Kundomdömen om Sunny Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 642 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Anette,
Nacka

+
Fint lugnt läge vid vattnet, vi hade fin havsutsikt. Personalen var helt otroligt trevliga, hjälpsamma och sociala. Skönt att bo lite off på landet.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


10 av 10

Kirsten,
Hyltebruk

+
Trevlig och tillmötesgående ägare och personal. Bra läge vid stranden och nära till restauranger och butiker.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Stefan,
Gävle

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Ulrika,
Visby

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Lena,
Fårö

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Pär,
Örbyhus

+
Otroligt bra personal och service. Rent och snyggt!
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

Shantu,
Visby

+
Trevlig personal som var hjälpsamma
-
Apollo borde ha informerat om att hotellet inte var anpassat för barnfamiljer eftersom de inte erbjuder familjerum TILL APOLLO såsom de uttryckte det.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


7 av 10

Allan,
Visby

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Marianne Märta,
Farsta

+
Frukost havsutsikt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Christina,
Gislaved

+
Bra läge. Estetiskt tilltalande. Rent och snyggt. Mysig stämning. Fantastisk personal. Sköna sängar. Bra pool och poolområde. Trevlig poolbar. God mat. Lagom stort.
-
Eftersom stranden är stenig är det inte så lätt att komma i vattnet. Många stenar har plockats undan från själva stranden. Det vore bra om man frigjorde en gång ut i vattnet också.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

336 omdömen
Utmärkt
 
160
Väldigt bra
 
137
Bra
 
25
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-10-13

Inlägg av Maps764664

Åsa

En underbart familjärt hotell med jättesköna sängar! Trevlig personal som var hur hjälpsam som helst och fixade å trixade. Bra städning, stor rejäl frukost. Var där med 3 tjejkompisar och vi stormtrivdes där på vår ”husmorssemester”.

 
2019-08-30

Inlägg av thereseb210 Duong To, Vietnam

Väldigt trevligt hotell

Hotellet var väldigt trevligt. Trevlig personal, det fanns två hundar på hotellområdet som var väldigt vänliga. Finns butik med öl, vatten, läsk, snacks och nödvändigheter till mycket bra priser jämfört med butikerna i Kissamos stad. Hotellets restaurang hade godare mat än de andra restaurangerna i området, Mushroom Penne rekommenderas starkt! Överlag, ett bra, enkelt hotell. Tråkigt att stranden precis utanför hotellet är stenig. En bra strand ligger någon dryg kilometer västerut längs stranden, Plaka beach.

 
2018-10-02

Inlägg av kicki254 Stockholm, Sverige

Perfekt

Ett mysigt, familjärt hotell. Serviceinriktad och trevlig personal. Nära havet och bra pool för barnen. Det fanns alltid någon att fråga och få hjälp av tex att boka taxi, tvätta kläder eller få en ordnad utflykt. Frukosten var bra. Maten på hotellet var bra och god.

 
2018-08-26

Inlägg av Emmi1986

Strandnära lugnt

Stort fräscht rum, finns ett litet kylskåp otroligt sköna sängar för att va i Grekland, ett stort plus. vi bokade med havsutsikt vilket jag verkligen rekommenderar! Vi köpte till ac 49euro för en vecka.Så skönt med närheten till stranden (solstolar gratis). Stenigt till en början i havet så badskor gör det lättare, med sedan är de sandbotten. Vi åt lunch på hotellet varje dag mycket gott super trevliga servitriser.

 
2018-07-01

Inlägg av G1917AJmariaj

Härligt hotell

Fint hotell med stora rum. Otroligt trevlig och duktig personal. Nära till strand och restauranger. Bra poolbar och god mat i restaurangen! Kommer tillbaka! Det kan vara bra att ha badskor då det var en del sten innan man kom ut i havet.