Rose - Sommar 19

apollo mondo enjoy

  • Mysigt familjehotell
  • Strandnära läge
  • Bra poolområde

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Bo på första parkett vid stranden och njut av delikatesser på hotellets taverna. Apollo Mondo Enjoy-hotellet Rose i Kato Stalos på Kreta är ett älskat familjehotell med härlig stämning och glad personal. Till Rose hör ett omtyckt poolområde med barnpool, och det finns även ett fiskspa på hotellet.


Rumstyper

Enrumslägenheter i strand-/poolbyggnad för 1-3 personer. Enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer. Tvårumslägenheter i strand-/poolbyggnad för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Personlig service, värdinnan gästfrihet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 111 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Välkänt lägenhetshotell bestående av två byggnader med olika byggnadsår. Huvudbyggnaden där receptionen ligger är byggd 1989 och sidobyggnaden/strand-/poolbyggnaden är byggd 2000. Detta innebär att lägenheterna har olika storlek och standard. Trevlig trädgård. Pool och separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller vid poolen. På hotellområdet finns även en del med sand, som gränsar till stranden. På denna del finns gratis solstolar och parasoller. På resten av stranden är solstolar och parasoller mot avgift. Handduksservice mot avgift.

Vid poolbaren finns ett biljardbord mot avgift. Dart. Hotellets taverna och bar har room service dagtid och tidig kväll. Fiskspa mot avgift. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Hotellägaren driver ett minilivs på hotellområdet. Bra kommunikationer till Chania, ca 7 kilometer bort. Hotellets äldre del ligger nära en starkt trafikerad väg vilket kan uppfattas som störande i vissa lägenheter. För att försäkra dig om att inte få ett rum mot vägen - boka ett rum med utsikt mot poolen eller havet (extra tillägg på bokningen).

Här kan du läsa mer om våra Apollo Mondo Enjoy-hotell.

Måltider

Inga. Frukost och halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Minilivs och poolbar på hotellområdet fungerar även som reception dagtid.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
  • Höga kundbetyg
  • Trevligt läge
  • Bra faciliteter
  • Gratis wifi