1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Cretan Dream Royal

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Meriam,
Södertälje

+
Service, maten, poolområdet,
-
Aktiviteter i poolen tex en gång om dagen såsom aqua gympa. Duschdraperi för att förhindra att badrumsgolvet blir blött varje gång man duschar.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

Joakim,
Stockholm

+
Service och personal
-
Fler solstolar med parasoller. Bättre övergång till stranden från hotellet, då bilvägen imellan kan vara högt trafikerad. Tunnel från hotellet till stranden var ofräsch då det rinner smutsigt vatten från byn genom tunneln.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


9 av 10

Stefan,
Bara

+
maten o rummet
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

Karin,
Tyresö

+
-
Antingen ett övergångsställe till stranden eller att se till att tunneln ej är översvämmad med vatten.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Peter,
Köping

+
Det var frukosten.
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-10-13


9 av 10

claes,
skepplanda

+
Allt och så passar läget oss i Katos Stalos
-
Har inga

Bekräftad gäst: 2018-10-13


9 av 10

Yvonne,
Varberg

+
Stora rum o område.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-12


10 av 10

Catarina,
Lidköping

+
personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Yvonne,
Kävlinge

+
Vänligt bemötande. Mycket trevlig och tillmötesgående personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


10 av 10

Pär,
Stånga

+
Maten städning pool
-
Saknade duschdraperi Blev vått på golvet utanför .

Bekräftad gäst: 2018-09-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

635 omdömen
Utmärkt
 
373
Väldigt bra
 
178
Bra
 
49
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2019-08-20

Inlägg av olivia w

Mycket fint hotell

Ett stort och mysigt hotell. God mat samt bra buffé och bra service. Härlig pool och tillgång till spa. Havet nedanför och lätt att ta sig runt med buss. Har en mini market på hotellet som också är bra. Mycket nöjda!

 
2019-08-07

Inlägg av Anna C Malmö, Sverige

Ett riktigt drömhotell!

Detta hotell har allt du kan tänka dig. Vi har rest mycket och besökt många ställen och detta är just nu vårt favorithotell på listan. Jättefint område, rena pooler med uppblåsbara madrasser för utlåning (ja, du får lov att bada med madrass eller annat i poolen), gym och spa för den som önskar egentid, fantastisk och behjälplig personal som sliter dag in och dag ut, wi-fi som fungerar utmärkt och på hela hotellområdet, maten..maten är så varierande och ljuvlig att du aldrig kommer vilja äta något annat i hela ditt liv. Observera att vi är extremt kräsna när det kommer till mat. Rekommenderar varmt vitlöksbrödet som du endast kan beställa i ”bar-matsalen” (finns på lunchmenyn). Stranden är underbar och på denna sida av ön mycket lugn. Vill du ha mer action är Agia Marina att rekommendera. Välj detta hotell. Du kommer inte att bli besviken, och blir du det så vill jag nästan höra ifrån dig ;-)

 
2019-06-15

Inlägg av melleno86 Ystad, Sverige

Drömhotell på riktigt

Helt fantastiskt hotell med underbart trevlig och hjälpsam personal. Kommer definitivt att boka detta igen. Maten, servicen, omgivningarna; allt får högsta betyg från vår sida. Tack för en underbar vistelse!

 
2018-09-20

Inlägg av sunshine438 Stråvalla, Sverige

Ett fantastiskt fint hotell

Ett hotell som har allt. Underbart poolområde, vacker trädgård och en fantastisk utsikt från poolen. Trivdes alldeles utmärkt under vår vistelse, bra frukostbuffé och en fantastisk personal. Bra mat i restaurangen , allt var verkligen perfekt. Återkommer gärna hit.

 
2018-09-08

Inlägg av ElinBoman Stockholm, Sverige

Åk hit!

Vilket härligt ställe! Precis spenderat en vecka här och för första gången i livet badade jag hellre i poolen än i havet. Hotellet passar för såväl barnfamiljer som för vuxna som bara vill ta det lugnt och njuta av livet. Det är fräscht, städningen på topp, restaurangen är bra, poolbarens drinkar helt amazing och sist men inte minst: PERSONALEN! Manolis (x2), Sofia, Yiannis, Haris, Nadia, Sylvia, Evaggelina och övriga som jag inte vet namnen på är helt outstanding. De förgyllde verkligen vår semester! Jag längtar redan tillbaka och rekommenderar alla att åka hit.