Resor till Kastelli

  • Charmig grekisk atmosfär
  • Vacker strandpromenad
  • Vandra i olivlundar

Telefonservice

Här har vi inte egen personal, men det finns telefonservice, vilket innebär att du alltid kan komma i kontakt med skandinavisk utlandspersonal via telefon. Om en akut situation skulle uppstå kan personalen komma till resmålet.

Vill du ha en genuin semester och inte bo direkt vid turiststråken? Då är Kastelli det självklara valet. Atmosfären är grekisk och det är bara att sitta ner och njuta på något av de mysiga caféerna eller tavernorna längs strandpromenaden. Orten är också en perfekt utgångspunkt för utflykter utmed Kretas västkust.

Populära hotell – Kastelli

Poolområdet på hotell Sunny Bay i Kastelli, Kreta.

Sunny Bay

Från 5 148 SEK

Fakta om Kastelli

Äta ute

En middag med grekisk sallad och moussaka på restaurang kostar ca 130 kr. En öl kostar ca 35-40 kr.

Transfer

Effektiv körtid från flygplatsen till hotellen Kastelli är ca 1 timme. Restiden varierar beroende på rutt, antal hotellstopp och trafiken i området. Transfern sker vanligtvis utan  medföljande Apollopersonal.

Stränder

På båda sidor om strandpromenaden i Kastelli breder sandstranden ut sig. Sanden är uppblandad med småsten. Undervattensströmmar kan förekomma under vissa perioder på året beroende på väder och vind.

Hotellen som ligger vid stränderna på Kreta arrenderar området av kommunen och därför tillkommer en extra avgift för solstolar och parasoller.

Mer fakta

Väder

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
dec 16°c