Kundomdömen om Petra Mare

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 89 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

+
Bra för barn, närheten till havet. Utsikten från rummet
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

+
Bättre än förväntat! Läget underbart!
-
underhållningsteamet på hotellet var pinsamt dåligt! Men allt annat var toppen.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


7 av 10

+
Bra mat med mycket variationer, mycket rent hotell med bra städning.
-
Tok för kallt i barnpoolen, under all kritik då barnen vart som isbitar... tyckte personalen i restaurangen kändes stressiga och otrevliga:/ bättre info om hotellet om kassaskåp,Wi-Fi och sån allmän info, fick ta reda på mycket själv.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


6 av 10

+
Poolområde
-
Bättre mat till små barn Bättre wifi. Wifi kunde inte användadäs på rummet så fick köpa till egen wifi som kunde blivit billigare om man varit förbered på det.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

+
Gästvänligt vi anlände 21:20 och blev erbjudna att gå att äta innan vi checkade in för restaurangen stängde 21:30.Rent och fräscht, bra mat och en mycket trevlig bartender. Bra med förvaringskåpen där man kan förvara väskan efter utcheckningen. Bra dusch möjligheter.
-
Nej

Bekräftad gäst: 2019-09-29


9 av 10

+
mycket trevligt hotell hjälpsam personal ,god mat
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

+
Pool, närhet till hav mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-22


6 av 10

+
Pol och mycket aktiviteter for stora och sma daligt komuniakation och dyrt att hyra bil for att kuna aka runt
-
Battre mat service ibland maten var slut bade po morgonen och po kvallen och mer varjerat mat kanske litte spanska eller grekiska eller annat tema po maten varje dag och mer roligare aktiviteter po kvallen for alla musik eller liknande teater forestallningar bra ocksa att man tanker po olika gast kategorier och kanske delar po var barn familjer bor var vuxna bor om det gor annars mycket skrik och oljud po morgonen nar alla ska till frukost pomorgonen och battre stad service po stranden

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

+
trevligt personal, bassängen gym utsikten, renlighet hel fantastisk.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

553 omdömen
Utmärkt
 
300
Väldigt bra
 
148
Bra
 
62
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-09-11

Inlägg av mattiastrolin Rimbo, Sverige

Fenomenalt hotell

Ett otroligt bra hotell överlag. Vi åkte 4 vuxna och 2 småbarn. All-inclusive gör att det finns mat att hämta från tidigt morgon till sent på kvällen. Rummen är av toppkvalitet och badområden likaså. Det enda som är att ”klaga på” är att det är lite väl kallt i poolerna. Annars 5/5!

 
2019-08-25

Inlägg av Djordje T

Borde få mer än 3 stjärnor!

Hotellet är rent, rummen städas varje dag och byter lakan och handdukar. Maten var jättegod, där var för varje person något, från kött till sallad, soppa, desserter. Snacks bar öppen hela tiden, enligt arbetstiderna och där är jättemycket mat också. Med andra ord, perfekt!

 
2019-08-19

Inlägg av Ann-SophieSemester

Sammantaget ett fint och bra hotell med ett fantastiskt läge. Ett helt bra all inclusive-hotell.

Läget var verkligen jättebra. I utkanten av ett litet samhälle, vilket man kunde promenera in till på kvällen. Tog 10 minuter via strandpromenaden. Hotellet låg direkt på stranden, vilket vi verkligen uppskattade. Vi låg endast på stranden och badade i havet hela tiden. Stranden består av svarta, runda småstenar, grus och sand. Helt ok poolområde med saltvatten pooler, om man är intresserad av sådant. Gratis solbäddar och parasoll både på stranden och runt poolen. Ingen direkt brist på solbäddar. Poolhanddukar ingick, men byttes bara var fjärde dag. Hotellet var fräscht och rummen var fina. Kakel och klinker överallt. Vi hade ett rum med en dubbelsäng för vuxna och sedan en glasskjutdörr in till nästa avdelning, där våra barn sov i bäddsoffa. Bäddsoffan var "vuxenstorlek" men ganska hård. Vår säng var också ganska hård, men vi bad om en bäddmadrass och då blev det bra. Mycket effektiv AC. Mycket väl ljudisolerade balkongfönster och balkongdörr. Maten var väl ganska typisk all-inclusive. Man betalar för att slippa laga mat. Helt ok, men det blir som vanligt lite enahanda efter två veckor. För en vecka - helt ok. Väldigt vacker utsikt från hela matsalen. Lite hög ljudvolym i matsalen dock. Mycket fräscht gym som hade det mest för vardagsmotionären. Deltog i aktiviteterna aqua gym (vattenträning) och yoga. Helt ok, ganska typisk semesternivå. Fanns aktiviteter hela dagarna, men de var vi inte med på. Fanns även barnklubb och kvällsunderhållning som vi inte utnyttjade. Sammantaget ett fint och bra hotell med ett fantastiskt läge. Ett helt bra all inclusive-hotell. Vi är nöjda. Om man letar efter ett hotell med party, disco, fest och håll-i-gång ska man inte åka hit. Det är företrädesvis lugnt och gästerna utgörs av barnfamiljer samt lite äldre par, vilket vi uppskattade.

 
2019-07-28

Inlägg av Niklas H

Ok men inte mer

Hotellet var över förväntan, rent och snyggt, dock en del minus. Små balkonger, väldigt diffust ang all inclusive ang drinkar. En del gratis men inte överallt i alla barer... Gott om solstolar, ok mat och stora rum. Trevlig personal, bra underhållning på kvällarna men lite "amatörmässigt". Överlag ett ok hotell som rekommenderas.

 
2019-07-01

Inlägg av 719karink

Fantastiskt

Underbart hotell. Ljust, fint och välskött. Maten var varierande och vällagad. Mycket att välja på varje dag. Personalen var så trevlig och service minded. Kan varmt rekommendera alla att bo här, vi är så nöjda!!