Kundomdömen om Pegasus

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 403 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Robert,
Malmö

+
Personalen och läget
-
Spelrummet borde flyttas upp på takterrassen

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

Bengt,
Luleå

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


8 av 10

Maria,
Pello

+
Trevlig personal,bra städning
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

Pontus ,
Uppsala

+
Poolen var mycket bra. Var där med med mina söner 12 å 15 år . Städningen var också bra . Och personalen mycket hjälpsamma å trevliga .
-
Stäng inte så man inte kan handla i butiken efter kl 16 ....

Bekräftad gäst: 2019-08-02


8 av 10

Anne-Charlotte,
Tullinge

+
Att det var så väl omhändertaget och att alla som arbetade där gjorde allt för att man skulle trivas. Lägenheten i två plan med två badrum var fantastisk när man reser med två tonåringar! Fint poolområde och det fanns alltid solsängar lediga, trots att det var högsäsong.
-
Skulle kunna moderniseras men helhetsintrycket är ändå gott.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


9 av 10

Bo,
Stockholm

+
Väldigt trevlig och välkomnande personal. Ordning och reda.
-
Uppdatera Apollo pärmarna i relation till vad som sägs på hemsidan för olika utflykter.

Bekräftad gäst: 2019-07-26


6 av 10

Hans ,
Sth

+
bra städning
-

Bekräftad gäst: 2019-07-12


10 av 10

Andrei,
Stockholm

+
Poolen och trevligt personal
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


9 av 10

,

+
Bartendern samt personalen väldigt trevliga och hjälpsamma.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


8 av 10

Petra,
Umeå

+
-
Det stod ingenstans att hotellet låg på en höjd, plus att extrabädden på rummet var såpass obekväm att den inte borde kallas säng.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

162 omdömen
Utmärkt
 
66
Väldigt bra
 
73
Bra
 
19
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-13

Inlägg av Carina Michelle S

Pegasus hotel kreta

Familje hotel i ett lugnt och trevligt område. För att se lite liv och rörelse behöver man dock förflytta sig till närliggande byar med buss eller bil. Hotellets personal är trevlig och städningen är okej. Tyvärr var det mycket gap tidigt på morgonen i korridorerna och vi fick tyvärr endast duscha i kallvatten. Pool som passar både stora o små.

 
2019-06-06

Inlägg av Hanne M Halmstad, Sverige

Mysigt hotell

Underbart hotell med suverän personal. Enda minuset är backen upp till hotellet. Den är inte rolig. Panos i baren är helt underbar, bjuder mycket på sig själv. Fick rum med poolen precis utanför. đŸ€— I själva Stalos händer inte mycket men det är bara ta bussen till t.ex Plantanias. Kostar inte mycket.

 
2019-06-02

Inlägg av R8596LYannah Skellefteå, Sverige

Mysigt hotell

Tillbringade en härlig vecka 24-31 maj på Pegasus . Rummen var helt okej, rymliga och med balkongutsikt mot bergen. Stor o bra pool där vi tillbringade många timmar. 7 åringen stortrivdes och fick många nya vänner . Hotell som passar för familjer med barn och det är inte inte så mycket party så tyst och lugnt. God mat o goda drinkar. Backen upp var lite jobbig.Skulle gärna återkomma

 
2019-05-26

Inlägg av Birgitta H

Toppen!

Trevligt hotell med bra poolområde. För barnen fanns det en både barnpool och lekrum. Rummen var rena med helt okej standard. Det ända man kan klaga på var att extrasängarna i "allrummet" var extremt hårda för en vuxen att ligga på. Kan vara värt att tänka på om man inte är ungdom längre. Jättetrevlig personal och städningen var bra. Är en rejäl backe upp till hotellet från byn och stranden men fördelen är att det inte ligger så nära den stora trafikerade vägen. Kan varmt rekommendera detta hotell

 
2018-08-19

Inlägg av josefinek991

Bra, lagom stort hotell

Mysigt lägenhetshotell med trevlig personal. Något hårda sängar, fick också tvillingsäng när vi ville ha dubbelsäng. Backe upp till hotellet och det är längre till stranden än vad apollo skrev på sin hemsida. Ligger i utkanten av kato stalos. Nära till supermarket. Bra utrustad lägenhet med microvågsugn och kaffekokare