Kundomdömen om Panorama (Kreta)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 247 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Anna-Karin,
Gällstad

+
Panorama är på många sätt ett unikt hotell. Utsikten är det bösta.
-
De kunde modernisera looken på Superiorrummen.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


8 av 10

Jörgen,
Nacka

+
Läget, utsikten, poolerna
-
Bättre mat på tema-restaurangen (meze)

Bekräftad gäst: 2019-08-31


4 av 10

Alaa ,
STOCKHOLM

+
Rent rum, maten var god men för lite variation. Det kvar knappt nåt kyckling alternativ. Mest var fläsk och lamm. Utsikten var väldigt fin
-
Det är brist på info att detta hotell ska vara ett lugnt hotell. Ingen musik spelades vid poolen. När man spelade sin egen musik blev man tillsagd att detta är en "calma" hotell av gästerna... Väldigt få och dåliga aktiviteter. Man kunde inte ens låna en boll att ha i poolen samt animations var väldigt korta och tråkiga. Knappt att det var för vuxna... De motiverade inte gästerna att vara med.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


9 av 10

Susan,
Kungsbacka

+
utsikten
-
servera smörgås i stället för kaka på em

Bekräftad gäst: 2019-08-24


8 av 10

Gudrun,
Göteborg

+
Fin utsikt och närhet till buss
-
Stranden jämte hotellet kunde röjas från sten

Bekräftad gäst: 2019-08-17


7 av 10

Marcus,
Kristianstad

+
Lugnt och harmoniskt hotell
-
Vissa av den manliga personalen var lite överdrivet flirtiga mot tjejer de tyckte var snygga, väldigt opassande då min dotter endast är 16 år. En del kändes att de verkligen inte gillade deras jobb, då man fick uppfattningen att man mest var till besvär när man beställde något i de olika barerna.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


7 av 10

Micke,
Järfälla

+
Personalen
-
Hela hotellet behöver en uppfräschning, trasigt lite här och där som i poolen klinker lossnat och man gör sig illa, trasiga maskiner i barndelen (spelen), dynorna i stora matsalen var inte fräscha BYTAS UT !, Solstolarna saknade dynor vissa! mm

Bekräftad gäst: 2019-08-09


9 av 10

Marita,
Helsingborg

+
Rummet med pool
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

David,
Strängnäs

+
Utsikten
-
Gratis Service beställning vid pool

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Madeleine,
Linköping

+
Blue wing-delen är fantastisk!
-
Mer medelhavsmat, jag åker inte till Grekland för att äta t.ex kinamat..

Bekräftad gäst: 2019-07-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

800 omdömen
Utmärkt
 
332
Väldigt bra
 
292
Bra
 
111
Mindre bra
 
36
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2019-05-24

Inlägg av MarianneM2156

Trevligt hotell

Allt var bra. Mycket god och varierande mat. Fin utsikt från rummets balkong. Trevligt rum. Poolen var alldeles utmärkt. Mycket bra och trevlig service. Städningen var alldeles utmärkt. Trevlig underhållning på torsdagskvällen.

 
2018-10-10

Inlägg av pniklasson

Fin utsikt

Detta hotell ligger vackert! Maten lite enformig och man får bambakänsla över buffén. Restaurangen har fin utsikt! Rummen lite slitna . Boka inte med delad pool. vi hade inte en gnutta sol där,använde den gemensamma poolen För Blue exicutive . Över det hela lugnt och skönt. Åk till chania med bussen så får du massa restauranger, shopping, vackra gränder.

 
2018-08-03

Inlägg av EllaKaramella Särö, Sverige

Tillbringade en härlig vecka på Panorama!

Vi var tre mammor och tre barn (9, 10 och 11 år) som tillbringade en fantastisk vecka på Panorama i månadsskiftet juni/juli. Vi hade det underbart. Poolen var härlig, med magisk utsikt över havet och perfekt temperatur. Maten var riktigt bra för att vara All Inclusive. Personalen i receptionen var jättetrevliga, likaså i poolbaren. Animation Team (Richard och Alina) charmade oss alla, och vi deltog i vattengympa, vattenbasket, minidisco och bordtennis mm. Kul att barnen fick luncha tillsammans med Richard och Alina en dag, det uppskattades mycket. Mycket bra att det fanns en gångbro över till den lilla stenstranden; vi mammor tillbringade många timmar i det klara vattnet. Mycket rent och fint på hotellområdet. Bäst med hotellet: Poolen, stranden, Animation Team, utsikten, trevlig personal, gyrosen i poolbaren, att det aldrig kändes trångt i pool eller restaurang. Och god mat och dryck! Om jag även ska nämna några saker som kunde förbättras: lite dumt att bara ha en nyckel till rummet (dessutom stor och klumpig). Lite problem med AC:n på vårt rum, den lyckades inte riktigt kyla ordentligt (enligt receptionen ett problem som var på stora delar av hotellet just då). Mini club och de toaletter som fanns där kändes ofräscha (inte så mysigt med heltäckningsmatta, detsamma gällde i många rum). Men det mesta var toppen och alla i vårt sällskap skulle gärna resa tillbaka till Panorama igen!

 
2018-07-07

Inlägg av Elin G

Riktigt bra!

Väldigt fint läge, varierande mat då det var olika teman varje kväll. Fanns alltid något gott att äta. Utsikten från restaurangen var underbar! Vi bodde i den avskilda delen med balkong, utsikt över havet. Skönt med ”eget” poolområde för de som bodde i superior delen. Vi hade även avskild frukost servering vid poolbaren, lugnt och skönt. Fint promenad område. Lätt att ta sig till Chania stad, buss precis nedanför hotellet. Vi saknade dock att det inte var någon kvällsunderhållning, nån enstaka dag bara. Personalen var supertrevlig och så hjälpsam!

 
2018-05-17

Inlägg av Ladykarlssom Sollentuna, Sverige

Aeges spa team kan rekommenderas

Bra hotel med fin utsikt över havet. Mycket rent och välstädat även om rummen sett sina bästa dagar. Maten var ingen upplevelse utan väldigt budget men det fanns mycket att välja på. Gymmet får ingen stjärna men högsta betyg får personalen oavsett kategori som var mycket trevliga och hjälpsamma med alla frågor.