1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Almyra Hotel & Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in av våra gäster efter hemkomst från resmålet.
8,2 av 10 baserat på 815 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Mårten,
LOMMA

+
Bra mat och bra rum
-
Svårt att få solstolar vid poolen. Behövs fler solstolar.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

Idha,
Spånga

+
Om det ska marknadsföras som all inklusive hotell ska allt som serverad i barer ingå
-
Bättre snacks pizza som stått en hel dag är inte ätbart

Bekräftad gäst: 2019-08-18


9 av 10

Rikard,
Ludvika

+
Bra rum, sängar, läge pooler + hav, barnklubben
-
maten något enformig, mer "riktiga" grekiska rätter. Kanske lite för lugnt runt hotellet inget utbud i närheten av affärer och underhållning men passade oss som reste med barn. Fullbokad ala carte restaurang så den missade vi.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


10 av 10

Ulla,
Åkersberga

+
-
Reste medBarnbarn med allergi mot bl.a. ägg och mjölk. Frågade varje dag om soyamjölk o soyayougurt. Personal lovade varje dag att ”i morgon” skulle det finnas. Hade inte kommit när vi åkte hem. Tog dessutom kontakt med Apollo före avresan som lovade kontakta hotellet om barnbarnets allergi o att det skulle finnas alternativ. Dåligt! Där stämmer inte Apollos beskrivningen av hotellet. Lovar mer än ni håller!

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

,

+
Maten
-
Gymmet var dåligt

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

Frida,
Huddinge

+
Mycket trevlig personal, både från Apollo och hotellets egna. Mycket skönas sängar och kuddar.
-
Bättre städning av både rummen och framförallt poolen.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

Hanna-Karin,
Simrishamnä

+
Bra att de som reserverat solstolar på morgonen och inte var där plockades handdukarna bort.
-
Poolen verka inte helt ren. Badkläderna blev gula. Mer aktiviter på kvällarna. För tonåringar finns inget.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


9 av 10

Marianne ,
Västerås

+
Poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-08-18


7 av 10

Ida,
Eskilstuna

+
-
Behövs bättre service i matsalen då det annars var bra mat. Plockar inte undan tallrikar, man får duka av själv. Knappt nya glas, koppar framme. Stökigt! Kan ni göra mycket bättre! Andra mondo mycket bättre ordning. Stolar på stranden ställs aldrig i ordning under natten ser ut som plockepinn där nere. Incheckningen var ej bra!

Bekräftad gäst: 2019-08-18


10 av 10

,

+
-
Starkare wifi

Bekräftad gäst: 2019-08-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

61% av resenärerna rekommenderar

499 omdömen
Utmärkt
 
226
Väldigt bra
 
109
Bra
 
75
Mindre bra
 
49
Underkänt
 
40

5 senaste omdömen

2019-08-12

Inlägg av Melisesofia Hudiksvall, Sverige

Familjesemester

Fräscht och trevligt hotell. Vi fick ett jättestort ”rum”. Det var två rum båda rymliga och en köksavdelning. Balkongen var verkligen jättestor (och passade utmärkt då det blåste otroligt mycket ett par dagar - upp till 24 sekundmeter, det var ganska läskigt att vara ute då eftersom grejor blåste omkring) och fin utsikt mot havet och solnedgång över bergen. Barerna var okej men jag har tipsat dem om att sätta ut automater åtminstone för läsk och vatten eftersom köerna var långa och det förstår jag då man behöver dricka mycket i värmen och muggarna blev i brådskan bara lite mer än halvfulla så man fick ju gå ofta till baren lite mindre bra för miljön när man då fick nya muggar varje gång. Vid självservice hade man kunnat fylla på sin gamla mugg. Maten var bra - man får ju sina favoriter i en buffé - jag mumsade fetaost och oliver 😊 Det kunde ha varit mer av musik och uppträdanden, poolområdet som är väldigt stort och fint skulle varit ypperligt för lite underhållning. Lite tråkigt för tonåringarna på 14 o 16 när det inte fanns något sådant, hade det varit något för ungdomar kunde det varit lättare att få kontakt med jämnåriga. Stranden nedanför hotellet var superbra för oss - man går bara några meter så är det riktigt djupt så för små barn är det nog mindre bra. Gott om plats och gott om solstolar trots att vi åkte i början av augusti verkar som de flesta föredrog poolen. Enkelt att ta lokalbussen - när man fått tidtabellen förklarad av Apollos guide. Vi gjorde utflykt till Chrissy Island- inte som vi förväntat oss men ändå trevligt men väldigt dyrt att köpa tex dricka där. En dricka 3 euro. Två solstolar med parasoll för de få timmar man var där 20 euro. Funkar att ta med solmadrass och en solhatt 😊 Absolut att rekommendera badskor då det är mycket ojämnt och bitvis vassa stenar i vattnet.

 
2019-07-13

Inlägg av 42johans Göteborg, Sverige

Familjesemester

Uppfräschat och renoverat hotell, fina rum. Rymliga med sköna sängar. Fräscht badrum och stor dusch. Toastolen satt löst men vad vi förstod så var det så i fler rum. Varierande storlek på balkongerna. Städningen av rum gjordes bra Hotellområde var även det fräscht .... rent och snyggt. Sköna solsängar vid poolen. Bra storlek på poolen. Skulle dock behövas skuras/ städas var grönt längst poolkanterna. Lagom avstånd till poolbaren och aldrig några köer där heller. Riktigt bra strandbar... trevlig personal speciellt killen som jobbade kvällspassen. Snacks, glass och dricka fanns det ett bra utbud av. Stranden var fin, småsten. Inga problem att få solstol och avgiftsfritt. Superfint vatten, helt kristallklart. Blir riktigt djupt efter några meter. Frukostbuffén innehöll allt man kan önska sej... dock tog det lite tid innan det fylldes på när något tog slut. Lunch/middagsbufféer samma sak när något tog slut så tog det ett bra tag innan det fylldes på. Gäller även glas och skålar/tallrikar. Skulle gärna se att maten hölls varmare.Trevlig personal i restaurangen dock lite för snabba med att vilja ta tallriken ibland. Skönt att kunna sitta utomhus, ett stort plus. Men varför serverades inte tsatsiki till lunch, synd. Skönt att slippa shower/underhållning varje kväll. Ett bra familjehotell, vi hade en mycket bra vecka på Almyra hotel. transfer på 1,5 Tim ifrån Heraklion men det var det värt.

 
2019-06-15

Inlägg av Amandasimon

Semesterresa

Mat: Vällagad mat för att vara all inclusive, dock dålig variation under veckan. Dryck: Ok utbud i all inclusive, men inte högre betyg än så. Städning: Jättebra städning av rum. Dålig organiserad bortplockning och städning av utemiljöerna/poolområdet/stranden. Känns som det är för lite personal också. Fräscha hotellrum och bra wi-fi. Bemötande: Hjälpsamma,trevliga. Övrigt: Fint att sitta på terassen och äta! Tvingades sitta i matsalen två kvällar pga stormbyar.. och det var hemskt. Stimmig och stökig miljö, helt upplyst. Folk beter sig som vildar kring maten, roffar åt dig och tränger sig före liksom låter ungarna bete sig som helst. Inte hotellets fel men det drar ner betyget. Dessutom ligger hotellet helt off, räkna inte med något alls utanför hotellet. Dock smidig taxiresa på ca 10 minuter ( 130kr enkel resa) till Lerapetra

 
2019-02-19

Inlägg av SandBergman Stockholm, Sverige

Vi åker inte hit igen

Bokade detta hotell genom Apollo för vår sommarsemester (juli) med familjen. Allt som allt var hotellet bra med ett jättebra poolområde och nära till stranden, dock med några undantag. Variationen på all-inclusive maten var obefintlig så efter dag 2 (av 7) så hade man redan ledsnat. Men det är väl så all-inclusive är och jag kanske får acceptera att det inte passar mig. Städningen var riktigt dålig och vid ett tillfälle kom vi tillbaka till lägenheten efter att ha varit på stranden så möts vi av en vidöppen dörr och inte en enda personal i närheten. Vem som helst hade kunna gå in och plockat våra saker utan någon större ansträngning. Det kändes inte bra. Det fanns inga parasoll vid solsängarna vilket gjorde det olidligt att vara där under stora delar av dagarna. Vi åkte med mindre barn och var tvungna att hålla lite koll på dem när de var i vattnet. Det blev som sagt olidligt i värmen. Sen till klientelet. Förutom en del nordiska gäster så var det även många från öst och de betedde sig som svin under större delen av vår vistelse. De trängde sig i matköer, kastade skräp överallt och varsomhelst och på kvällarna söp de till och var allmänt otrevliga mot allt och alla. Apollo fyller alltså inte hotellet på egen hand utan samsas med andra researrangörer från när och fjärran. Ha det i åtanke.

 
2018-10-15

Inlägg av Magnus67 Fagersta, Sverige

Avkopplande familjesemester

Vi åkte med tre tonåringar till hotellet och är mycket nöjda. Vi har varit på en del all inclusive hotell och detta var ett av de bästa. Vi uppskattade läget, som var lugnt och ingen hög musik eller skrålande människor på kvällar och nätter. Det var ca 7 km till närmaste större stad, som är Lerapetra. Dit tog vi oss med buss och det var okänt för oss att det är Europas sydligast belägna stad. Hotellanläggningen var perfekt för oss, då det inte var långt mellan stranden och poolen och alla kunde välja det man ville och ändå inte ha långt till varandra. Både poolen och stranden hade egen bar, som kändes nära för att hämta förfriskningar. Strandbaren hade lättare snacks, som kaffebröd, korv med bröd, fruktsallader, mackor m.m. Det fanns vissa saker där, som kostade pengar, som hamburgare med bröd, som normalt brukar ingå i all inclusiveutbudet, men det kan man ju välja själv om man vill köpa eller inte. Restaurangerna var mycket bra med varierat utbud och olika teman, som italiensk, grekiskt m.m. Maten var god och det fanns något för alla. Det enda att anmärka på, var att serveringstemperaturen på maten var lite låg och uppfattades som sval när man kom till bordet. Apollos gäster kunde även välja att två gånger under en vecka, gå på en annan restaurang, där vi kunde välja på upp till 6 olika rätter. Mat och dryck i den restaurangen ingick i all inclusive. Glass fanns från förmiddag till kväll att hämta och det var några olika smaker av kulglass och olika såser till det. Stranden bestod av smått grus med sand under och för oss var det perfekt att det inte var långgrunt. Lite sämre för familjer med småbarn. Vi var där i mitten av september och det var aldrig svårt att få solstolar eller parasoll, som ingick i utbudet liksom handdukar till pool och strand. Det tyckte vi var bra, för på andra ställen vi varit på i Grekland, har vi fått betala för stolar och dyr deponi för handdukar. Stort plus för det! Rummen tyckte vi var helt okej då vi hade två rum bredvid varandra på markplan och visst fanns det några myror ibland, men det har vi hemma också. Städningen var perfekt på rummen och på hela anläggningen. De städade varje dag och hela hotellet var rent och fräscht. Sista dagarna upptäckte vi att det även fanns en bar intill receptionen med mysig atmosfär, men dit hann vi aldrig. Personalen var helt klart det bästa i sin service för att få gästerna nöjda. Trevliga och mycket tillmötesgående! Vi åkte inte på några utflykter, utan slappade totalt under vår vecka, som vi är mycket nöjda med!