Sunshine Crete Beach

Med bästa läge, precis vid stranden, i Koutsounari ligger hotell Sunshine Crete Beach. Här finns allt för en lyckad semester - vad sägs om All Inclusive, flera pooler, vattenrutschkanor, gym och aktiviteter som minigolf och grekisk afton? På kvällen är det trevligt att strosa in till centrum i Koutsounari där det finns charmiga restauranger och butiker.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Nära stranden.
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sunshine Crete Beach är ett trevligt All Inclusive-hotell, precis vid stranden i Koutsounari på Kreta. Här är vattnet kristallklart och stranden har fått EU:s Blå Flagg vilket betyder att den uppfyller kriterier som rör vattenkvalitet, säkerhet, service och miljöinformation. Vid stranden finns även en strandbar. Vid poolområdet finns en huvudpool, avslappningspool och en separat pool för barn, samt solstolar och parasoller. Handdukservice mot deposition. För barnen finns även två vattenrutschkanor vid huvudpoolen. Intill poolområdet ligger poolbaren Aphrodite där du kan beställa svalkande drycker.

Bufférestaurangen Dionysos serverar frukost, lunch och middag, och förutom denna finns även á la carte restaurangen Kapetanios (ingår inte i All Inclusive) och temarestaurangen Mamma Mia (ingår inte i All Inclusive). Passa på att ta en drink före middagen i huvudbaren Poseidon.

Gillar du att träna på semestern finns ett gym, samt flera sportaktiviteter som pingis, minigolf, mountainbikes (mot reservation), beach volley, kanoter, boccia, shuffleboard och biljard. Passa även på att unna dig en massagebehandling (mot avgift), eller en stund i bastu, ångbastu eller jacuzzi. För barnen finns en barnklubb i hotellets regi, lekplats och disco 2-3 gånger/vecka. Som underhållning är det grekisk afton en gång i veckan, med lektioner i grekisk dans, samt shower och musikaler. Gratis wifi på hotellområdet. Receptionen är öppen dygnet runt.

Utanför hotell Sunshine Crete Beach ligger en liten mataffär, restauranger och butiker. 100 meter bort hittar du en busshållsplats, och utforskar du området med hyrbil finns utomhusparkering på hotellet. Ca 8 kilometer bort ligger den större staden Ierapetra med gott om shopping, restauranger och sevärdheter.