Petra Mare

  • All Inclusive-hotell för hela familjen
  • Mitt på sandstranden
  • Vattenrutschkanor och rolig lekplats

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Petra Mare är ett sprudlande och omtyckt All Inclusive-hotell med massor av skoj för barnen. Här hittar du bland annat ett roligt piratskepp med vattenrutschkanor och en specialdesignad lekplats. Vill du inandas lite genuin stadsatmosfär är det bara att strosa längs strandpromenaden som tar dig in till Ierapetra där det finns gott om tavernor och caféer.


Rumstyper

Juniorsviter för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Dubbelrum för 2-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Enkelrum för 1 person.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 553 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Populära hotell Petra Mare i Ierapetra bjuder på ett stort poolområde alldeles intill stranden, med en saltvattenspool, jacuzzi och en stor, separat barnpool. I barnpoolen finns ett roligt piratskepp med vattenrutschkanor och en bläckfisk med rutschkanor för mindre barn. Solstolar, parasoller och handdukar erbjuds utan kostnad både vid poolområdet och stranden. Stranden vid hotellet är en sandstrand och på vissa ställen sand- och grusstrand.

Du bor bekvämt med All Inclusive under vistelsen och bufférestaurangen bjuder på en vacker havsutsikt från terrassen. Vill du ta en drink eller enklare snacks finns en lobbybar samt barer vid både poolområdet och stranden. För den träningsintresserade finns gratis aktiviteter som gym, bordtennis, vattenpolo och beach volley. Vattenskidor och jet ski, samt biljard mot avgift. Massage och bastu mot avgift.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. För barn finns lekplats och barnklubb i hotellets regi. Aktiviteter dagtid och kvällsunderhållning. Minilivs. Tvättservice mot avgift. Ljud från trafikerad väg kan uppfattas som störande i vissa rum. 

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00.
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
  • Varma snacks, kl. 10.00-18.00.
  • Kalla snacks, kl. 10.00-24.00.
  • Glass, kl. 12.00-13.00 och 16.00-17.00.
  • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.