1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Rose

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Rolf,
Helsingborg

+
Personalen,tillgängligheten
-
Hotettet.måste se till att ta bort stenar i havet vilket var ett stot minus.Vi kollade på andra hotell sidan om som själv tagit bort stenar i havet så gästerna kunde bada där.Men inte utanför Roses hotell,tråkigt att inte kunna bada när man bor alldeles vid havet.Klart dåligt.

Bekräftad gäst: 2019-05-18


10 av 10

Patrik ,
Hallstavik

+
Sköna sängar! Maten är kanon! Personalen mycket trevlig och alltid tillgänglig i alla kategorier med Kicki i spetsen. Litet familjärt hotell man återkommer till. Bra läge på stranden. Ett trevligt och välskött hotell.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-10


10 av 10

,

+
Den underbara Kicki,vilken kvinna,rent och snyggt överallt kanonläge med havsutsikt,tyst om natten fint poolområde
-

Bekräftad gäst: 2019-05-10


8 av 10

Michael ,
Hallstavik

+
Man känner sig väldigt välkommen, trevlig personal, rent och fint på alla sätt.
-
Inget speciellt, men en brödrost på rummet hade varit önskvärt.

Bekräftad gäst: 2019-05-10


10 av 10

,

+
Personalen
-
Fler krokar i badrummet, samt förvaring i rummet

Bekräftad gäst: 2019-05-04


9 av 10

Per-Anders,
Nyköping

+
Vänlig och omtänksam personal
-
Ordning och reda på rums nycklar är alltid bra!!!

Bekräftad gäst: 2019-05-04


10 av 10

Agneta,
Tjörn

+
Sängarna var ovanligt bra! Frukosten, bra kaffe, god juice flera val. Ingen extra debitering för solsängar på stranden.
-
Fläckten i badrummet, den lät rätt högt men gjorde ingen nytta.

Bekräftad gäst: 2019-05-04


9 av 10

Eva-Lena,
Munkedal

+
Mycket trevlig och hjälpsam personal! Lugnt och fint på hotellet!
-
Fler krokar i badrummet till handdukar!

Bekräftad gäst: 2018-10-21


8 av 10

Britt-Marie,
Göteborg

+
Mysigt familljehotell hemtrevligt
-
Wifi

Bekräftad gäst: 2018-10-21


10 av 10

Lena,
Köping

+
läget, servicen och den goda maten.- framförallt frukosten!
-

Bekräftad gäst: 2018-10-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

102 omdömen
Utmärkt
 
77
Väldigt bra
 
18
Bra
 
4
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-10-21

Inlägg av jan-åke t Falköping, Sverige

Suveränt

Fantastisk personal och ett mycket personligt bemötande. Välskött och trevlig anläggning med gratis solstolar, AC och värdeskåp, samt sköna sängar. Fick behålla rummet avresedagen till 2100 utan extra kostnad. En underbar vecka. Att utveckla: WiFi

 
2018-10-12

Inlägg av Thomas E

Herr

Kan varmt rekommendera hotellet som är ett familjehotell med ca 25 rum Balkongen hänger nästan över stranden och tycker man om vågor och brus är detta rätt ställe 15 min till Chania och resan görs enklast med taxi som kostar 12 euro

 
2018-06-30

Inlägg av h_kano199

Trivsam vistelse

Välskött litet hotell vid stranden. Pool och poolbar, gratis solstolar. Minimarket och restaurang i anslutning till hotell. Personalen var mycket trevliga och gjorde vår vistelse perfekt. Frukosten och maten var mycket bra. Vi kan rekommendera detta hotell och återvänder gärna igen.

 
2017-09-06

Inlägg av Ann-Charlotte L Norrtalje, Sverige

Underbart läge!

Besökte detta lilla hotell för andra gången i augusti 2017..Vill man ha lugn och ro har man verkligen kommit till rätt plats. Det sägs att när grekerna själva åker på semester åker dom till Kato stralos. Hotellet har 24 rum och ligger på stranden. Det finns även en pool som hålls väldigt fräsch. Solstolarna vid stranden är gratis och det är även hotellets aircondition. Det finns också en taverna som serverar väldigt god mat. Hotellet har även en egen minilivs där man som hotellgäst har 5% rabatt. Nylingen har man inköpt nya bäddmadrasser och vanliga madrasser så natt sömnen blir god på semestern.Personalen är jättetrevlig och gör allt för att deras gäster ska trivas. Jag längtar redan tills min nästa resa till Hotell Rose!

 
2017-08-26

Inlägg av marielouisem698 Malmö, Sverige

Underbar vecka

Hade en härlig vecka på hotel Rose, mysigt och lagom stort, precis vid havet, pool utanför dörren, restaurang med allt, bar och liten supermarket! Rummet vi fick var hyfsat stort med terrassen mot gatan men inget störande ljud från trafiken. Super härliga sängar och kuddar, bra AC och liten men funktionell dusch/WC . Rent o snyggt runt pool och god frukost , stora portioner av all mat. Busshållplats nästan utanför så det var enkelt att ta sig till Chania/Platania vilket man önskade . Personalen väldigt trevlig , hjälpsam och serviceminded! Kan varmt rekommendera ett boende här 👍