuenska restaurangen får toppbetyg, supergod mat och servicen toppen. Hotellet kan verkligen rekommenderas, åker gärna dit igen! Enda minuset är poolen som skulle vara uppvärmd var alldeles för kall.

 
2018-08-18

Inlägg av Lena D Kungsbacka, Sverige

Hotell med fantastiskt läge och superb service

Hotellet som är perfekt för en lugn och avslappnande semester. Avskilt och lugnt läge. Stor och härlig pool att använda de dagar det inte går att bada i havet. Otroligt bra service, allt från städning till servering och reception. God mat i bufférestaurangen, dock liten besvikelse på maten i den så kallade italienska restaurangen. För att kännas som ett 5-stjärnigt hotell skulle dock rummen behöva fräschas upp en aning, lite mögellukt i badrummet och lite slitet. Kan dock rekommendera detta hotell för den som vill ha en skön semester med möjlighet till träning.

 
2018-08-16

Inlägg av Jesper R

Underbara dagar!

Fantastiskt fint hotell precis intill havet. Lugn och skön anläggning med bra utbud av träning, mat och service. Trevligt bemötande rakt igenom från personal i reception, restaurang, barer och på träningspassen. Perfekt för den/de som vill kombinera en lugn familjesemester eller parsemester med tuff träning, god mat och utmärkta möjligheter till lugn och ro vid havet eller det lugna poolområdet.

 
2018-08-12

Inlägg av Findgoodplaces Stockholm, Sverige

Perfekt semester träna, sola, bada

Vi var fem personer som alla var nöjda. Bra utomhus och innomhus gym med Eleiko stänger och vikter. Dock bänkarna på inomhus gymmet är ok men är inte helt optimala. Bra pass av bra instruktörer vi körde yoga passen vid havet som var bra. Bra löpar stråk är utsatta och det finns cyklar att hyra. Två tennis banor varav en tennis bana med dåligt nät om vi skall anmärka på ngt. Rummen är OK, dock hårda sängar men bra städning. Utflyckt till Elafonisi var utmärkt. Skall du hyra egen bil som är framkörd till hotellet som ordnas av researrangör behöver du vara ute i god tid. Bra mat, trevlig personal som tar hand om dig och hjälper till. Klart vatten dock med stenstrand. De flesta verkar som vi träna flera pass om dagen så kvällen blir lugn.

 
2018-08-10

Inlägg av 494matildaj Stockholm, Sverige

Riktigt bra hotell med bra service

Jättebra hotell men det är också ett ”charterhotell” så det kan vara bra att tänka på. Vi hade ett rum med privat pool (är egentligen inte en helt privat pool utan en stor pool som man skärmat av för varje rum) som var helt fantastiskt. Gymmet på hotellet är RIKTIGT bra för att vara ett hotellgym. Personalen är supertrevlig och restaurangerna serverar väldigt god mat. Om jag åker tillbaka till Kreta så skulle jag ABSOLUT boka det här hotellet igen.