1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Almyra Hotel & Village

apollo mondo family

 • Mitt på fantastiska Long Beach
 • Eleganta områden
 • Bekvämt med All Inclusive

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Almyra Hotel & Village i Koutsounari är ett av våra Apollo Mondo Family Resorts – familjehotell med extra allt! Hotellet är en riktig semesteroas med en internationell känsla, beläget mitt på Long Beach med kristallklart vatten. Här bor hela familjen med All Inclusive i bekväma bungalower omgivna av frodig grönska och fågelkvitter.

Veckans resmål

Boka senast den 29/8 och få 500:- rabatt/person på resor till Kreta med avresa 1/10 - 31/10 2019. Gäller endast nybokningar. Gäller ej ospecificerat boende eller endast flyg. Rabatten är redan avdragen i priset. 


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 2-4 personer. Dubbelrum i bungalow för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer. Bungalow för 1 person. Kampanjrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Bra mat och bra rum
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 503 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 8 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Härlig familjesemester vid stranden

Almyra Hotel & Village bjuder på en riktigt familjesemester med bästa läge vid stranden Long Beach i Koutsounari. Här bor du i eleganta områden med ett stort poolområde och härliga middagar i kvällssolen på utomhusterrassen.

Hotellet består av en huvudbyggnad och bungalower, belägna i den välkomponerade trädgården med frodig grönska och små stigar som är perfekta för avkopplande promenader. På hotellområdet finns även ett minilivs och en souvenirbutik. Vill du besöka Ierapetras myllrande gränder och caféer ligger staden 8 km bort.

Stort, svalkande poolområde

På Almyra Hotel & Village njuter du av ett stort poolområde. För barn finns det både en större barnpool med vattenrutschkana, och en mindre pool för småttingar som vill plaska och leka. Är du sugen på en dopp i havet finns en privat del av stranden med strandbar, endast 50 meter från hotellet. Både vid poolen och stranden finns gratis solstolar och parasoller samt handduksservice.

Vällagad och hälsosam mat

Hotellets bufférestaurang serverar allt från internationell mat till rätter från Medelhavsköket och lokala specialiteter. Hotellet har en á la carte-restaurang där du kan njuta av middagen utomhus på den stora terrassen. Även lobbybaren har en trevlig utomhusterrass där du sippar på drinkar i kvällssolen. På kaffe- och juicebaren Mondo Café kan du köpa extra gott kaffe, nypressade juicer och goda bakverk. Här kan du läsa mer om mat och dryck på hotellet.

Barnvänligt på hotellet

För barnen finns mycket att underhålla sig med på Almyra Hotel & Village. Här erbjuds ett brett aktivitetsprogram med Apollos egen barnklubb, Club Polly & Mino, och simskola med skandinavisktalande personal och siminstruktörer. Läs mer om Club Polly & Mino och Swim School by Apollo. Kloka och busiga Polly & Mino är barnens favoriter som dyker upp lite varstans på hotellet. Du kan också överraska barnen genom att boka ett besök på rummet av våra charmiga vänner! Här kan du läsa mer om Polly & Mino.

Sport och träning

Hotellet erbjuder gratis gym och fyra gratis träningspass om dagen, samt morgonyoga 3-5 gånger i veckan, som leds av Apollos skandinavisktalande instruktörer. Här finns även gratis beach volley, pingis, och multicourtbana för tennis, basket och minifotboll. Gåstavar finns att låna mot deposition på servicekontoret. Det går också att hyra cykel- och löpvagnar. Vattensporter vid stranden mot avgift. Spa med massage och andra behandlingar finns mot avgift. Läs mer om sport och träning på Almyra Hotel & Village.

Här kan du läsa mer om alla våra Apollo Mondo Family Resorts.

Måltider

Sommar 2019: All Inclusive. Observera att i kampanjrummen ingår endast halvpension.

Sommar 2020: Inga måltider ingår. All Inclusive kan köpas till. När vuxna köper till All Inclusive äter barn 2-11 år gratis.

Här kan du läsa mer om mat & dryck på Almyra Hotel & Village.

All Inclusive

 • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30. En gång i veckan kan middagen intas på à la carte-restaurangen mot reservation. Dryck ingår, men du kan även välja av ett större utbud av viner mot avgift.
 • Glass, kl. 10.00-19.00.
 • Snacks, kl. 10.30-17.00.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från incheckning tills dess du lämnar hotellet för hemresan.

Bra att veta

Observera att sommaren 2019 ingår All Inclusive (gäller ej kampanjrum). Sommaren 2020 ingår inga måltider. All Inclusive finns då som tillägg.

Kampanjrum finns att boka sommaren 2019.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Barnklubb och simskola
 • Gruppträning och gym ingår
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis wifi

Direkttransfer till och från hotellet

När du bokar transfer till Almyra Hotel & Village har du alltid direkttransfer, det vill säga transferbussen stannar först vid Almyra Hotel & Village och vid avresa är hotellet sista stopp före flygplatsen. Transfern bokas i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.

Boka vårt barnpaket

För en smidigare resa kan du förboka vårt barnpaket med sulky, barnstol och spjäl-/resesäng i samband med att du beställer resan. Du kan också lägga till barnpaketet efteråt genom att logga in på Min bokning. Vill du endast boka sulky, barnstol eller barnsäng går det också bra.

Cykel- och löpträna

Vill du träna på Almyrida Hotel & Village kan du ladda ner cykel- och löpkartor:

Beach village
Dirt road dance
Hill peak
The traverse
Trailing