1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Blue Sky

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Nathalie,
Landskrona

+
Trevlig och hjälpsam personal
-
Biljard bord

Bekräftad gäst: 2018-09-28


3 av 10

,

+
-
Vi fick ett handikappsanpassat rum av någon anledning med ett litet fönster, ingen balkong. Man var tvungen att ta en taxi för att se något.

Bekräftad gäst: 2018-09-28


3 av 10

Mihammed,
Löddeköpinge

+
Besviken
-
Ingen frörslag

Bekräftad gäst: 2018-09-28


8 av 10

Lena,
Uppsala

+
trevlig personal och bra rum. Sköna sängar.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-13


9 av 10

Roland,
Västerås

+
Mycket trevlig och serviceinriktad personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-13


10 av 10

Lisbeth,
Södra Sandby

+
Fantastisk personal. Stor omtänksamhet och alltid beredda att göra vår vistelse där härlig. Detta var vår 26:e utlandsresa. Vi har aldrig blivit så väl omhändertagna och känt oss så välkomna som på detta hotell. Vi kommer aldrig glömma det och hoppas kunna återvända dit.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-31


8 av 10

,

+
Trevlig personal, städning varje dag, maten på middagar.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-16


8 av 10

,

+
-
Förbud mot mobilljud vid poolområde. (Musik, mobilspe)

Bekräftad gäst: 2018-08-16


10 av 10

,

+
Deras personal
-
Olika typ av mat

Bekräftad gäst: 2018-08-09


8 av 10

Magnus,
Uppsala

+
Personalen var väldigt tillmötesgående och kunde alltid hjälpta till. Väldigt fin utsikt om man får ett rum mot havet!
-
Sängarna var väldigt hårda, skulle behövas köpas in bäddmadrasser. Informera om att AC är tillgänglig mot betalaning per dygn och inte ingår i rummet.

Bekräftad gäst: 2018-07-19


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

51 omdömen
Utmärkt
 
40
Väldigt bra
 
7
Bra
 
1
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-12

Inlägg av Danne C Malta

Hemtrevligt med äkta känsla

Fantastisk trevligt, gemytligt och fint hotell som gav oss en underbar upplevelse. Servicen är mer än 5-stjärnig och extra fokus fick barnen vilket är tacksamt för oss föräldrar. Middag och frukost var varierande, mycket god och passade oss alla från 3år och uppåt. Rekommenderas! Fick massa tips om omgivning och utflyktsmål och behövde inte vårt charterbolag alls. Vi kommer gärna tillbaka hit och fick en extra fin upplevelse av Kreta tack vare hotell med personal.

 
2017-09-06

Inlägg av Ardalan R

Vacker omgivning och underbar service.

Kan ba säga att servicen är 5 stjärnigt, rummen duger utmärkta och om man har tur får man en av balkongerna med underbar utsikt. Fast när man är där så spenderas det inte mycket tid på rummet som det görs ute i solen och den vackra omgivningen. Maten i hotell smakar bra och att det är buffé för låg pris gör det enkelt och bekvämt att äta på hotellet. Rekommenderas riktigt starkt!

 
2018-10-02

Inlägg av Jeanette P

Holiday in september 2018

A very Nice and perfect week vacation in Crete at the Hotel Blue Sky. A small and friendly family Hotel were the staff always did the best ro help and got time to make you feel comfortable 😊 We really recommend this hotell if you visit south of Crete. Thanks for a Lovely visit and we want to come back anytime. M and J Pehrsson from Sweden

 
2018-08-23

Inlägg av Natalia K

A beautiful home

The Blue Sky Hotel is much more than a hotel. It is a beautiful home. It is located on a hill slope, with the world’s bluest sea opening wide in front of you from every window. The hotel has a soothing, quiet, friendly atmosphere; everything is arranged with attention to detail. But what makes it a true home is the way guests are taken care of. The staff and the management go out of their way to make every stay a pleasant and memorable experience, and they do, indeed, treat the hotel guests like family members. Everything they do for you they do easily and eagerly. The manager Mr. Georgos is at the heart of every event, and he manages his beautiful place kindly and with great love to his guests and staff. The rooms are sparkling clean, the towels are ideally white. The food in the hotel is really great; we usually like going out, but with this amazing food we barely felt like going anywhere else. The hotel also has a chef who makes desserts only, and these desserts are so good that one starts craving for them during the day. There are lots of great beaches around; one should plan hiring a car. The hotel is also able to arrange a car for you at a very reasonable price. We would love to thank Mr. Georgos, Georgia, Fotula, two Katerinas, Marius, and everyone else for a wonderful time we had in the Blue Sky Hotel. Sincerely, Natalia, Denis, and Irina

 
2018-08-10

Inlägg av MariaK706 Athens greece

Feels like home

We stayed in the hotel for 6 days and loved every minute Nice clean room with amazing sea view,free wi fi,smiling friendly staff and excellent homemade food We felt like family and we enjoyed our stay We highly recommend the hotel