1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Panorama (Kreta)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Mats,
Gävle

+
Poolen och baren
-
Varmare i poolen

Bekräftad gäst: 2018-10-21


7 av 10

Pär,
Arboga

+
Läget, utsikten och maten
-
Uppfräschning av rummen

Bekräftad gäst: 2018-10-21


8 av 10

Susanne,
Malmö

+
I det stora hela super bra
-

Bekräftad gäst: 2018-10-13


7 av 10

Anita ,
Göteborg

+
Rummet och utsikten
-
Maten serverades alltid ljummen fick aldrig varm mat,tyvärr. Sliten och gammaldags interiör exp gamla smutsiga golvmattor. Ser inte hotellet som ett 5 stjärnigt hotell snarare en 4

Bekräftad gäst: 2018-10-12


9 av 10

kristina & Jan,
kil

+
Pool, utsikt, personal, service
-
Dusch i badkar -obekvämt, trång och långsam hiss

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

,

+
Fanns alltid lediga solstolar vid poolerna. Rent och snyggt runt omkring hotellet oxå.
-
Fler barer, det fanns bara en på dagarna och den som låg vid den "så kallade stranden" var stängd för säsongen. Mycket dålig strand! Det stod det inget om på hemsidan. Det gick inte att bada utan badskor!

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Hanna ,
Karlstad

+
-
Rusta upp lekrummet

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Annis,
Stockholm

+
Rent och fräsch och supertrevlig personal. Kanonläge med infinitypool utanför dörren (bodde på vip-sektionen) och utsökt utsikt över havet från lägenheten.
-
Lite slitet rum, där kan det fräschas upp lite.

Bekräftad gäst: 2018-10-05


8 av 10

john,
københavn

+
Udsigten fra poolen,værelset. Friske tjenere ved poolbaren,varieret mad, gode liggestole, glade og smilene rengørings personale.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


9 av 10

Annelie,
Vikingstad

+
utsikten variationen på maten
-
Fler aktiviteter gärna på mer avskiljd plats olika gym/gympa pass. Bättre kaffe och vin

Bekräftad gäst: 2018-09-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

763 omdömen
Utmärkt
 
317
Väldigt bra
 
278
Bra
 
108
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2019-05-24

Inlägg av MarianneM2156

Trevligt hotell

Allt var bra. Mycket god och varierande mat. Fin utsikt från rummets balkong. Trevligt rum. Poolen var alldeles utmärkt. Mycket bra och trevlig service. Städningen var alldeles utmärkt. Trevlig underhållning på torsdagskvällen.

 
2018-10-10

Inlägg av pniklasson

Fin utsikt

Detta hotell ligger vackert! Maten lite enformig och man får bambakänsla över buffén. Restaurangen har fin utsikt! Rummen lite slitna . Boka inte med delad pool. vi hade inte en gnutta sol där,använde den gemensamma poolen För Blue exicutive . Över det hela lugnt och skönt. Åk till chania med bussen så får du massa restauranger, shopping, vackra gränder.

 
2018-08-03

Inlägg av EllaKaramella Särö, Sverige

Tillbringade en härlig vecka på Panorama!

Vi var tre mammor och tre barn (9, 10 och 11 år) som tillbringade en fantastisk vecka på Panorama i månadsskiftet juni/juli. Vi hade det underbart. Poolen var härlig, med magisk utsikt över havet och perfekt temperatur. Maten var riktigt bra för att vara All Inclusive. Personalen i receptionen var jättetrevliga, likaså i poolbaren. Animation Team (Richard och Alina) charmade oss alla, och vi deltog i vattengympa, vattenbasket, minidisco och bordtennis mm. Kul att barnen fick luncha tillsammans med Richard och Alina en dag, det uppskattades mycket. Mycket bra att det fanns en gångbro över till den lilla stenstranden; vi mammor tillbringade många timmar i det klara vattnet. Mycket rent och fint på hotellområdet. Bäst med hotellet: Poolen, stranden, Animation Team, utsikten, trevlig personal, gyrosen i poolbaren, att det aldrig kändes trångt i pool eller restaurang. Och god mat och dryck! Om jag även ska nämna några saker som kunde förbättras: lite dumt att bara ha en nyckel till rummet (dessutom stor och klumpig). Lite problem med AC:n på vårt rum, den lyckades inte riktigt kyla ordentligt (enligt receptionen ett problem som var på stora delar av hotellet just då). Mini club och de toaletter som fanns där kändes ofräscha (inte så mysigt med heltäckningsmatta, detsamma gällde i många rum). Men det mesta var toppen och alla i vårt sällskap skulle gärna resa tillbaka till Panorama igen!

 
2018-07-07

Inlägg av Elin G

Riktigt bra!

Väldigt fint läge, varierande mat då det var olika teman varje kväll. Fanns alltid något gott att äta. Utsikten från restaurangen var underbar! Vi bodde i den avskilda delen med balkong, utsikt över havet. Skönt med ”eget” poolområde för de som bodde i superior delen. Vi hade även avskild frukost servering vid poolbaren, lugnt och skönt. Fint promenad område. Lätt att ta sig till Chania stad, buss precis nedanför hotellet. Vi saknade dock att det inte var någon kvällsunderhållning, nån enstaka dag bara. Personalen var supertrevlig och så hjälpsam!

 
2018-05-17

Inlägg av Ladykarlssom Sollentuna, Sverige

Aeges spa team kan rekommenderas

Bra hotel med fin utsikt över havet. Mycket rent och välstädat även om rummen sett sina bästa dagar. Maten var ingen upplevelse utan väldigt budget men det fanns mycket att välja på. Gymmet får ingen stjärna men högsta betyg får personalen oavsett kategori som var mycket trevliga och hjälpsamma med alla frågor.