Kundomdömen om Ostria Resort & Spa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

2398 omdömen
Utmärkt
 
1483
Väldigt bra
 
639
Bra
 
204
Mindre bra
 
47
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2019-05-10

Inlägg av Annica S Sverige

Underbar semester

Ett helt fantastiskt hotell som är uppbyggt som en by. Rent och snyggt. Fina rum och sköna sängar. Fantastisk mat och mycket att välja på. Hög kvalite på maten även i snackbaren. Personalen och servicen imponerade. Finns så mycket positivt att säga om detta hotell. Vi var två väninnor som tillbringade en vecka med all inclusive och vi är supernöjda. Många olika ställen att både äta och dricka på. Finns bra barnområden och även bar och pool med 18-årsgräns. Man inser att hela hotellet och konceptet är väl genomtänkt för att alla ska trivas. Det är mycket fransmän som åker hit och underhållning, aktiviteter mm är på franska. Men all personal pratar engelska och teamet som håller i underhållning och aktiviteter var helt otroliga. I poolbaren var det party och disco varje kväll och i baren med 18-årsgräns var det loungemusik och mysigt. Nåt för alla. Många temakvällar tex galamiddag, grekisk afton, 70 och 80-tals kväll, white night mm. Olika klädkoder för olika kvällar. Många aktiviteter hela dagarna tex vattengympa, yoga, dart, boule, matlagningskurs, frågesporter, bågskytte, dans mm mm. Finns minigolfbana, tennisbanor, beach volleyplan, bordtennisbord, spa mm. Rekommenderar verkligen detta hotell.

 
2018-07-01

Inlägg av sarahhedvall Lidköping, Sverige

Inte ett hotell för alla.

Eg ett jättefint hotell med bra mat, pooler och havet nära. Dock premieras de franska/polska gästerna som åker med Jet Tours . Barnklubben är INTE internationell. Den är fransk/polsk oxå. Vår dotter FICK INTE vara med då hon inte kan franska/polska. đŸ‘ŽđŸ»đŸ‘ŽđŸ»

 
2017-09-08

Inlägg av Kristijan G

Semester

Hej först bara Fransmännen är på hotelet Ostria Hotel är inte all inclusive , bara 20 procent av meny ingår all inklusive vatten kostar allinclusive skrattar bara,ställe vad vi bestseller pannkakor ingår bara läsk och läsken smaka ingenting kafe inte ingår ,andra ställe på ostria hotel är likadan visa saker ingår inte 70 procent min .Deras allinclusive är billig vin öl och läsk , ägare skulle packa väskor och besöka SENTIDO PORT ROYAL 4 STAR Rhodos.Och nu positiva saker maten och personal är perfekt och Boende städerskor är alltid städat och rentpå hotellet . Perfekt grillning och fisken vad helt underbart från grillen därför har ni fått i betygen annars är 3 KOMMER ALDRIG TILLBAKA OM NI INTE ÄNDRAR ALL INKLUSIVE. Resan Kostade 2000 euro för 2 personer och dricker vi billig vin och betalar för vatten och läsken ska va i små flaskor Kassaskåpet kostar 15 euro och är med nyckel vad skulle jag bada med nyckel oxo man måste byta kassaskåpet med siffror ,inga handdukar kostar oxo säker, 30 EUR Inträde till spa för jacuzzi och lite annat

 
2017-08-13

Inlägg av cn123456789 Stockholm, Sverige

Hotell

Jättefint hotell. Rummen var stora och fina. Maten var bra. Detta är ett sunconnect med Ving vilket ska innebära bra wi-fi överallt på hotellet men det fungera riktigt dåligt. ALLT är på franska, barnklubb, kvällsunderhållning, all information. Man känner sej utanför som skandinav. Riktigt dåligt all inclusive val vid barerna och caféet. På en bar kan vin ingå sen när man kommer till en annan ingår det inte av någon anledning likadant med drinkar och annat. Fint hotell men sista gången jag åker all inclusive med ving.

 
2017-07-13

Inlägg av H4nm3r Linköping, Sverige

Härligt o lyxigt

Mycket fin miljö. Stora rum. (Superior) Sköna sängar och kuddar. Bra AC, tystgående och med flera lägen. Super skön dusch. Väldigt bra städning varje dag. Många pooler att välja på. Vacker zen-pool. De flesta gästerna är från Frankrike och Polen/Ryssland. Buffé frukostar, luncher och middagar. Det finns massor att välja på om man gillar att prova olika maträtter. Den som gillar grekiskt typ fetaost, tomater, lök, tzatziki, bröd och oliver kan äta sig mätt på det varje dag. En kväll är det galamiddag med underhållning (den enda maten som serveras den kvällen= underhållningen blir som tvång för att få äta) men maten var bra. En kväll är det bbq kväll vid poolen. Mycket gott att välja på som grillspett och grillad tonfisk osv. Trevlig stämning med grekiskmusik. Det anordnas oxå många aktiviteter, men dom är på franska. Tennis, pilbågsskytte, fotboll, lekar m.m. Svårt att hänga med om man inte förstår språket. Mycket livligt vid bar-poolen. Men man måste inte hänga där då det finns andra alternativ. Finns oxå spel och snorklar m.m. att låna. Wi-fi är mycket sämre än hemma. Stranden är grusig sand med bra parasoller och solstolar. Hotellet ligger 2 timmar med buss från flygplatsen. Glöm inte vatten flaskan. Ierapetra är en trevlig liten stad med marknad på lördagar och hamnpromenaden bjuder på fina souvenirer. Taxi 10€/resa. Finns oxå lokala bussar. Gillar du all-inclusive så kan jag varmt rekommendera Ostria. Härligt o lyxigt!