1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Almyra Hotel & Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Eva,
Staffanstorp

+
-
Det är inte nödvändigt att få nya handdukar och badlakan varje dag till badrummet,lite miljötänk!

Bekräftad gäst: 2018-10-14


9 av 10

Jan,
Dalby

+
Läget lugnet och miljön
-
Varmare mat och kanske öka variationen på maten.

Bekräftad gäst: 2018-10-12


10 av 10

Håkan,
Ronneby

+
Rent, snyggt, välskött, proffsigt och br service
-
Uppvärmd pool så här sent på året

Bekräftad gäst: 2018-10-12


10 av 10

Linda,
Arlöv

+
Låg härligt vid stranden o trevlig personal. Strandbaren va bra utrustad så man kunde äta lunch o mellanmål o härliga drycker
-

Bekräftad gäst: 2018-10-12


9 av 10

Eva,
Ystad

+
Läget vid stranden. Den trevliga personalen. Aktiviteterna. Poolbaren o strandbaren.
-
Lite mer dämpad belysning o ljudnivå i bufferestaurangen.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

Patric,
Malmköping

+
Rent o snyggt och ovanligt bra mat för att vara all inklucive.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-04


9 av 10

Lena,
Södertälje

+
-
Kvitto på ”momsen” man betalar direkt vid ankomst så man inte behöver betala 2 gånger som vi råkade ut för. Mjukare sängar .

Bekräftad gäst: 2018-10-04


10 av 10

Heinz,
Slottsbron

+
Rummen,nära till havet,fin pool
-
Maten måste vara varmare,det måste ni förbättra

Bekräftad gäst: 2018-10-01


5 av 10

Curt,
Sävedalen/Partille kommun

+
-
Service i matsalen urusel, tills hovmästare kom efter två dagar. Vi fick bl a vänta två timmar innan använt porslin dukades ut, med hovmästaren tog det 30 sekunder. Sittdynor borttagna i storm återställdes inte trots påpekande i tre dagar, med hovmästaren tog det 5 minuter.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


10 av 10

,

+
Läget på stranden.
-
Ha med barnpoolen på karta som fanns på några ställen i området. Jätte många som missade barnpoolen. Skriv mer om stranden o fler bilder på hemsidan, den var fantastisk på plats men det förstår man inte på hemsidan. Tänk på att inte ha musik på jämt vid poolen, inte alla som kopplar av till musik...Man behöver få 2 nycklar till rummet.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

61% av resenärerna rekommenderar

440 omdömen
Utmärkt
 
188
Väldigt bra
 
100
Bra
 
70
Mindre bra
 
47
Underkänt
 
35

5 senaste omdömen

2019-02-19

Inlägg av SandBergman Stockholm, Sverige

Vi åker inte hit igen

Bokade detta hotell genom Apollo för vår sommarsemester (juli) med familjen. Allt som allt var hotellet bra med ett jättebra poolområde och nära till stranden, dock med några undantag. Variationen på all-inclusive maten var obefintlig så efter dag 2 (av 7) så hade man redan ledsnat. Men det är väl så all-inclusive är och jag kanske får acceptera att det inte passar mig. Städningen var riktigt dålig och vid ett tillfälle kom vi tillbaka till lägenheten efter att ha varit på stranden så möts vi av en vidöppen dörr och inte en enda personal i närheten. Vem som helst hade kunna gå in och plockat våra saker utan någon större ansträngning. Det kändes inte bra. Det fanns inga parasoll vid solsängarna vilket gjorde det olidligt att vara där under stora delar av dagarna. Vi åkte med mindre barn och var tvungna att hålla lite koll på dem när de var i vattnet. Det blev som sagt olidligt i värmen. Sen till klientelet. Förutom en del nordiska gäster så var det även många från öst och de betedde sig som svin under större delen av vår vistelse. De trängde sig i matköer, kastade skräp överallt och varsomhelst och på kvällarna söp de till och var allmänt otrevliga mot allt och alla. Apollo fyller alltså inte hotellet på egen hand utan samsas med andra researrangörer från när och fjärran. Ha det i åtanke.

 
2018-10-15

Inlägg av Magnus67 Fagersta, Sverige

Avkopplande familjesemester

Vi åkte med tre tonåringar till hotellet och är mycket nöjda. Vi har varit på en del all inclusive hotell och detta var ett av de bästa. Vi uppskattade läget, som var lugnt och ingen hög musik eller skrålande människor på kvällar och nätter. Det var ca 7 km till närmaste större stad, som är Lerapetra. Dit tog vi oss med buss och det var okänt för oss att det är Europas sydligast belägna stad. Hotellanläggningen var perfekt för oss, då det inte var långt mellan stranden och poolen och alla kunde välja det man ville och ändå inte ha långt till varandra. Både poolen och stranden hade egen bar, som kändes nära för att hämta förfriskningar. Strandbaren hade lättare snacks, som kaffebröd, korv med bröd, fruktsallader, mackor m.m. Det fanns vissa saker där, som kostade pengar, som hamburgare med bröd, som normalt brukar ingå i all inclusiveutbudet, men det kan man ju välja själv om man vill köpa eller inte. Restaurangerna var mycket bra med varierat utbud och olika teman, som italiensk, grekiskt m.m. Maten var god och det fanns något för alla. Det enda att anmärka på, var att serveringstemperaturen på maten var lite låg och uppfattades som sval när man kom till bordet. Apollos gäster kunde även välja att två gånger under en vecka, gå på en annan restaurang, där vi kunde välja på upp till 6 olika rätter. Mat och dryck i den restaurangen ingick i all inclusive. Glass fanns från förmiddag till kväll att hämta och det var några olika smaker av kulglass och olika såser till det. Stranden bestod av smått grus med sand under och för oss var det perfekt att det inte var långgrunt. Lite sämre för familjer med småbarn. Vi var där i mitten av september och det var aldrig svårt att få solstolar eller parasoll, som ingick i utbudet liksom handdukar till pool och strand. Det tyckte vi var bra, för på andra ställen vi varit på i Grekland, har vi fått betala för stolar och dyr deponi för handdukar. Stort plus för det! Rummen tyckte vi var helt okej då vi hade två rum bredvid varandra på markplan och visst fanns det några myror ibland, men det har vi hemma också. Städningen var perfekt på rummen och på hela anläggningen. De städade varje dag och hela hotellet var rent och fräscht. Sista dagarna upptäckte vi att det även fanns en bar intill receptionen med mysig atmosfär, men dit hann vi aldrig. Personalen var helt klart det bästa i sin service för att få gästerna nöjda. Trevliga och mycket tillmötesgående! Vi åkte inte på några utflykter, utan slappade totalt under vår vecka, som vi är mycket nöjda med!

 
2018-10-13

Inlägg av Rita-Elena Ronneby, Sverige

All inklusive

Vi bodde här en vecka i månadsskiftet september-oktober. En underbar vecka, bästa all-inclusive jag har haft hittills. Utöver mat och dryck fanns möjlighet till olika aktiviteter, som vattengympa, cirkelträning, yoga m.m. Stor pool, gott om solstolar både vid poolen och på stranden. Vänlig och hjälpsam personal.

 
2018-10-02

Inlägg av Jenny T Sverige

Fräscht all-inclusive i rofylld omgivning

Fräscht, nyrenoverat all-inclusive med egen strand. Gratis solstolar och både vid poolen och vid havet. Gratis badhanddukar. Ingen trängsel. Småstenig strand men stenarna runda så upplevs inte besvärligt. Såg endast enstaka med badskor. Poolen kall trots mitten av september. Havet 27-28 grader. 28-30 grader i luften. Sköna kvällar. 5 träningspass/dag för den som vill vara aktiv med t ex morgonyoga, vattengympa, hiit, allt inkluderat. Apollo har personal på hotellet i stort sett hela dagarna och det är också de som håller i träningspassen. Strandbar som förutom dryck serverar lättare snacks och tilltugg. Varm mat, ex hamburgare, strips och vatten på flaska kostar dock extra. Kylskåp på rummet som kan fyllas med dryck från den relativt välsorterade minimarket som finns på området. Här finns också ett hyfsat bra utbud av smycken, badkläder, porslin och vattenleksaker. Mysigt spa med duktig tjej. Vi testade både helkroppsmassage och bodyscrub och var väldigt nöjda. 1,5 h transfer till hotellet med buss från Heraklion men det gick bra. Många mysiga platser och olivlundar att titta på längs med vägen. Bra väg. Jättegod buffe med bra variation. Mycket fräscht. Något trångt och bullrigt i matsalen. A la carte middag ingår, 6-rätters som verkligen kan rekommenderas! Hotellet ligger lite avsides med lugn omgivning. Tyvärr hittade vi inga bra promenadstråk för morgon eller kvällspromenad. Underhållning några kvällar under veckan vilket var förvånande lite i jämförelse med andra all-inclusive vi varit på tidigare (dock ej i Grekland). Har tidigare bara varit på hotell med underhållning varje kväll. Eftersom det inte fanns så mycket att se kring hotellet kan det kanske upplevas lite väl lugnt de kvällar underhållning uteblir men för vår del spelade det ingen roll eftersom vi inte är några partykungar. Summering- trevligt beläget hotell vid stranden med bra service och god mat.

 
2018-09-24

Inlägg av jimmyt350 Linköping, Sverige

Riktigt bra vecka!

Vi kom hem imorse från en vecka på Almyra Hotell. Vi är väldigt nöjda med vår vistelse, då vi både tog det lugnt i solstolarna men även svettades ordentligt och tog ut oss under flertalet träningspass. Julia och Frida från Apollo tog väl hand om oss under passen 😀. Maten var ok, men passa på att boka in en 6-rätters i A la carte restaurangen för där höjdes klassen. Ett minus att hotellet ligger i ett alldeles för lugnt område, där det inte fanns ngt att besöka. Hotellet i sig var fint och fräscht med trevlig personal. Vi hade en 2-rums lägenhet som fungerade utmärkt, men balkongerna ( ja, vi hade två..) var riktigt små medans grannarna hade betydligt större och några spelade t o m fotboll på sin...