1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sunny Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 188 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Annika,
Göteborg.

+
Allt! Läget, fantastisk personal. Lugnheten. Man känner sig så välkommen och nästan som en i familjen. De gör förbättringar och underhåller rum och publika områden varje år. Mycket välplanerat och trivsamt.
-
-

Bekräftad gäst: 2019-08-11


10 av 10

Karin,
Hedemora

+
Lugnt läge vid havet Vänlig personal (Ett plus till Marta)
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Helén ,
Umeå

+
Vänligheten
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


5 av 10

Fiona,
Stockholm

+
Läget vid stranden och utsiktet. Kort avstånd till närliggande restauranger. hög service från servitriser - familiär Inte svårt att hitta en solstol - fanns hela tiden
-
Frukost - hann inte endast till kl 10 så vi åt endast 3 gånger under vår två veckors vistelse. Frukost - dålig utbud av mat och trångt in och ute ! Städerska väckte oss, kom in även när vi låste dörren och sade till när hon knackade på - fanns ingen skylt som man kunde ha på dörren. På morgon mycket skrik och oljud - svårt att sova ut och vila. Inte mycket vegetarian mat - inga barn portioner - blev dyrt och lite tråkigt. gulliga hunder (hotell ägares) men de bajsade på gräsmatta m m framför restaurang sittplatserna - inte så fräsch ! Personalen - kanske införskaffa en klädkod ! - såg inte alltid så fräsch ut !

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Anna-Lena,
Stockholm

+
Läget och personslen
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Cassandra,
Stockholm

+
Super trevlig personal som hjälpte till med allt från att boka taxi, utflykter till att laga den godaste maten.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-02


7 av 10

Susann,
Malmö

+
Poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-07-28


8 av 10

Hans,
Stockholm

+
Närheten till havet och hotellets egna pool
-
Fler parasoller och solstolar Bättre koll på hotellets hundar och lösa katter Saknade souvlaki, gyros och moussaka på menyn

Bekräftad gäst: 2019-07-26


10 av 10

Birgitta,
Knivsta

+
Behöver inte ta taxi till centrum
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


7 av 10

Maria,
Furulund

+
Lugnet
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

329 omdömen
Utmärkt
 
155
Väldigt bra
 
135
Bra
 
25
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-10-02

Inlägg av kicki254 Stockholm, Sverige

Perfekt

Ett mysigt, familjärt hotell. Serviceinriktad och trevlig personal. Nära havet och bra pool för barnen. Det fanns alltid någon att fråga och få hjälp av tex att boka taxi, tvätta kläder eller få en ordnad utflykt. Frukosten var bra. Maten på hotellet var bra och god.

 
2018-08-26

Inlägg av Emmi1986

Strandnära lugnt

Stort fräscht rum, finns ett litet kylskåp otroligt sköna sängar för att va i Grekland, ett stort plus. vi bokade med havsutsikt vilket jag verkligen rekommenderar! Vi köpte till ac 49euro för en vecka.Så skönt med närheten till stranden (solstolar gratis). Stenigt till en början i havet så badskor gör det lättare, med sedan är de sandbotten. Vi åt lunch på hotellet varje dag mycket gott super trevliga servitriser.

 
2018-07-01

Inlägg av G1917AJmariaj

Härligt hotell

Fint hotell med stora rum. Otroligt trevlig och duktig personal. Nära till strand och restauranger. Bra poolbar och god mat i restaurangen! Kommer tillbaka! Det kan vara bra att ha badskor då det var en del sten innan man kom ut i havet.

 
2017-10-24

Inlägg av Utbildaren27 Karlskoga, Sverige

Strandnära hotell i trevlig lantmiljö.

Trevligt semesterhotell för de som vill kunna bada både i hav och pool. Inom 10-15 minuter promenad finns flertalet restauranger med varierat utbud. Hotelletsfrukost är på en bra nivå, övrig meny testades ej. Hotellen och stranden var fräsch, något dåligt med solstolar. Lägg till ac vid incheckning.

 
2017-10-02

Inlägg av GuSfoto Götene, Sverige

Fin personal, trevliga ägare, perfekt strand

Här fick vi allt det som vi gillar, en härlig strand, god mat, fantastisk frukost.Sköna sängar, tror att det var de bästa vi sovit i på våra semestrar i Grekland. Hotellet var fint och rent, skönt med hiss när man kände sej lite lat. Vi blev mycket väl bemötta och alla var hjälpsamma. Wifi som bara skulle finnas i receptionen fanns även på rummet hos oss så det var verkligen bra. Solstolar på stranden var gratis, vi badade mycket och stranden var fin med en liten sträng sten men sedan sandbotten.