1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Cretan Dream Royal

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Peter,
Köping

+
Det var frukosten.
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-10-13


9 av 10

claes,
skepplanda

+
Allt och så passar läget oss i Katos Stalos
-
Har inga

Bekräftad gäst: 2018-10-13


9 av 10

Yvonne,
Varberg

+
Stora rum o område.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-12


10 av 10

Catarina,
Lidköping

+
personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Yvonne,
Kävlinge

+
Vänligt bemötande. Mycket trevlig och tillmötesgående personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


10 av 10

Pär,
Stånga

+
Maten städning pool
-
Saknade duschdraperi Blev vått på golvet utanför .

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Matilda,
Kävlinge

+
Personalen och allt var städat och jätte rent
-
Fler maträtter

Bekräftad gäst: 2018-09-09


10 av 10

Birgitta,
Västerås

+
Underbart rum, utmärkt städning. Personalen mycket trevlig!!
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


9 av 10

,

+
God mat (lunch) och trevlig personal. Jättefint rum med bra städning. Mycket nöjda!
-
Låt inte folk ”paxa” solstolar vid poolen. Även tråkigt att massören gick runt när man låg vid poolen och gjorde reklam.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


9 av 10

Lars,
Borås

+
Vi graderades upp till ett luxury room med egen pool vid ankomst. Ännu bättre var att det var sol och skugga på altanen hela dagen med egna solbäddar.
-
Man bör informera och tekniska manöverenheter, hur de används i lägenheten vid ankomst. Liten toalettplats. Hade problem med automatiska gardinerna, tog 4 dagar att byta elmotor. Störande då gardinen rörde sig utan påverkan 24/4.

Bekräftad gäst: 2018-09-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

582 omdömen
Utmärkt
 
330
Väldigt bra
 
169
Bra
 
49
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2018-09-20

Inlägg av sunshine438 Stråvalla, Sverige

Ett fantastiskt fint hotell

Ett hotell som har allt. Underbart poolområde, vacker trädgård och en fantastisk utsikt från poolen. Trivdes alldeles utmärkt under vår vistelse, bra frukostbuffé och en fantastisk personal. Bra mat i restaurangen , allt var verkligen perfekt. Återkommer gärna hit.

 
2018-09-08

Inlägg av ElinBoman Stockholm, Sverige

Åk hit!

Vilket härligt ställe! Precis spenderat en vecka här och för första gången i livet badade jag hellre i poolen än i havet. Hotellet passar för såväl barnfamiljer som för vuxna som bara vill ta det lugnt och njuta av livet. Det är fräscht, städningen på topp, restaurangen är bra, poolbarens drinkar helt amazing och sist men inte minst: PERSONALEN! Manolis (x2), Sofia, Yiannis, Haris, Nadia, Sylvia, Evaggelina och övriga som jag inte vet namnen på är helt outstanding. De förgyllde verkligen vår semester! Jag längtar redan tillbaka och rekommenderar alla att åka hit.

 
2017-09-05

Inlägg av Barbro H Örebro, Sverige

Lugnt och vackert

Underbart lyxigt hotell med härlig pool och nära till stranden. Rent och fint, personalen mycket trevlig och uppmärksam. Vacker inredning, vi hade valt ett rum med balkong och havsutsikt och det var vi mycket nöjda med. Frukosten innehöll allt man kunde tänka sig, mycket bra.

 
2017-08-03

Inlägg av ceirvero Stockholm, Sverige

Perfekt

Vi hade det bra med barnen. Nära stranden och busstation. Restaurant, bar, musik spelar, allt är fantastisk. Vi hade en lugnt rummet. Det var pool till barnet och vuxna med finna havsutsikt. Frukost var perfekt och middag med show. Hotellen tar extra betalning till handduken ( poolen eller stranden) Jag rekommenderar till familjen.

 
2017-07-05

Inlägg av Carolineol Malmö, Sverige

Perfekt semester!

Ett väldigt fint, välstädat hotell där servicen är på topp! Hade inte kunnat begära mer. Fin utsikt över havet där man får ta del av solnedgången. Underbar frukost-buffé med allt gott man kan önska sig. Maten från a la carte menyn var också på topp. Fin utomhusmiljö. De månar verkligen om att hotellet ska se rent och fint ut, både invändigt och utvändigt. Det bästa av allt var servicen, så otroligt tillmötesgående, trevlig och professionell personal. Rekommenderar hotellet starkt och hade gärna åkt dit fler gånger.