Kundomdömen om Pegasus

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 473 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

,
Göteborg

+
Personalen, poolområdet, ganska tyst och lugnt område, nära till stranden, naturen och mataffären.
-
Vi misstänker att det fanns mögel på vårt rum (213), så det behöver ses över. Möbeltassar på möblerna så de inte skrapar så, tystare kylskåp och ac, poolhanddukar, ljudisolerade ytterdörrar och som inte slår så när man stänger dem.

Bekräftad gäst: 2019-10-20


7 av 10

Peder,
Gullspång

+
svensk talande
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


7 av 10

Hans,
Borlänge

+
Personalen och frukost
-
Vatten vid frukosten

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

Lena,
Borås

+
Läget, lugn omgivning
-
Mer variation på frukost buffén

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Beryl,
Solna

+
All personal både i receptionen, städpersonal och övriga.
-
Supermarketen stängde reda kl.14 så det kändes lite stressande ibland om man t ex var på stranden och inte ville bära tunga vattenflskor, juice mm uppför den lite branta backen. Baren stängde lite som den ville. Ibland kl.19 ibland 20.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

Eva,
Nykvarn

+
-
Lastbil som kör utanför på natten samt ylande hundar störde nattsömnen (varje natt)

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

Gert,
Uppsala

+
-
Bättre öppettider i supermarket och restaurang

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

Erika,
Stockholm

+
Restauranten och poolområdet
-
Fräscha upp lekrummen

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Laila,
Stenungsund

+
Personal som talade svenska
-
Livsfarligt utanför resptionen bl a. Jag skadade mig. Stukade fot o arm. En man bröt foten, andra dagen. Och vi såg flera som snubblade. Detta MÅSTE ni ta upp med hotellet. Även personalen reagerade på kant som orsakade av snubblade och föll.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


9 av 10

Eva,
Solna

+
Lugnt, trevlig personal och gäster
-
Balkongstolarna, andra eller med stolsdynor . Annars inget

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

165 omdömen
Utmärkt
 
67
Väldigt bra
 
73
Bra
 
21
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-10-30

Inlägg av HMPR Göteborg, Sverige

Underbar personal

Vi bodde på hotellet en vecka och fick ett rum med poolutsikt. Hotellet har ett fint poolområde och ligger i ett lugnt område uppe på sluttningen. Det finns både mataffärer och restauranger nära och det är nära till den fina stranden. Rummet var stort med en enkel liten köksdel. Sängarna var helt ok och det var trevligt med balkongen. Städningen var bra och personalen var helt underbara. De gjorde verkligen allt för att man skulle trivas. Tyvärr så blir det ganska livat vid poolen med många barnfamiljer och så var det lyhört i rummen, så sovkvalitén blev inte så bra. Dessutom lät kylskåpet så fick fick stänga av den på natten. Men absolut ett bra 3-stjärnigt hotell och är man inte så känslig för ljud, så är det ett fint och trevligt hotell.

 
2019-10-09

Inlägg av Stay134920

Mysigt hotell

Vi bodde i en etagelägenhet. Rummen och städningen var bra. Bra service på hotellet. Panos i baren var helt underbar. Enda minuset var väl den jobbiga backen upp till hotellet, synd också att minimarketen stängde så tidigt.

 
2019-07-13

Inlägg av Carina Michelle S

Pegasus hotel kreta

Familje hotel i ett lugnt och trevligt område. För att se lite liv och rörelse behöver man dock förflytta sig till närliggande byar med buss eller bil. Hotellets personal är trevlig och städningen är okej. Tyvärr var det mycket gap tidigt på morgonen i korridorerna och vi fick tyvärr endast duscha i kallvatten. Pool som passar både stora o små.

 
2019-06-06

Inlägg av Hanne M Halmstad, Sverige

Mysigt hotell

Underbart hotell med suverän personal. Enda minuset är backen upp till hotellet. Den är inte rolig. Panos i baren är helt underbar, bjuder mycket på sig själv. Fick rum med poolen precis utanför. đŸ€— I själva Stalos händer inte mycket men det är bara ta bussen till t.ex Plantanias. Kostar inte mycket.

 
2019-06-02

Inlägg av R8596LYannah Skellefteå, Sverige

Mysigt hotell

Tillbringade en härlig vecka 24-31 maj på Pegasus . Rummen var helt okej, rymliga och med balkongutsikt mot bergen. Stor o bra pool där vi tillbringade många timmar. 7 åringen stortrivdes och fick många nya vänner . Hotell som passar för familjer med barn och det är inte inte så mycket party så tyst och lugnt. God mat o goda drinkar. Backen upp var lite jobbig.Skulle gärna återkomma