1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Astron (Ierapetra)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Bosse,
Storfors

+
Läget, fräscht, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-04


7 av 10

,

+
Läget nära stranden o strandpromenaden. Rent o fräscht.
-
Förfärligt hårda sängar!! Semestern blir förstörd då man inte kan sova pga hård säng. Jag löser det med att alltid ta med mig en friluftsmadrass när jag åker till länder runt Medelhavet. Varför finns det inte möjlighet att hyra bäddmadrasser? Jag skulle gärna betala för det. När man blir äldre får man ofta problem med bla artros o då är det smärtsamt att ligga på ett hårt underlag.

Bekräftad gäst: 2018-09-27


9 av 10

Pär o Monika,
Torshälla

+
Läget, nära bad o butiker/reatauranger, AC perfekt, härlig frukost
-
Nya sängar. Inte skönt med spiraler i ryggen

Bekräftad gäst: 2018-09-27


9 av 10

Margaretha,
Bålsta

+
Mycket trevlig personal, fräscht
-

Bekräftad gäst: 2018-09-20


8 av 10

,

+
Trevlig frukostansvarig- Maria. Bra AC och stort rum
-
Dörren till korridoren måste verkligen ljudisoleras! Stora glipor mellan dörr och dörrkarm gjorde att man hörde allt ljud utifrån korridoren (vilket väckte mig två gånger).

Bekräftad gäst: 2018-08-09


9 av 10

Pia,
Bjerringbro

+
Beliggenhed
-

Bekräftad gäst: 2018-09-27


9 av 10

Jette,
København

+
Støjdæmpende ruder i vinduer og altandøre. God aircondition. Fantastisk udvalg i morgenmadsbuffet.
-
Mere groft brød. Madras lidt for hård.

Bekräftad gäst: 2018-08-24


10 av 10

Jeanett ,
Næstved

+
Hotellet var bedre end beskrivelsen på hjemmesiden. Alle var utrolig imødekommende, hjælpsomme og altid smilende. Vi var ventede og blev modtaget helt ude ved indgangsdøren, trods det at vi først ankom kl. 01.30 om natten.
-
Ingen.

Bekräftad gäst: 2018-08-10


10 av 10

Per,
Næstved

+
En rigtig god morgen mad med et stort udvalg, og gode værelser.
-
I de værelser hvor der ikke er soveværelse for sig selv støjer køleskab ret meget om natten

Bekräftad gäst: 2018-08-09


9 av 10

Frank,
Hornsyld

+
-
-
-

Bekräftad gäst: 2018-06-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

177 omdömen
Utmärkt
 
66
Väldigt bra
 
85
Bra
 
21
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-08-28

Inlägg av johan f Stockholms län, Sverige

Bra läge i Europas sydligasre stad.

Rent och stilfullt hotell med underbart frukostbord , personalen är familjär och respektfullt hjälpsamma. Läget vid början av den 1,5 km långa strandpromenaden tillhör de bättre i Ierapetra. Städning varje dag.

 
2017-05-22

Inlägg av AgnetaSV Falkenberg, Hallands Län, Sweden

Mycket trevlig personal

Mycket trevlig och hjälpsam personal, både receptionen och städpersonalen. Var där på min födelsedag och fick upp en bricka med vin och godsaker. Lite tråkiga rum, men fullt funktionella. Fick en stor och härlig balkong med utsikt över havet och idrottsplatsen. Frukosten var bra, men kanske lite väl söta juicer och marmelader. Vi är mycket nöjda och kan rekommendera hotellet.

 
2016-09-29

Inlägg av Per-Arne S Sigtuna, Sverige

Trevligt hotel...

Jag o min fru bodde här i 14 dagar i September. Detta hotell är bra men det har sina brister. Det som är bra med Astron hotel är personalen...mycket trevlig o tillmötesgående. Läget är mycket bra om man vill ha närheten till folklivet på strandpromenaden o om man vill utforska östra delen utav Kreta. Det är även promenadavstånd till båtarna som går till Chrysi island som är väl värt ett besök. (Men åk dit under lågsäsong.) Frukosten på Astron är mycket bra. Där finns det mesta .... bacon ägg omelett musli bakverk yoghurt frukt m.m.. Lobbyn är trevlig lugn o rogivande med tillhörande bar. Det som nu är mindre bra är rummen. Visserligen är dom rena men oj så tråkiga. Absolut ingen charmfaktor. Vi upplevde rummen som mycket sterila. Toa o dusch är helt o.k. Om man vill bo på Astron så se till att INTE få ett rum mot innergården...den är inte trevlig. Vi bodde på rum 309 som vetter mot en idrottsplats o Libyska havet. Vill man ha lugn o ro så skall man inte bo mot denna idrottsplats eftersom det kan vara ganska livat där om man sitter på balkongen mellan 16 - 21. Om man däremot vill se lite liv o rörelse så är det helt o.k att bo där. Rumen som vetter mot idrottsplatsen har endast morgonsol..ej kvällssol om man nu vill ha det. Sovkomfort.....kan tala om att sängarna är hårda. Så som dom brukar vara i Grekland. Något som verkligen uppskattades under vår vistelse på Astron var att dom uppmärksammade min födelsedag. Dom ringde från receptionen för att kolla om vi var på rummet. Efter ca:5 min. så knackar det på dörren. Där står en från personalen med en flaska vin,två glas,korkskruv, servetter o en frukttallrik...Vi blev glatt överraskade o mycket glada. Vill med detta säga att dom verkligen bryr sig om sina gäster. Om man nu ska summera helhetsintrycket av Astron så är det mycket bra...det som drar ned betyget är dessa tråkiga rum med tillhörande tråkig balkong.

 
2016-07-08

Inlägg av Camilla K

Fantastiskt på alla vis!

Familj 2 vuxna 2 barn (6 och 8 år). Vi bodde på Astron en vecka och blev så varmt omhändertagna. Trevlig personal, fräscha rum, kanonläge, god frukost och middag. Ingenting att klaga på, vi kommer absolut åka tillbaka.

 
2016-06-20

Inlägg av Lisa G

Mycket bra hotell

Jättebra hotell med kanonläge mitt i stan. Precis i kanten där strandpromenaden med alla restaurangerna börjar. Kanonfrukost som verkligen bjuder på extra allt och underbart trevlig personal. Kan verkligen rekommendera det här hotellet!!!