Kundomdömen om Tropicana

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 407 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Dick,
Sala

+
Läget
-
Toaspolning dålig

Bekräftad gäst: 2019-10-20


9 av 10

,

+
Själva rummet
-
Dålig Wifi

Bekräftad gäst: 2019-10-19


10 av 10

Eva,
Sollentuna

+
Jättebra städning, nära stranden. Gratis solstolar på stranden Åt ej frukost
-
Fråga - Vi fick betala en turistavgift på 3,5 euro ?? En Norsk kvinna sa att det skulle man inte göra ??

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

Birgitta,
Lidköping

+
Det lilla stället o närheten till stranden
-
Något fler stolar vid poolen

Bekräftad gäst: 2019-10-12


6 av 10

Gull-Maj ,
Trelleborg

+
läget vid stranden
-
solstolarna vid poolen för få o en del trasiga. 12 st solstolar vid poolen därav 4 st trasiga till så många rum ej ok.

Bekräftad gäst: 2019-10-11


9 av 10

Roland ,
Trelleborg

+
Rent o snyggt. Trevlig personal.
-
En hiss hade varit bra. Nu fick man släpa upp sina resväskor uppför flera långa trappor. Fler och bättre solstolar flera stycken som var söndriga och en som gick sönder när vi låg i den. Hotellets strandbar var dyrare än dom andra som låg sidan om.

Bekräftad gäst: 2019-10-11


10 av 10

Lars,
Karlholmsbruk.

+
Bra läge. Nära till allt. Vi har bott där tolv år.
-
Eventuellt bättre köksutrustning.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Siv,
Visby

+
Rent och fräscht. Perfekt läge med nära till stranden, bageri utanför dörren med goda inhemska alternativ, bussförbindelser till Chania precis utanför hotellet, jättebra kök på hotellet och många andra alternativ alldeles utanför. Vi hade en jättefin vecka!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

Berit,
Eskilstuna

+
Trevlig personal och bra rum
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Sandra,
Stockholm

+
Närheten till stranden. Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

107 omdömen
Utmärkt
 
44
Väldigt bra
 
39
Bra
 
9
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-08-15

Inlägg av 5860janne Arlöv, Sverige

Väldigt bra boende

Vi tycker Tropicana är ett jättetrevligt boende. Rummet som har AC passade oss perfekt med kylskåp och kokplatta. Apollos pris på drygt 1300 kr för frukost var inte värt det, vi fixar det själv istället. Annars finns ett bageri som även säljer frukost precis utanför. Stället har en pool och poolbar som är välskött och fin. De hade dock lite högre priser på dryck jämfört med många andra ställen. Kanske är det en kompensation för att de i år tog bort kostnaden för hyra av solsängar på stranden som är precis utanför. Som på säkert de flesta andra ställen förekommer otyget med att "boka" solsängar vid poolen även här. Redan klockan 6 är alla solsängar försedd en handduk. Därför tog de bort kostnaden för att hyra på stranden. Snyggt tycker jag. Totalt sett ett ställe att rekommendera.

 
2019-08-07

Inlägg av Treasurefinder87

Ondskapens hotell!

Med 6 underbara soliga dagar längst strandkanten full präglat av både god mat och dricka och väldigt tillmötesgåeende personal. Har samtliga gästers upplevelse här på hotellet blivit allt annat en vad som förväntas av en semester. Som alla andra hotel/restauranger placerade på stranden i Kato Stalos finns det katter som gärna kommer och hälsar och vill ha kärlek under vår vistelse, men som absolut inte är till bry för någon annan en tydligen personalen. Våra grannar fick en fin upplevelse då en av katterna som höll till på hotellet födde 6 kattungar på deras terass, vilket engagerade samtliga familjer gäster på hotellet. Dagen därpå hade döttrarna i familjen lagt ut rena handdukar och gjort det fint och behagligt för dessa små liven och Mamman. Då familjen stängde dörren till terassen för att packa väskan ner mot stranden. Då vår familj gick förbi och såg att en från hotellets personal kastar vatten på ”Katt Mamman” och stoppar ner samtliga kattungar i en påse och lämnar hotellet med raska steg! Och döttrarna som bor på rummet brister ut i gråt och skriker - ”Dom skall ha ihjäl kattungarna” Vilket gör att alla gäster ifrågasätter sättet dem behandlade situation på. Jag och flera andra gäster nämnde detta men det vi fick tillbaka var bland annat: - stupid - bring the cats home Efter denna händelsen började mamman leta efter sina barn och gäster fortsatte komma med feedback men blev mött med hånflin och att dom va färdiga med hela situationen. Pricken över i’et var när en av de ansatta på hotellet tar fart och sparkar kattmamman i magen för att hon är ”irriterande”. Alla gäster som ser detta blir självklart chockade och de ansatte låtsas som ingenting. Detta är en helt oacceptabel behandling och hållning till djur som inte hör hemma nånstans. Tänk er om innan ni bokar eran semester på detta hotellet.

 
2019-06-01

Inlägg av madleinenilsson Osby, Sverige

Underbar pärla

Väntar på avfärd mot flygplatsen efter en vecka på Tropicana. Vi bodde i en fin tvårumslägenhet med markterrass mot pool och hav. Perfekt med egen ingång och nära restaurang/bar och bad. Hotellet har ett lugnt läge i Kato Stalos, med flera restauranger och supermarkets nära. Köksutrustningen i lägenheten är begränsad, med en kokplatta och inget stekjärn, om någon vill laga mat. Sängarna är sköna och hotellet har en restaurang som håller hög klass på både mat och drinkar. Stranden är väldigt stenig och badtofflor rekommenderas.

 
2018-09-16

Inlägg av sarae859

Bra men inte mer

Ok hotell med fri ac , sköna sängar och Trevlig personal. Vill man ha en solstol vid poolen måste man tydligen gå upp mitt i natten och markera, vi lyckades aldrig få någon. Solstolarna på stranden ägde också hotellet men de kostade. Frukosten var även den ok men mycket enkel.

 
2018-07-02

Inlägg av moa84 Åkarp, Sverige

Fantastiskt bra hotell

Vi bodde här en vecka och hotellet är jättefint med en fin pool och en liten barnpool som är bra avgränsad från den stora poolen. Vi reste med barn 2 år och 7 år. Hotellet car fräscht och fint och städningen var bra. Restaurangen låg mellan poolen och stranden med en fantastiskt utsikt. Maten som serverades var den bästa vi åt under vår vistelse och då provade vi på en mängd restauranger i både Kato Stalos och i Agia marina. Stranden var fin sandstrand och havet var fint att bada i, funkade för båda barnen att bada tillsammans med vuxen. Dock har jag inte så mycket för omgivningarna, det är ett turistområde som kunde vara placerat var som i medelhavet. Det ”typiskt grekiska” hittade vi inte men eftersom området är omåttligt populärt så tror jag inte andra bryr sig om det.