1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Tropicana

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Personalen
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2018-10-20


8 av 10

Annelie,
Stockholm

+
Läget, städpersonalen. Rummet. Utsikten
-
Frukosten va inte prisvärd. Sakanade vattenkokare. Dålig köksutrustning

Bekräftad gäst: 2018-10-19


10 av 10

Siw o Mats,
Vetlanda

+
Fräscha lägenheter. Trevlig personal. Städningen var suverän. Litet o familjärt.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-13


8 av 10

Marika,
Göteborg

+
Läget, lätt att ta sig till Platanias o Chania Pool o strand ihop
-
Uppfreschning av rummen. Lite väl kass köksutrustning bestick mm Väldigt lyhört både innåt o utåt.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


8 av 10

Jan,
Nyköping

+
Poolbaren som serverade mycket god mat! Glad och serviceinrktad personal.
-
Frukosten kändes lite torftig men skulle genom att t ex erbjuda ett alternativ av mörkt bröd och färskpressad juice förbättras avsevärt.

Bekräftad gäst: 2018-10-12


7 av 10

birgitta,
sthlm

+
storleken nära havet
-

Bekräftad gäst: 2018-10-12


7 av 10

Maria ,
Stockholm

+
Att det ligger nära havet,trevlig personal och välstädat.Och nära in till Chania.
-
Saknade krokar fanns varken i sovrum toalett eller köksdelen.Byrå el garderob i allrummet hade varit bra.

Bekräftad gäst: 2018-10-12


7 av 10

Katarina,
Visby

+
Nära till stranden och gratis solstolar
-
Dåligt att det inte fanns ngn hiss

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Maj-Gun och Lasse,
Karlholmsbruk.

+
Nära till stranden och övriga aktiviteter
-
Lite mera köksutrustning

Bekräftad gäst: 2018-10-05


8 av 10

Berit,
Malmö

+
Läget : nära stranden. Nära till affärer , buss o restauranger.
-
Fler solstolar vid poolen. Trappsteg ner till stranden. Borde vara fler. Med tanke på att det var många äldre. Många gick till andra barer för priserna var för höga vid poolbaren.

Bekräftad gäst: 2018-10-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

98 omdömen
Utmärkt
 
39
Väldigt bra
 
38
Bra
 
8
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-09-16

Inlägg av sarae859

Bra men inte mer

Ok hotell med fri ac , sköna sängar och Trevlig personal. Vill man ha en solstol vid poolen måste man tydligen gå upp mitt i natten och markera, vi lyckades aldrig få någon. Solstolarna på stranden ägde också hotellet men de kostade. Frukosten var även den ok men mycket enkel.

 
2018-07-02

Inlägg av moa84 Åkarp, Sverige

Fantastiskt bra hotell

Vi bodde här en vecka och hotellet är jättefint med en fin pool och en liten barnpool som är bra avgränsad från den stora poolen. Vi reste med barn 2 år och 7 år. Hotellet car fräscht och fint och städningen var bra. Restaurangen låg mellan poolen och stranden med en fantastiskt utsikt. Maten som serverades var den bästa vi åt under vår vistelse och då provade vi på en mängd restauranger i både Kato Stalos och i Agia marina. Stranden var fin sandstrand och havet var fint att bada i, funkade för båda barnen att bada tillsammans med vuxen. Dock har jag inte så mycket för omgivningarna, det är ett turistområde som kunde vara placerat var som i medelhavet. Det ”typiskt grekiska” hittade vi inte men eftersom området är omåttligt populärt så tror jag inte andra bryr sig om det.

 
2018-05-01

Inlägg av AnneHagfors Hagfors

Liten strandnära pärla

Besökte detta mysiga hotell v 17. Hotellet och Kato Stalos började öppnas upp inför säsongen. Lägenheterna var fräscha och mycket välstädade. Hela hotellet var förövrigt mycket rent och vissa delar var nog ganska nyreparerade. Stranden var precis utanför poolområdet och solstolar med parasoll fanns på båda ställena, avgift på de vid stranden. Poolområdet var också rent och fräscht. Vi åt ett par luncher i poolbaren och det var helt ok. Liten frukostbuffé serverades också för den som inte vill göra sin egen frukost i lägenheten, 7 euro/dag kostade den. Säkerhetsbox fanns på rummet och den var gratis. Ac fanns också men vet ej priset. Sköna sängar. Lakan och handdukar byttes ett par gånger under veckan. Kato Stalos är en liten by men det var enkelt att ta bussen både till Chania, Agia Marina och Platianas om man vill. Ett tåg går också runt där man kan vara med på olika turer i området. Vi gillade verkligen både hotellet och omgivningarna med gott om barer och restauranger

 
2017-10-17

Inlägg av Henrik K

Fräscht hotell med bra läge på strand.

Ett mycket fräscht och fint hotell, lite mindre i storlek och familjärt. Vi blev bjudna på hembakta kakor, rummet fick vi behålla hela avresedagen (vi lämnade hotellet kl 20:30) utan kostnad, de körde happy hour priser i poolbaren utanför "happy hour". Solstolar vid både poolen och stranden ingick (kanske för att det var sent på säsong?). Läget var jättebra med 0 meter till fin och härlig strand och nära centrum. Nackdelen var att genomfartsvägen passerade alldeles utanför så får man ett rum med fönster ut mot vägen så är det lätt att bli störd. För att vara Grekland så var det hyfsade sängar. Bra supermarket, restauranger och litet café alldeles utanför. Bra frukost serverades, saknades något var det bara att säga till så fixade de det snabbt. Man valde själv var man ville äta, i frukostrummet, ute på framsidan, vid poolbaren, på stranden eller uppe i sitt rum. Vi valde att äta frukost vid poolbaren varje dag vilket var lugnt och skönt. Vi hade inga som helst problem med att gäster paxade solstolar, varken på stranden eller vid poolen. Ett trevligt och fräscht hotell med perfekt läge på strand.

 
2017-07-02

Inlägg av jan-åke t Falköping, Sverige

Bra läge

Bra läge med närheten till havet samt restauranger, café, och minimarket inpå knuten. Rent och fräscht "normaltrevlig" personal. På minussidan; Inga bäddmadrasser-ngt hårda sängar, sparsam köksutrustning samt det allvarligaste: Trots "Stör ej" på dörren och att vi ej checkat ut gick städerskan in och tog pengar på ett bord med förklaringen -Trodde det var dricks!!!!