1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kakkos Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Åsa,
Munka Ljungby

+
Lugnt och skönt, med fin strand utan att behöva bevaka solstolar. Bra mat i restaurangen vid alla måltiderna med brett spann så alla säkert skulle kunna äta sig mätta. Trevligt med a la carte-restaurangen som man fick äta på vid ett tillfälle under veckan.
-
Svårt att förbättra men väldigt djupt mycket snabbt i havet. Två meter ut i havet bottnade man knappt...

Bekräftad gäst: 2018-10-05


9 av 10

Terry,
Falun

+
Strand o strandläge. Lugnt, skönt o avkopplande. Daglig flaskvatten i rummet. Bra o trevlig personal. Hotell för vuxna:)
-
Bättre sänglampor m bättre placering. Sängbord med förvarings möjligheter tex lådor. Förvaringslådor. Maten med kvalité o inte kvantitet.

Bekräftad gäst: 2018-10-04


10 av 10

Malgorzata,
Stockholm

+
Allting
-
Mera kvällsunderhållning

Bekräftad gäst: 2018-09-13


10 av 10

Helen,
Vellinge

+
Whov vilket hotell
-
Fler duschar när man har sen flight hem.Vi var 4 på en dusch Sen att man får ett brev om klädsel till middagen att man inte får ha shorts och flippfloff Vi hade inte pakat ner långbyxor så vi fick åka och handla långbyxor Inget fel med det Men när man sen kommer till middagen så har andra gäster just shorts och flippflopp Då känns det som att man inte respekterar den infon man fått från hotellet vid incheckning Känns tråkigt

Bekräftad gäst: 2018-08-17


10 av 10

Annika,
Vellinge

+
-
Bättre dusch möjligheter när man reser sent på kvällen. Bättre info om det är långabyxor som gäller för herrar till kvällsmat och inga flippflopp.

Bekräftad gäst: 2018-08-17


10 av 10

Christina,
Karlskoga

+
Fint, rent, fantastisk miljö, utsökt mat, mycket bra service, strandnära, trevlig personal, trivsamt osv osv
-
Läslampor vid sängarna

Bekräftad gäst: 2018-08-16


10 av 10

Annica ,
Malmö

+
Bästa servicen, personalen var alltid lika trevliga och gjorde ett fantastiskt jobb!!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-10


10 av 10

Lubos,
Vavrinec

+
-
kylskåpet i rummet var lite störande. Det ljöd och flera gånger på natten vaknade oss upp. Glasen och bestick i matsalen var inte så rena som de borde ha vara.

Bekräftad gäst: 2018-08-02


10 av 10

,

+
Lugnt och skönt. Trevlig personal. Inga hysteriska säljare. Fick tårta bubbel och frukt på min födelsedag vilket var en stor överraskning.
-
Lite bättre kommunikation. Dålig info i receptionen vid ankomst. Snorkig receptionist vid avresa.

Bekräftad gäst: 2018-08-02


9 av 10

,

+
-
Större gym läslampor

Bekräftad gäst: 2018-06-28


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

32 omdömen
Utmärkt
 
25
Väldigt bra
 
6
Bra
 
0
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-21

Inlägg av Slipsendipsen Stockholm, Sverige

Åk hit!

Detta är ett relativt nybyggt hotel. Alla lokaler är fräscha och i toppskick. Rummen är rymliga och fina. Hotellområde är trevligt med fantastisk utsikt, fina utemiljöer och en trevlig strand. Vår vecka bokades med All Inclusive. Restaurangen där både frukost, lunch och middag serveras är trevlig med möjlighet att sitta både inom- och utomhus. Buffén som serveras är generös och väl tilltagen. Den varieras något varje dag och minst en kväll i veckan ordnar hotellet en temakväll med mat från tex Asien. Maten är vällagad och buffén är stor! Det lokala vinet/ölen som ingår är helt ok. Inte fantastiskt men fortfarande helt ok. Ett litet minus är att rödvinet serveras väl kylt. Standbaren var relativt välsorterad. Väl värd ett besök efter kvällens middag! Sötvattenpoolen bjöd på fin utsikt, svalkande dopp och avsaknad av plask och lek. Där fanns även en bubbelpool (som håller samma temperatur som poolen i övrigt) som man själv sätter igång när man vill. Det är åldergräns på 16 år på hotellet. Detta håller hotellets personal koll på. Man bör veta att Kakkos Beach Hotel ligger på samma hotellområde som Kakkos Bay Hotel där barn är tillåtna. Ibland kan det vara svårt att veta vad som hör till vilket hotel. Några förvirrade barnfamiljer blev tillrättavisade av hotellets personal när de utnyttjade Kakkos Beach Hotels pool. I närområdet finns inget att göra. Åker man hit gör man det för att stanna på hotellet! På hotellet finns även en fin spaavdelning. Vi bjöds på valfri behandling i 15 minuter vid incheckning! Rekommenderar detta hotell!

 
2018-10-17

Inlägg av Joe_from_Holland Eindhoven, Nederländerna

Five star holidays *****

From the moment we walked in till checking out everything was perfect. Very friendly staff all over the place. We stayed in the suite with private pool, which also has a private path to get to the beach. We enjoyed every minute. Since it is October we were offered all-inclusive for free. Breakfast, Lunch and Dinner. Each with a wide variety of local specialities. The Greek dishes absolutely fantastic. We could view both the sunrise and sunset from our terrace. Beautiful skies, reflectief in our pool. We will definitely come back here in the future. Thanks to all staff for a lovely experience at Kakkos Beach!

 
2018-09-12

Inlägg av FluszakP

Elegant and quiet

The hotel is elegant and clean, with minimalistic design. Very quiet ( no kids!!) and beautifully located. Restaurant is serving local food - greek cheeses and olives. Great menu for vegetarians. Service is professional.

 
2018-08-26

Inlägg av Veronika143 Tjeckien

Amazing hotel resort, but....

The resort was really wonderful. Room and all spaces were very clean, thank to the cleaners! We paid the room with sea view but we could see only the wall of other building, no sea. The food in the restaurant was very tasty, varied (especially Greek cuisine), the staff and the sea view from the restaurant were really great. The beach is spacious, with small stones, the sea is really clean, warm, without waves, but sea is deep very soon. But... There are two things that we did not like: 1) Bar staff - I would expect from the 5 stars hotel that when I sit down at the table in the bar, the waiter comes and asks me what I want to drink. Here, you have to come to the bar, tell what you want, and then wait until the waiter comes in. But even though he sees empty glasses on the table, he does not ask you if you want something else. Never! The service there is really lousy. 2) this hotel is for adults only, but hotel umbrellas and sunbeds on the beach were also used by local residents with children (without payment). They were very noisy and bothered other hotel guests. If the hotel improves these two things, maybe I'll ever come back again. Otherwise, I remain faithful to the Egyptian hotels where I have the best service I've ever experienced. Suggest an edit

 
2018-07-09

Inlägg av Dean A

Pool and beach trip

Beautiful beach, amazing pool. Magda who works at the pool at is a lovely woman who was very friendly. As long as you buy a drink or three you can usd the pool and sunloungers etc for free. Very busy on weekends. Sea beautifully clear, but deep very quickly so be careful.