Kundomdömen om Kakkos Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 35 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Terence,
Falun

+
Vuxen hotell, lugnt med fint läge. Mycket trevlig personal.
-
Restaurang o bar personal - namnskylt. Bodde på rum 185, saknas belysning över tvättstället o spegeln. Läslampor vid sängen önskas.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


9 av 10

Ann-Christine,
SOLLENTUNA

+
Lugnt, skönt läge
-
Bra att påtala då det inte var direkt handikappvänligt vid stranden.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


9 av 10

svenolov,
katrineholm

+
aldrig någon trängsel varken i restaurangen eller vid poolen och stranden,
-

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

jakob,
stockholm

+
allt
-
mera underhålning

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

Liselotte ,
Stockholm

+
Maten
-
Bättre gym så litet

Bekräftad gäst: 2019-08-18


10 av 10

Pia,
Kågeröd

+
Maten, läget och servicen! Outstanding! Vi reser 4 ggr/år och detta var en av de bästa ställena vi varit på. Massor av grönsaker/god mat, glad och trevlig personal och fint hav/fin infinitypool Goda betaldrinkar!
-
All-inklusive-drinkarna var jättedåliga! Sämsta någonsin! Vi köpte drinkar/champagne för 4500 SEK just för att de var så dåliga. Besvikelse! A la cartemiddagen som ingick en gång: Man kunde 1 gång fått ett annat vin. Här köpte man en flaska som kostade 400 SEK....en besvikelse. Kaffet var inte heller bra! Trippelespresso var svagare än vårt kaffe här hemma. Man kunde fått köpa till ett VIP-paket, t.ex 5000 SEK/person för 14 dagar för fint kaffe, nära nog full tillgång till baren.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


10 av 10

Helena,
Göteborg

+
Läget så nära stranden och att det var lugnt och skönt, tyst på natten. Restaurangen som låg med en fantastisk utsikt var jättefin.
-
Läslampa på rummet och bättre internetuppkoppling. Det var väldigt dåligt wi-fi på rummen och hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


10 av 10

Modesty,
Strängnäs

+
Maten, lugnet, servicen, lyxkänslan!
-
Erbjuda rum med pool på Apollo.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


8 av 10

Peter,
Stockholm

+
Personal och stränder
-
Det behövs mer underhållning på kvällar

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

Åsa,
Munka Ljungby

+
Lugnt och skönt, med fin strand utan att behöva bevaka solstolar. Bra mat i restaurangen vid alla måltiderna med brett spann så alla säkert skulle kunna äta sig mätta. Trevligt med a la carte-restaurangen som man fick äta på vid ett tillfälle under veckan.
-
Svårt att förbättra men väldigt djupt mycket snabbt i havet. Två meter ut i havet bottnade man knappt...

Bekräftad gäst: 2018-10-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

51 omdömen
Utmärkt
 
43
Väldigt bra
 
7
Bra
 
0
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-21

Inlägg av Slipsendipsen Stockholm, Sverige

Åk hit!

Detta är ett relativt nybyggt hotel. Alla lokaler är fräscha och i toppskick. Rummen är rymliga och fina. Hotellområde är trevligt med fantastisk utsikt, fina utemiljöer och en trevlig strand. Vår vecka bokades med All Inclusive. Restaurangen där både frukost, lunch och middag serveras är trevlig med möjlighet att sitta både inom- och utomhus. Buffén som serveras är generös och väl tilltagen. Den varieras något varje dag och minst en kväll i veckan ordnar hotellet en temakväll med mat från tex Asien. Maten är vällagad och buffén är stor! Det lokala vinet/ölen som ingår är helt ok. Inte fantastiskt men fortfarande helt ok. Ett litet minus är att rödvinet serveras väl kylt. Standbaren var relativt välsorterad. Väl värd ett besök efter kvällens middag! Sötvattenpoolen bjöd på fin utsikt, svalkande dopp och avsaknad av plask och lek. Där fanns även en bubbelpool (som håller samma temperatur som poolen i övrigt) som man själv sätter igång när man vill. Det är åldergräns på 16 år på hotellet. Detta håller hotellets personal koll på. Man bör veta att Kakkos Beach Hotel ligger på samma hotellområde som Kakkos Bay Hotel där barn är tillåtna. Ibland kan det vara svårt att veta vad som hör till vilket hotel. Några förvirrade barnfamiljer blev tillrättavisade av hotellets personal när de utnyttjade Kakkos Beach Hotels pool. I närområdet finns inget att göra. Åker man hit gör man det för att stanna på hotellet! På hotellet finns även en fin spaavdelning. Vi bjöds på valfri behandling i 15 minuter vid incheckning! Rekommenderar detta hotell!

 
2019-08-28

Inlägg av Paweł R Wrocław, Polen

Marvellous stay !

We spent an unforgettable week at Kakkos Beach in August 2019. Anything you might expect from five-star hotel you will surely experience here. A spacious and modern suite just by the pool, elegant restaurant with excellent food and by far the best service you can imagine, classy bar with chill-out music and breath-taking views.. and above all fantastic, relaxed atmosphere. Many thanks to manager and all the higly professional and friendly staff for making our stay so pleseant and unique. We will surely return soon!

 
2018-10-17

Inlägg av Joe_from_Holland Eindhoven, Nederländerna

Five star holidays *****

From the moment we walked in till checking out everything was perfect. Very friendly staff all over the place. We stayed in the suite with private pool, which also has a private path to get to the beach. We enjoyed every minute. Since it is October we were offered all-inclusive for free. Breakfast, Lunch and Dinner. Each with a wide variety of local specialities. The Greek dishes absolutely fantastic. We could view both the sunrise and sunset from our terrace. Beautiful skies, reflectief in our pool. We will definitely come back here in the future. Thanks to all staff for a lovely experience at Kakkos Beach!

 
2018-09-12

Inlägg av FluszakP

Elegant and quiet

The hotel is elegant and clean, with minimalistic design. Very quiet ( no kids!!) and beautifully located. Restaurant is serving local food - greek cheeses and olives. Great menu for vegetarians. Service is professional.

 
2018-08-26

Inlägg av Veronika143 Tjeckien

Amazing hotel resort, but....

The resort was really wonderful. Room and all spaces were very clean, thank to the cleaners! We paid the room with sea view but we could see only the wall of other building, no sea. The food in the restaurant was very tasty, varied (especially Greek cuisine), the staff and the sea view from the restaurant were really great. The beach is spacious, with small stones, the sea is really clean, warm, without waves, but sea is deep very soon. But... There are two things that we did not like: 1) Bar staff - I would expect from the 5 stars hotel that when I sit down at the table in the bar, the waiter comes and asks me what I want to drink. Here, you have to come to the bar, tell what you want, and then wait until the waiter comes in. But even though he sees empty glasses on the table, he does not ask you if you want something else. Never! The service there is really lousy. 2) this hotel is for adults only, but hotel umbrellas and sunbeds on the beach were also used by local residents with children (without payment). They were very noisy and bothered other hotel guests. If the hotel improves these two things, maybe I'll ever come back again. Otherwise, I remain faithful to the Egyptian hotels where I have the best service I've ever experienced. Suggest an edit