1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sunny Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Sköna sängar, trevlig personal Mycket bra frukost
-

Bekräftad gäst: 2018-10-12


9 av 10

Bjelan,
Kristianstad

+
personal, renlighet, nära till stranden, stort rum med balkong och havsutsikt och bekväma sängar.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


9 av 10

Anna Lena ,
Brålanda

+
familjär stämning, lugnt, låg nära havet
-
Lite mer Grekisk inspiration på matsedeln

Bekräftad gäst: 2018-10-06


7 av 10

Markus,
Gotland

+
Läget vid stranden. Samt personalen
-
Bättre sängar och toaletter på rummen.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


6 av 10

Mia,
Falkenberg

+
-
Bättre mer välsorterad minimarket

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

,

+
Lugnt läge trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Mikkel,
Hörby

+
Deres hjemmelavede pizza.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


10 av 10

Harry,
Skellefteå

+
Personalen
-
Att transfer ska behöva ta 3 timmar tillhotellet.Dåligt!

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Mona-Lisa,
Gällivare

+
Läget, lugnet, personalen. Trevlig atmosfär. Riktig semester
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


7 av 10

,

+
Väldigt familjärt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

309 omdömen
Utmärkt
 
144
Väldigt bra
 
128
Bra
 
25
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-10-02

Inlägg av kicki254 Stockholm, Sverige

Perfekt

Ett mysigt, familjärt hotell. Serviceinriktad och trevlig personal. Nära havet och bra pool för barnen. Det fanns alltid någon att fråga och få hjälp av tex att boka taxi, tvätta kläder eller få en ordnad utflykt. Frukosten var bra. Maten på hotellet var bra och god.

 
2018-08-26

Inlägg av Emmi1986

Strandnära lugnt

Stort fräscht rum, finns ett litet kylskåp otroligt sköna sängar för att va i Grekland, ett stort plus. vi bokade med havsutsikt vilket jag verkligen rekommenderar! Vi köpte till ac 49euro för en vecka.Så skönt med närheten till stranden (solstolar gratis). Stenigt till en början i havet så badskor gör det lättare, med sedan är de sandbotten. Vi åt lunch på hotellet varje dag mycket gott super trevliga servitriser.

 
2018-07-01

Inlägg av G1917AJmariaj

Härligt hotell

Fint hotell med stora rum. Otroligt trevlig och duktig personal. Nära till strand och restauranger. Bra poolbar och god mat i restaurangen! Kommer tillbaka! Det kan vara bra att ha badskor då det var en del sten innan man kom ut i havet.

 
2017-10-24

Inlägg av Utbildaren27 Karlskoga, Sverige

Strandnära hotell i trevlig lantmiljö.

Trevligt semesterhotell för de som vill kunna bada både i hav och pool. Inom 10-15 minuter promenad finns flertalet restauranger med varierat utbud. Hotelletsfrukost är på en bra nivå, övrig meny testades ej. Hotellen och stranden var fräsch, något dåligt med solstolar. Lägg till ac vid incheckning.

 
2017-10-02

Inlägg av GuSfoto Götene, Sverige

Fin personal, trevliga ägare, perfekt strand

Här fick vi allt det som vi gillar, en härlig strand, god mat, fantastisk frukost.Sköna sängar, tror att det var de bästa vi sovit i på våra semestrar i Grekland. Hotellet var fint och rent, skönt med hiss när man kände sej lite lat. Vi blev mycket väl bemötta och alla var hjälpsamma. Wifi som bara skulle finnas i receptionen fanns även på rummet hos oss så det var verkligen bra. Solstolar på stranden var gratis, vi badade mycket och stranden var fin med en liten sträng sten men sedan sandbotten.