1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Tropicana

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Janne,
Malmö

+
Kostnadsfria solsängar vid både pool och strand.
-
Lite för dyrt i poolbaren

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

Sara,
Piteå

+
Den trevliga personalen.
-
Att ha pomesfrittes på barnmenyn.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

William,
Jönköping

+
Ligger bra vid havet! Det är fräscht och god mat
-
Vi hade en kackerlacka i vårt hotellrum samt något som såg ut som vägglöss (är inte helt säker på vad det var).

Bekräftad gäst: 2019-08-11


7 av 10

Jesper,
Stockholm

+
Hotellbaren, samt dem trevliga städerskorna.
-
Svårt att kommunicera med personalen ibland. Borde även fixa sin del av stranden mer. Såg ut som kaos varje dag.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Gunilla,

+
Läget! Nära till pool/strand och närliggande restauranger, bageri och minimarkets. Familjärt med trivsam stämning. Lugnt.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-02


8 av 10

,

+
Låg nära stranden
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2019-06-15


8 av 10

Mikael,
Mariestad

+
Läget vid stranden och god mat i poolbaren. Fria solstolar på stranden och vid poolen. Sängen var bra.
-
Ingen hiss

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

Carina,
Uddevalla

+
Det var en lugn och mysig atmosfär och enormt trevlig och hjälpsam personal. Man kände sig välkommen och en hög trivselfaktor. Det var lätt att få solstolar även om man inte var nere på stranden så tidigt.
-
Lite mer köksutrustning, vi klarade oss med det som fanns till det vi behövde till frukost men om man hade velat laga met mat var det kanske lite magert

Bekräftad gäst: 2019-06-15


8 av 10

Susanne ,
Trelleborg

+
Litet familjärt hotell som låg precis vid stranden. Gratis solstolar på stranden och vid polen. Bra service.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


7 av 10

,

+
Bra läge
-
Städerskor som inte står och vrålar på varandra i trappen varje dag

Bekräftad gäst: 2019-06-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

105 omdömen
Utmärkt
 
44
Väldigt bra
 
39
Bra
 
8
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-08-15

Inlägg av Janne Å Arlöv, Sverige

Väldigt bra boende

Vi tycker Tropicana är ett jättetrevligt boende. Rummet som har AC passade oss perfekt med kylskåp och kokplatta. Apollos pris på drygt 1300 kr för frukost var inte värt det, vi fixar det själv istället. Annars finns ett bageri som även säljer frukost precis utanför. Stället har en pool och poolbar som är välskött och fin. De hade dock lite högre priser på dryck jämfört med många andra ställen. Kanske är det en kompensation för att de i år tog bort kostnaden för hyra av solsängar på stranden som är precis utanför. Som på säkert de flesta andra ställen förekommer otyget med att "boka" solsängar vid poolen även här. Redan klockan 6 är alla solsängar försedd en handduk. Därför tog de bort kostnaden för att hyra på stranden. Snyggt tycker jag. Totalt sett ett ställe att rekommendera.

 
2019-08-07

Inlägg av Treasurefinder87

Ondskapens hotell!

Med 6 underbara soliga dagar längst strandkanten full präglat av både god mat och dricka och väldigt tillmötesgåeende personal. Har samtliga gästers upplevelse här på hotellet blivit allt annat en vad som förväntas av en semester. Som alla andra hotel/restauranger placerade på stranden i Kato Stalos finns det katter som gärna kommer och hälsar och vill ha kärlek under vår vistelse, men som absolut inte är till bry för någon annan en tydligen personalen. Våra grannar fick en fin upplevelse då en av katterna som höll till på hotellet födde 6 kattungar på deras terass, vilket engagerade samtliga familjer gäster på hotellet. Dagen därpå hade döttrarna i familjen lagt ut rena handdukar och gjort det fint och behagligt för dessa små liven och Mamman. Då familjen stängde dörren till terassen för att packa väskan ner mot stranden. Då vår familj gick förbi och såg att en från hotellets personal kastar vatten på ”Katt Mamman” och stoppar ner samtliga kattungar i en påse och lämnar hotellet med raska steg! Och döttrarna som bor på rummet brister ut i gråt och skriker - ”Dom skall ha ihjäl kattungarna” Vilket gör att alla gäster ifrågasätter sättet dem behandlade situation på. Jag och flera andra gäster nämnde detta men det vi fick tillbaka var bland annat: - stupid - bring the cats home Efter denna händelsen började mamman leta efter sina barn och gäster fortsatte komma med feedback men blev mött med hånflin och att dom va färdiga med hela situationen. Pricken över i’et var när en av de ansatta på hotellet tar fart och sparkar kattmamman i magen för att hon är ”irriterande”. Alla gäster som ser detta blir självklart chockade och de ansatte låtsas som ingenting. Detta är en helt oacceptabel behandling och hållning till djur som inte hör hemma nånstans. Tänk er om innan ni bokar eran semester på detta hotellet.

 
2019-06-01

Inlägg av madleinenilsson Osby, Sverige

Underbar pärla

Väntar på avfärd mot flygplatsen efter en vecka på Tropicana. Vi bodde i en fin tvårumslägenhet med markterrass mot pool och hav. Perfekt med egen ingång och nära restaurang/bar och bad. Hotellet har ett lugnt läge i Kato Stalos, med flera restauranger och supermarkets nära. Köksutrustningen i lägenheten är begränsad, med en kokplatta och inget stekjärn, om någon vill laga mat. Sängarna är sköna och hotellet har en restaurang som håller hög klass på både mat och drinkar. Stranden är väldigt stenig och badtofflor rekommenderas.

 
2018-09-16

Inlägg av sarae859

Bra men inte mer

Ok hotell med fri ac , sköna sängar och Trevlig personal. Vill man ha en solstol vid poolen måste man tydligen gå upp mitt i natten och markera, vi lyckades aldrig få någon. Solstolarna på stranden ägde också hotellet men de kostade. Frukosten var även den ok men mycket enkel.

 
2018-07-02

Inlägg av moa84 Åkarp, Sverige

Fantastiskt bra hotell

Vi bodde här en vecka och hotellet är jättefint med en fin pool och en liten barnpool som är bra avgränsad från den stora poolen. Vi reste med barn 2 år och 7 år. Hotellet car fräscht och fint och städningen var bra. Restaurangen låg mellan poolen och stranden med en fantastiskt utsikt. Maten som serverades var den bästa vi åt under vår vistelse och då provade vi på en mängd restauranger i både Kato Stalos och i Agia marina. Stranden var fin sandstrand och havet var fint att bada i, funkade för båda barnen att bada tillsammans med vuxen. Dock har jag inte så mycket för omgivningarna, det är ett turistområde som kunde vara placerat var som i medelhavet. Det ”typiskt grekiska” hittade vi inte men eftersom området är omåttligt populärt så tror jag inte andra bryr sig om det.