Blue Sky

  • Familjeägt hotell
  • Vackert poolområde
  • Taverna vid havet

Blue Sky är ett mindre, familjeägt hotell i lantlig stil omgivet av grönska, där du kan inta frukostbuffén i den vackra trädgården. På hotellet finns även ett svalkande poolområde och ner till stranden är det bara en kort promenad. Vid havet hittar du hotellets trevliga taverna som serverar grekiska paradrätter.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Personalen! Rummet var stort med sköna sängar Frukosten helt ok
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 79 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 6 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Det omtycka hotellet Blue Sky bjuder på ett trevligt poolområde med en pool och separat barnpool, samt solstolar och parasoller. Handduksservice erbjuds utan kostnad. En kort promenad bort hittar du stranden och havet. Stranden delas med grannhotellet Blue Star och här finns ett begränsat antal gratis solstolar och parasoller.

I bufférestaurangen serveras Medelhavsrätter och hotellets taverna serveras grekiska paradrätter med utsikt över havet. På grannhotellet Blue Star finns det en à la carte-restaurang vid havet som serverar grekiska rätter (reservation krävs och görs i receptionen). På hotellområdet finns även möjlighet att grilla egen mat.

Du surfar med gratis wifi överallt. Vid hotellets finns ett minilivs och en busshållplats där du kan ta bussen till Ierapetra som ligger ca 6 kilometer bort. I mysiga Ierapetra väntar strandliv, shopping, restaurangen och sevärdheter. Lokal trafik utanför hotellet kan uppfattas som störande.

Måltider

Frukostbuffé.