Panorama (Kreta)

  • Hög kundnöjdhet
  • Bekvämt med All Inclusive
  • Superiorrum för gäster över 16 år

Precis som hotellnamnet utlovar väntar en förtrollande utsikt över havet. Här bor du med All Inclusive, ett utmärkt val för en generationsresa. Ta med familjen hit och lek i poolen, spela tennis eller kanske lite biljard. Välj mellan att bo i dubbelrum med havsutsikt i huvudbyggnaden eller om du reser utan barn, superiorrum belägna i en egen del av hotellet som endast välkomnar gäster över 16 år.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Superiorrum för 2 personer. Superiorrum med delad pool för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra drinkar, mat, rum.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 821 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 120 m
Till centrum: 5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Panorama i Kato Stalos/Panos Stalos ligger uppe på en höjd med en härlig utsikt över havet. Hotellet består av en huvudbyggnad med dubbelrum och ytterligare en del med privat lounge och pool, som endast kan användas av gäster boende i superiorrummen. Här finns ett trevligt poolområde med solstolar och parasoller. Gratis poolhanddukar.

Restaurang och två barer. Stranden som ligger precis nedanför hotellet består mestadels av sten och klippor. Långgrund och finkornig sandstrand som ligger 700 meter från hotellet där det finns solstolar och parasoller mot avgift. Strandbar med dryck mot avgift under högsäsong. Kiosk som är öppen vissa timmar om dagen. Trädgård. Under perioden maj – september arrangeras olika aktiviteter för både barn och vuxna, som minidisco och vattengympa. Sportaktiviteter som tennis, biljard, bordtennis, vissa mot avgift. Gratis gym med 16-årsgräns (yngre välkomna i sällskap med vuxen). Massage vid poolen, bastu och tvättservice mot avgift.

Gratis wifi över hela hotellområdet. Stationära datorer med internet är också gratis. Lekplats. Room service mellan kl. 7.00 och 01.00 mot avgift. Hotellets hiss i huvudbyggnaden är av det mindre slaget, men når alla våningar. Hotellområdet och strandsidan förbinds av en gångbro. Lokal trafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-15.00.
  • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.30. Vårdad klädsel krävs (shorts, flip-flops och badkläder tillåts inte).
  • Obegränsat med lokala drycker som öl, vin, drinkar och läsk, kl 10.00-24.00.
  • Glass, kl. 10.30-18.00.
  • Snacks, kl. 10.30-12.30/22.00-24.00.
  • Eftermiddagste, kaffe och kaka, kl. 16.30-18.00.

Observera att ändringar kan förekomma. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen. På hotellets menyer är de drycker som ingår i All Inclusive markerade med en stjärna.

Bra att veta

Detta är ett Green Key-märkt hotell. Det betyder att hotellet aktivt arbetar för att minimera sin miljöpåverkan och bidra till att göra skillnad på ett miljömässigt och socialt plan.