Cretan Dream Royal

  • Många nöjda gäster
  • Hög standard
  • Vackert poolområde

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till en exklusiv tillvaro med en underbar utsikt över havet. Här finns ett vackert och inbjudande poolområde som har en liten bassäng för de minsta. Möt solnedgången med en kaffe på terrassen. Efteråt kan det vara trevligt att summera dagen över en god grekisk middag på den mysiga restaurangen i tavernastil.


Rumstyper

Enrumslägenhet för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Tvårumssvit med privat pool för 2 personer. Tvårumslägenheter med privat pool för 2-4 personer. Juniorsviter med privat pool för 1-2 personer. Juniorsvit för 1-2 personer. Minisvit för 2 personer. Superiorsvit för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Poolområdet, AC, WiFi funkade bättre än på många andra hotell. Spa:et!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 652 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Trevligt strandnära lägenhetshotell av hög standard som är beläget med gångavstånd in till Kato Stalos. Hotellet består av två delar. En äldre tvåvåningsdel som är byggd 2004 och en helt ny trevåningsdel som byggdes klart 2016. Vackert poolområde med stor separat barnpool, gratis solstolar och parasoller. Pool-/snackbar. Möjlighet att äta lunch från à la carte. Gästerna erbjuds en mängd faciliteter, till exempel room service(mot avgift) och gratis wifi vid pool- och receptionsområdet.

Hotellet har ett sällskapsrum med tv. Lekplats. Minilivs. Restaurang och bar. Solstolar och parasoller på stranden mot avgift. Hotellet har en nybyggd del där vissa av Apollos rumstyper är belägna. Bra bussförbindelser med Chania Stad, ca 6 kilometer. Avstånd till stranden från 20-100 m, beroende på var på hotellet man bor. Stranden nås via en tunnel under den starkt trafikerade vägen. Genomfartstrafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot avgift. Halvpension är frukostbuffé och middagsbuffé.

Bra att veta

Alla sviterna har en åldersgräns på 16 år.