1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Tropicana

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

Marie,
Borås

+
Läget vid havet med havsutsikten
-
Bemannad reception (var nästan aldrig någon i receptionen utan man fick alltid leta upp någon). Golvet i rum 23 ser ut som ett fabriksgolv. Bättre priser i poolbaren då de var dyrare än de barer på grannhotellen. Det bör finnas ett rum som man kan ställa in väskor vid avresedagen då de stod öppet i receptionen och den inte var bemannad. Kolla över köksutrustningen då det inte fanns så mycket.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Pirjo,
Göteborg

+
-
Informera om att stranden är stenig och rekommendera badskor

Bekräftad gäst: 2019-06-09


6 av 10

tuire,
göteborg

+
närheten till havet
-
mer kastruller,kokplatta+ allt annat som ska behövas i ett kök knivar gafflar mm. att inte "personalens" vänner och bekanta tar över hotellets strands stolar och pool, detta hände 3 gånger på 1 vecka som vi var där

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Veronika ,
Köping

+
Rent och fräsht. Nära sandstranden Hotellet har fått kritik för maten, men strandbaren serverade underbara sallader och jättegoda drinkar så den rekommenderar jag starkt.
-
Frukosten, man borde kunna köpa till bacon och äggröra t.e.x Man borde skriva i beskrivningen att man kan behöva bad skor då det va stora stenar på havsbotten

Bekräftad gäst: 2019-06-07


9 av 10

Camilla ,
Lycksele

+
Läget.
-
Väldigt lyhört. Det kändes som vi sov i receptionen då dörren var väldigt tunn., allt hördes igenom. Stort minus för detta. Annars var allt bra.

Bekräftad gäst: 2019-06-07


8 av 10

Helena ,
Sundsvall

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-06-07


4 av 10

Anders,
Hvide Sande

+
-
Städpersonalens tiggeri var under all kritik

Bekräftad gäst: 2019-06-02


10 av 10

Lena,
Helsingborg

+
Trevlig personal väldigt fräscht. Fick ett väldigt tyst rum vilket betydde mycket, eftersom jag lider av tinnitus. Ingenting att klaga på.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


8 av 10

Susanne,
Delsbo

+
Bästa luncherna
-

Bekräftad gäst: 2019-05-31


9 av 10

Gunilla,
Kungsbacka

+
-
Köksutrustningen, kastruller och en kokplatta i köket var undermåligt. Vi hade förväntat oss att vi skulle kunna laga lite mat i lgh. Det gjorde att det var svårt. Behöver utrustas med ytterligare liten kastrull samt ytterligare en kokplatta.

Bekräftad gäst: 2019-05-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

103 omdömen
Utmärkt
 
43
Väldigt bra
 
39
Bra
 
8
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-06-01

Inlägg av madleinenilsson Osby, Sverige

Underbar pärla

Väntar på avfärd mot flygplatsen efter en vecka på Tropicana. Vi bodde i en fin tvårumslägenhet med markterrass mot pool och hav. Perfekt med egen ingång och nära restaurang/bar och bad. Hotellet har ett lugnt läge i Kato Stalos, med flera restauranger och supermarkets nära. Köksutrustningen i lägenheten är begränsad, med en kokplatta och inget stekjärn, om någon vill laga mat. Sängarna är sköna och hotellet har en restaurang som håller hög klass på både mat och drinkar. Stranden är väldigt stenig och badtofflor rekommenderas.

 
2018-09-16

Inlägg av sarae859

Bra men inte mer

Ok hotell med fri ac , sköna sängar och Trevlig personal. Vill man ha en solstol vid poolen måste man tydligen gå upp mitt i natten och markera, vi lyckades aldrig få någon. Solstolarna på stranden ägde också hotellet men de kostade. Frukosten var även den ok men mycket enkel.

 
2018-07-02

Inlägg av moa84 Åkarp, Sverige

Fantastiskt bra hotell

Vi bodde här en vecka och hotellet är jättefint med en fin pool och en liten barnpool som är bra avgränsad från den stora poolen. Vi reste med barn 2 år och 7 år. Hotellet car fräscht och fint och städningen var bra. Restaurangen låg mellan poolen och stranden med en fantastiskt utsikt. Maten som serverades var den bästa vi åt under vår vistelse och då provade vi på en mängd restauranger i både Kato Stalos och i Agia marina. Stranden var fin sandstrand och havet var fint att bada i, funkade för båda barnen att bada tillsammans med vuxen. Dock har jag inte så mycket för omgivningarna, det är ett turistområde som kunde vara placerat var som i medelhavet. Det ”typiskt grekiska” hittade vi inte men eftersom området är omåttligt populärt så tror jag inte andra bryr sig om det.

 
2018-05-01

Inlägg av AnneHagfors Hagfors

Liten strandnära pärla

Besökte detta mysiga hotell v 17. Hotellet och Kato Stalos började öppnas upp inför säsongen. Lägenheterna var fräscha och mycket välstädade. Hela hotellet var förövrigt mycket rent och vissa delar var nog ganska nyreparerade. Stranden var precis utanför poolområdet och solstolar med parasoll fanns på båda ställena, avgift på de vid stranden. Poolområdet var också rent och fräscht. Vi åt ett par luncher i poolbaren och det var helt ok. Liten frukostbuffé serverades också för den som inte vill göra sin egen frukost i lägenheten, 7 euro/dag kostade den. Säkerhetsbox fanns på rummet och den var gratis. Ac fanns också men vet ej priset. Sköna sängar. Lakan och handdukar byttes ett par gånger under veckan. Kato Stalos är en liten by men det var enkelt att ta bussen både till Chania, Agia Marina och Platianas om man vill. Ett tåg går också runt där man kan vara med på olika turer i området. Vi gillade verkligen både hotellet och omgivningarna med gott om barer och restauranger

 
2017-10-17

Inlägg av Henrik K

Fräscht hotell med bra läge på strand.

Ett mycket fräscht och fint hotell, lite mindre i storlek och familjärt. Vi blev bjudna på hembakta kakor, rummet fick vi behålla hela avresedagen (vi lämnade hotellet kl 20:30) utan kostnad, de körde happy hour priser i poolbaren utanför "happy hour". Solstolar vid både poolen och stranden ingick (kanske för att det var sent på säsong?). Läget var jättebra med 0 meter till fin och härlig strand och nära centrum. Nackdelen var att genomfartsvägen passerade alldeles utanför så får man ett rum med fönster ut mot vägen så är det lätt att bli störd. För att vara Grekland så var det hyfsade sängar. Bra supermarket, restauranger och litet café alldeles utanför. Bra frukost serverades, saknades något var det bara att säga till så fixade de det snabbt. Man valde själv var man ville äta, i frukostrummet, ute på framsidan, vid poolbaren, på stranden eller uppe i sitt rum. Vi valde att äta frukost vid poolbaren varje dag vilket var lugnt och skönt. Vi hade inga som helst problem med att gäster paxade solstolar, varken på stranden eller vid poolen. Ett trevligt och fräscht hotell med perfekt läge på strand.