1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Veli

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
6,3 / 10
Mat och dryck
 
3,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Christer,
Trollhättan

+
Städerskan
-
Bättre bestick och vassa brödknivar

Bekräftad gäst: 2018-10-14


10 av 10

Therese,
Kristianstad

+
Hotellet är litet med nära till strand och restauranger . Christina städerskan,vilken pärla! Hittat vår "komma i från" lägenhet i en vecka!
-
Nycklar o belysnings bricka satt ihopa, blev väldigt mörkt när man skulle låsa upp inne i från rummet o ut. -byt lås - Byte av handdukar och lakan 1gång veckan vi var där.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


4 av 10

,

+
Beliggenhet
-
Bytte og supplere kjøkkenutstyr, glass, bestikk og kokeplate

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Ingeborg,
Stockholm

+
Stranläget
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


3 av 10

Christian ,
Borås

+
Ligger nära havet. Toalett i foajén.
-
Sätt in fyrglasfönster, det var som att campa bredvid autobahn. Duschen alldeles för liten. Släng dom gamla dushdrapperierna. Vem orkar låsa dörren med nyckel på insidan? Byt ut låsen!

Bekräftad gäst: 2018-09-29


7 av 10

,

+
Att det låg på stranden.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Monica,
Kumla

+
Närheten till havet och personal och ägarfamiljen. Enkelheten och familjekänslan.
-
Kontakter i närheten av vattenkokaren o kaffebryggaren samt hylla till dessa. Fler krokar på toaletten.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

,

+
strandnära läge,städerskan Cristina,
-

Bekräftad gäst: 2018-09-14


8 av 10

Ingegerd,
Stockholm

+
Fräscht och rent. Direkt på stranden. Trevlig personal.
-
Väldigt hög ljudnivå från KRAFTIGT trafikerad gata, mer eller mindre dygnet runt. Gör detta ännu tydligare I beskrivning för rum mot gatan. Fick sova med öronproppar. Inget ljus alls när mörkt ute för att kunna sätta I nyckeln väl inne I rummet eftersom ljuset aktiveras med del av nyckelknippan. En av lamporna skulle kunna fungera utan att aktiveras med nyckelbricka. Ersätt duschförhänget (gardin) som klistrades mot kroppen eftersom kabinen är otroligt liten. Alternativt inget skydd alls eftersom liten yta men tillhandahålla skrapa för att ta bort vatten från golvet efter dusch.

Bekräftad gäst: 2018-09-07


9 av 10

Ing-Marie ,
Klang

+
Kristina, nära till allt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.