Kundomdömen om Hermes

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 208 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Åsa,
Stockholm

+
Underbar utsikt, lugnt läge. Mycket välskött, och trevlig och serviceinriktad personal.
-
-

Bekräftad gäst: 2019-09-27


10 av 10

Elisabet,
Täby

+
Läget, rummet (bodde i nya delen), utsikten, personalen, städningen.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

Kazi,
Stockholm

+
Poolen och utsikten
-
Vi saknade vatten på rummet när vi ankom. Badkaret var dåligt städat. Toaletten skulle så småningom behöva renoveras, badkaret är så smalt och dörren gick inte att stänga. Vi beställde sen-utcheckning för att inte behöva stressa. Städerskan väntade utanför rummet innan det ens var dags och stressade ut oss. Önskar Do not disturb skylt på dörrarna.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

,
Göteborg

+
nya poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Helena,
Boxholm

+
Fantastisk plats. Miljö. Omgivning. Personal och mycket mer.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

Sven,
Värnamo

+
Personalen helt suveräna och läget med vidunderlig utsikt
-
Inget jag kommer på

Bekräftad gäst: 2019-08-31


9 av 10

Malin,
Tumba/stockholm

+
Utsikten!
-
Mattor på rummet då stengolvet blir väldigt halt om man är blöt under fötterna.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Laura,
Stockholm

+
Läget! Fantastisk havsutsikt, även från vår markterrass. Lugnt, vid återvändsgata, och bara en kort promenad ner till stranden.
-
Bara småsaker, egentligen: fler krokar och avlastningsytor i badrummet, fler galgar i garderoben (speciellt om man som vi var 3 personer i lägenheten).

Bekräftad gäst: 2019-08-02


7 av 10

Carita,
Järfälla

+
-
Teflonstekpanna, så att maten inte fastnar. Bättre tallrikar, brödrost, bättre köksutrustning. Köket var undermånligt!

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Bill,
Nynäshamn

+
Lugnet och utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

71 omdömen
Utmärkt
 
48
Väldigt bra
 
20
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-05-24

Inlägg av borje884 Jarfalla, Sverige

Fin miljö

Hotell Hermes på höjden i Kato Stalos har vi besökt i många år. Nu senast i maj. Trevliga rum i markplan och en trappa upp, med en skön utsikt över havet och omgivningen från altan respektive balkong. Fin pool och utrymmen runt den. Ägare och personal bemöter gästerna på det sätt man kan önska sig.

 
2017-11-08

Inlägg av 469mikaelj

Fin utsikt, bra läge

Litet, trevligt hotell med bra läge på gränsen mellan kato stalos och agia marina. En trappa med 54 steg och en kort bit nedför backen till huvudgatan. Lugnt och tyst utan störande trafikljud. Mycket bra utsikt, speciellt om man bor på övre plan. Utsikten från nedre plan varierar beroende på hur väl ansade buskagen framför markterasserna är. Bra bassäng.

 
2017-08-15

Inlägg av Martin E Västervik, Sverige

Ett fantastiskt bra hotell, personalen är helt underbar!

Vår familj har rest över större delen av världen och bott på alltifrån budget till lyx. Det här hotellet kanske inte har så många stjärnor, men det saknar betydelse! Läget med den fantastiska utsikten är svårslagen, rummen är charmiga, terrassen utanför rummet är delikat, poolen likaså. Även att vi var där under högsäsong är det otroligt lugnt och fridfullt, som en oas. Sist men inte minst måste jag nämna personalen; De är helt underbara och gör allt för att din vistelse där ska bli något alldeles extra. Framförallt Litsa är otroligt serviceminded. Redan när vi satt på planet hem till SWE kände vi att vi snart återvänder = ) Vid hemkomsten upptäcktes att jag dessvärre glömt kvar en relativt dyr tröja samt ett par solglasögon på hotellrummet. Jag mailade och bad dem lägga undan dem i receptionen tills vi återkommer. Istället för att göra det erbjöd sig hotellet att skicka mina kvarglömda saker med paket. Sagt och gjort, fyra dagar senare kunde jag hämta ut ett rekommenderat brev ifrån Hermes Apertments. Världsklass! Finns i min mening inget dåligt med detta hotell. Vi återkommer definitivt!

 
2017-07-14

Inlägg av Mikael S

Mycket trevligt hotell med fantastisk utsikt och mycket trevlig personal

Hotellet är inte stort, endast 17 rum/lägenheter. Vi bodde i den nyare byggnaden och där med kan jag inte uttala mig om de andra rummen. Vårt rum var hur som helst fantastiskt trevligt och bjöd dessutom på en otrolig utsikt över havet. Personalen var mycket trevliga och jag fick verkligen en känsla av att det var ett familjedrivet hotell. Hotellet ligger i ett trevligt samhälle och det tar max 3 minuter att gå ner till den underbara stranden. Om man nu inte vill gå till stranden så finns det en mycket trevlig pål vid hotellet med bar och trevligt utsikt mot havet.

 
2017-07-11

Inlägg av 192bj_rnf Nyköping, Sverige

Ett ställe att återvända till!

För första gången på många år utan barn så bokade vi i onsdags och flög hit till Kato Stalos i fredags. Hälsades välkomna på klockren norska av otroligt charmiga Litsa. Fantastisk utsikt från hotellet. Stor fin pool med samma vackra utsikt. Utmärkt frukost serveras vid poolen. Ägarinnan Maria och hennes make och döttrar och alla övriga i personalen otroligt trevliga och service minded. Lugn och avkopplande miljö. Definitivt ett ställe att återvända till./Björn o Karin