Kundomdömen om Panorama (Kreta)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 278 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

,

+
-
Bättre kock väldigt dålig mat Bättre variation Smaklöst

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

,

+
Bra mat och miljö. Sitta ute med havsutsikt när man äter.
-
Renovera badrum.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Carina ,
Hedemora

+
Bra drinkar, mat, rum.
-
Strand. Buss till strandbad. Lite mjukare sängar.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Jenny,
Halmstad

+
Trevlig och hjälpsam personal Väldigt många fina platser för att kunna sitta ner och umgås Trevlig miljö och utsikten är magisk
-
Maten som serverades vid pool baren kunde istället varit öppen efter 15 och 17:00 då det serverades lunch samtidigt i huvudrestaurangen. Tanken är väl att det ska finnas ngt för de som vill ha ngt emellan huvudmåltiderna. Stannar man i 2 veckor blir maten enformig då det är samma rätter som serveras. Lite mer aktiviteter för barn Lifeguard vid poolen hade hörlurar på sig och höll mest på med sin telefon, det kan väl inte vara ok

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

Niclas,
Gävle

+
-
Bättre kockar som inte bränner allt dom steker eller grillar.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Christoffer ,
Karlstad

+
Läget. Maten.
-
Varmare pool. Trevligare personal.

Bekräftad gäst: 2019-09-27


10 av 10

Elin,
Hallstahammar

+
God mat, fräscht och fint. Läget är perfekt! Beskrivningen och bilderna stämde bra överens med verkligheten.
-
Ett uppdaterat lekrum

Bekräftad gäst: 2019-09-27


10 av 10

Ing-Britt,
Alingsås

+
Trevligt bemötande av all personal. God och varierande mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Maria,
Svärdsjö

+
överraskningen med egen pool som inte va bokat
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Marie,
Munka-ljungby

+
Mycket trevlig personal. Fint läge.
-
Men vi tyckte inte det var trevligt att de hade privata fester på hotellområde som då stängde de ner poolbaren. Det hände mer en en kväll på en vecka. Man blev lite inskränkt på området. Detta hade vi inte fått någon information om.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

820 omdömen
Utmärkt
 
340
Väldigt bra
 
298
Bra
 
115
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2019-09-26

Inlägg av Jorgenjorgensson

Välj ett annat hotell

Utsikten magisk, 4/5 ev 5/5. Maten sådär 2/5 snudd på en 3. Drinkar, juice, kaffe - allt smaklöst (dom vill gärna att du inte ska utnyttja all inclusive utan istället köpa av välkända märken så dom tjänar mer pengar på det). Servicen urusel 1/5. Tror vi haft 1 max 2 som varit okej trevliga, majoriteten rent utav otrevliga. Många suckar från personal - tomma blickar, inga leenden. Nickar med huvudet istället för att visa, klappar med händerna i ansiktet på folk för att få uppmärksamhet. Värst av allt är argumentationer med gäster, så otroligt oprofessionellt. Kreta är underbart så kommer mer än gärna tillbaka. Till detta hotell? Nej tack.

 
2019-05-24

Inlägg av MarianneM2156

Trevligt hotell

Allt var bra. Mycket god och varierande mat. Fin utsikt från rummets balkong. Trevligt rum. Poolen var alldeles utmärkt. Mycket bra och trevlig service. Städningen var alldeles utmärkt. Trevlig underhållning på torsdagskvällen.

 
2018-10-10

Inlägg av pniklasson

Fin utsikt

Detta hotell ligger vackert! Maten lite enformig och man får bambakänsla över buffén. Restaurangen har fin utsikt! Rummen lite slitna . Boka inte med delad pool. vi hade inte en gnutta sol där,använde den gemensamma poolen För Blue exicutive . Över det hela lugnt och skönt. Åk till chania med bussen så får du massa restauranger, shopping, vackra gränder.

 
2018-08-03

Inlägg av EllaKaramella Särö, Sverige

Tillbringade en härlig vecka på Panorama!

Vi var tre mammor och tre barn (9, 10 och 11 år) som tillbringade en fantastisk vecka på Panorama i månadsskiftet juni/juli. Vi hade det underbart. Poolen var härlig, med magisk utsikt över havet och perfekt temperatur. Maten var riktigt bra för att vara All Inclusive. Personalen i receptionen var jättetrevliga, likaså i poolbaren. Animation Team (Richard och Alina) charmade oss alla, och vi deltog i vattengympa, vattenbasket, minidisco och bordtennis mm. Kul att barnen fick luncha tillsammans med Richard och Alina en dag, det uppskattades mycket. Mycket bra att det fanns en gångbro över till den lilla stenstranden; vi mammor tillbringade många timmar i det klara vattnet. Mycket rent och fint på hotellområdet. Bäst med hotellet: Poolen, stranden, Animation Team, utsikten, trevlig personal, gyrosen i poolbaren, att det aldrig kändes trångt i pool eller restaurang. Och god mat och dryck! Om jag även ska nämna några saker som kunde förbättras: lite dumt att bara ha en nyckel till rummet (dessutom stor och klumpig). Lite problem med AC:n på vårt rum, den lyckades inte riktigt kyla ordentligt (enligt receptionen ett problem som var på stora delar av hotellet just då). Mini club och de toaletter som fanns där kändes ofräscha (inte så mysigt med heltäckningsmatta, detsamma gällde i många rum). Men det mesta var toppen och alla i vårt sällskap skulle gärna resa tillbaka till Panorama igen!

 
2018-07-07

Inlägg av Elin G

Riktigt bra!

Väldigt fint läge, varierande mat då det var olika teman varje kväll. Fanns alltid något gott att äta. Utsikten från restaurangen var underbar! Vi bodde i den avskilda delen med balkong, utsikt över havet. Skönt med ”eget” poolområde för de som bodde i superior delen. Vi hade även avskild frukost servering vid poolbaren, lugnt och skönt. Fint promenad område. Lätt att ta sig till Chania stad, buss precis nedanför hotellet. Vi saknade dock att det inte var någon kvällsunderhållning, nån enstaka dag bara. Personalen var supertrevlig och så hjälpsam!