1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Blue Sky

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Maria,
Helsingborg

+
Trevlig personal med super bra service. Bra sängar och rena och fina rum. Allt var väldigt fräscht. Bra frukostbuffé med lagom mycket att välja på.
-
På er sida står följande om hotellet: Vid havet hittar du hotellets trevliga taverna som serverar grekiska paradrätter. Det stämmer inte, hotellet erbjuder ett fåtal rätter men man behöver åka med buss för att komma till restaurangerna.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


10 av 10

Lennart o Ann,
Hammarö

+
Trevliga personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-06-23


10 av 10

Johanna,
Borås

+
Den familjära stämningen
-
Det finns ingen taverna vid stranden och inte heller en poolbar

Bekräftad gäst: 2019-06-23


5 av 10

Nathalie,
Landskrona

+
Trevlig och hjälpsam personal
-
Biljard bord

Bekräftad gäst: 2018-09-28


3 av 10

,

+
-
Vi fick ett handikappsanpassat rum av någon anledning med ett litet fönster, ingen balkong. Man var tvungen att ta en taxi för att se något.

Bekräftad gäst: 2018-09-28


3 av 10

Mihammed,
Löddeköpinge

+
Besviken
-
Ingen frörslag

Bekräftad gäst: 2018-09-28


8 av 10

Lena,
Uppsala

+
trevlig personal och bra rum. Sköna sängar.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-13


9 av 10

Roland,
Västerås

+
Mycket trevlig och serviceinriktad personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-13


10 av 10

Lisbeth,
Södra Sandby

+
Fantastisk personal. Stor omtänksamhet och alltid beredda att göra vår vistelse där härlig. Detta var vår 26:e utlandsresa. Vi har aldrig blivit så väl omhändertagna och känt oss så välkomna som på detta hotell. Vi kommer aldrig glömma det och hoppas kunna återvända dit.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-31


8 av 10

,

+
Trevlig personal, städning varje dag, maten på middagar.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

58 omdömen
Utmärkt
 
47
Väldigt bra
 
7
Bra
 
1
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-12

Inlägg av Danne C Malta

Hemtrevligt med äkta känsla

Fantastisk trevligt, gemytligt och fint hotell som gav oss en underbar upplevelse. Servicen är mer än 5-stjärnig och extra fokus fick barnen vilket är tacksamt för oss föräldrar. Middag och frukost var varierande, mycket god och passade oss alla från 3år och uppåt. Rekommenderas! Fick massa tips om omgivning och utflyktsmål och behövde inte vårt charterbolag alls. Vi kommer gärna tillbaka hit och fick en extra fin upplevelse av Kreta tack vare hotell med personal.

 
2017-09-06

Inlägg av Ardalan R

Vacker omgivning och underbar service.

Kan ba säga att servicen är 5 stjärnigt, rummen duger utmärkta och om man har tur får man en av balkongerna med underbar utsikt. Fast när man är där så spenderas det inte mycket tid på rummet som det görs ute i solen och den vackra omgivningen. Maten i hotell smakar bra och att det är buffé för låg pris gör det enkelt och bekvämt att äta på hotellet. Rekommenderas riktigt starkt!

 
2019-06-30

Inlägg av hamzaa966 Vejen, Danmark

Hotel

Very good hotel ! And very good service, I was so happy here and I will come back next year, very friendly and helpful people, they will always do anything to help you and to keep you happy in the hotel, it takes just 5 minutes with buss to the city !

 
2019-06-27

Inlägg av HenrikA548 Bergen, Norge

Great hotel. Excellent staff

Me and my girlfriend visited this hotel during summer 2019. We stayed for a week. I have honestly never stayed at a hotel where the staff was this delightful and hospitable. They helped us with lots of things. Eg. Renting a car, opening wine bottles, giving us cutlery to bring to our rooms and customizing the food to our likings. The food was actually great, i just fancied it a little bit more spicy. I specifically recommend half portion pita gyros and the sandwich. The breakfast was excellent too. All in all this hotel offers great value for money! Nice, clean rooms and honest staff who cares for your well being! 10/10. Would love to go back sometime.

 
2019-06-23

Inlägg av Vilborg E

A really friendly and nice stay

Me and my boyfriend stayed at Hotel Blue sky for a week. The staff were so nice and kind to us that we did'nt want to go home. They answered every question we had and always found a solution or tips. A really cosy and a home away from home feeling we loved every second off our stay. Breakfast was good, everything clean and well taken care off. I would recommend this with everyone.