Enorme Santanna Beach Resort

Enorme Santanna Beach Resort är ett elegant, nybyggt hotell med ett teatraliskt läge ut mot det Egeiska havet. Njut av en avkopplande semester i vackra omgivningar, där poolområdet bjuder på en infinity-pool, bekväma solstolar och gazebos. Nästan alla rum har en privat eller delad pool, men lockar havet ligger stranden alldeles intill.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Enorme Santanna Beach Resort i Ierapetra på Kreta bjuder på vackra omgivningar och ett bekvämt läge när stranden. Huvudpoolen är en infinity-pool som blickar ut över havet och vid poolområdet finns bekväma solstolar, parasoller och gazebos utan kostnad. En stenkast bort ligger breder stranden ut sig och här finns solstolar, parasoller och gazebos att hyra mot avgift.

Huvudrestaurangen erbjuder olika bufféstationer och live matlagning. Från terrassen har du utsikt över poolområdet och Medelhavet. I hotellets bar serveras kaffe, förfriskningar och cocktails. En gång i veckan bjuds det på live musik. Vill du träna erbjuder hotellet ett utomhusgym utan kostnad och även gratis aktiviteter som yoga, bordtennis och boccia. Passa även på att unna dig en skön behandling vid spaavdelningen, med allt från massage till skönhetsbehandlingar (mot avgift). Gratis wifi på hotellområdet.

Centrum i Ierapetra ligger ca 2,5 kilometer bort och här pågår det grekiska vardagslivet bland marknader, myllrande gränder och små caféer.

Måltider

Halvpension.