Kundomdömen om Almyra Hotel & Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 957 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

ola,
Eslöv

+
nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

Linda,
Göteborg

+
Fräscht och väl underhållet. Välkomnande. Bra planerat där den stora poolen och barnpoolen var separerade så en ej blev störd av barn. Bra storlek på rum.
-
Städa golven mer, blev rätt smutsigt å vi upplevde inte att de städade golven varje dag. Byt inte handdukarna varje dag, räcker med varannan eller att en lägger handduken på golvet när en vill ha bytt.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Peter,
Skövde

+
Trevlig personal. Rent och snyggt. Goda möjligheter till träning.
-
Toaletterna gick inte att låsa. Safety boxar måste vara fastmonterade i golv/vägg så de inte bara går att bära i väg.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


7 av 10

Peter,
Uppsala

+
Apollovärdarna. De var helt underbara och trevliga, de gjorde att betyget blir bättre-
-
Bredare buffé meny med mer inslag av lokal mat. Fler aktiveter som är anpassade efter värmen, kanske mer på fm, eller em.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


9 av 10

Camilla,
Värnamo

+
Nära havet Fint poolområde, sköna solsängar Nära till allt från rummet
-
avloppsvatten , hemsk odör som kom in i rummet genom fläkt gissar jag

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

Jenny,
Stockholm

+
Läget intill stranden. Vällagad varierad mat. Väldigt bekväma sängar.
-
Insektsbekämpning på rummen. Åtgärd av fuktskador i rum. Sluta parfymera rummen.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Anna,
Iggesund

+
Fantastisk pool! Fräsch mat och trevlig personal. Bra träningsmöjligheter.
-
Gärna någon kvällsshow eller annan underhållning på kvällarna.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


9 av 10

Bo,
Värnamo

+
Mycket moderna rum. Lugn och ro
-
Parasoll på uteplatsen. Solstol

Bekräftad gäst: 2019-10-06


7 av 10

Frida,
Göteborg

+
Rent och snyggt
-
Mer variation i maten och lite bättre kvalitet på vinet

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

Helen,
Värnamo

+
Läget, pol och strand som är nära.
-
Drycken är under all kritik. Det måste till bättre läsk, vin och ök för att jag skulle åka tilllbaka till detta hotell.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

61% av resenärerna rekommenderar

533 omdömen
Utmärkt
 
243
Väldigt bra
 
117
Bra
 
80
Mindre bra
 
50
Underkänt
 
43

5 senaste omdömen

2019-10-04

Inlägg av peteru587

Höst semester

Anläggningen är en mix av nytt och något äldre. Charmigt. All-inclusiv fungerade bra, men vi hade högre förhoppningar på maten. Ett måste om man älskar katter, då det finns gott om dem, som fångar gästernas uppmärksamhet. Närheten till havet ett stort plus som håll en mycket behaglig temperatur.

 
2019-09-25

Inlägg av Bagarn94

Familjesemester

Vi var till detta hotell i somras i slutet på Juli och resan innehöll det mesta. Redan när vi anlänt till Sitia började problemen och bekymren och redan där var semestern förstörd. SAS hade lämnat kvar min väska på Arlanda och jag var den ende som blev utan väska av alla passagerare. Tog dem fem hela dagar att skicka ner den till oss på Almyra hotellet på Sitia. Urusel service av ett så stort flygbolag rent ut sagt men bra ändå att dem tog sitt ansvar och betalde tillbaka en del av dem kostnader jag fick stå för själv med kläder,hygienartiklar osv. Nog om det mer om hotellet nu. Hotellet är absolut helt ok och är en klassisk 3/5 stjärnor . Måste nog dock säga att jag hemma hade förväntat mig mycket mer men man skall väl inte vara kräsen och ha allt för stora förhoppningar har jag lärt mig. Det absolut bästa med hela hotellet var den underbara stranden och det kristallklara vattnet som befann sig ca 50 m från hotellet. Poolbaren var superbra och under vår vistelse var vi helt klart mest därnere. Hotellets pool är faktiskt rätt kass ,smutsig och absolut inte badvänlig så den stod vi över för det mesta. Maten i hotellet kan jag inte heller påstå håller någon superklass direkt. Det är okryddad mat som inte smakar särskilt mycket om jag skall vara ärlig så där kan dem förbättra sig markant. Personalen som jobbar i matsalen gör verkligen allt för att det skall funka för gästerna men dem är på tok för några,ofta fanns det inga bord att sätta sig vid utan man fick gå flera min och leta och ofta var det bord som inte var dukade och du fick gå och leta efter bestick själv. Hotellet i sig ligger utanför allt annat liv vilket är trist då du inte har något att göra om kvällarna. Vill du ha en skön och avkopplande semester så är detta ett bra val . En helt ok semester trots allt men ett fyrastjärnigt hotell anser jag inte att det är ,mina förhoppningar var större .

 
2019-09-22

Inlägg av Magnussontommy Varberg, Sverige

All inclusive

Det är framförallt personalen som ger allt. Rummen städning och servicen är mycket bra. Vad gäller maten har de haft riktigt bra fisk men det blir för mycket av allt. Alla smaker kan inte tillfredsställas. Lite svårt att plocka ut godbitarna men det går.

 
2019-09-20

Inlägg av WillieBounce19

4-stjärnigt i klassen av 3 stjärnor

Fördelar: trevlig personal, pool med jacuzzi. Nackdelar: städning ej optimal, restaurangen är för liten och bord +stolar för stora för ytan, maten är inte bra ALLS, samma meny av samma mat dag in och dag ut. Dem blandar kycklingfilé med gris och lamm och kallar rätten för grillad kyckling. Dem erbjuder matlåda från restaurangen om man ska ut på utflykt - innehåller två bitar bröd + en ostskiva + en skiva skinka. Inte riktigt en matlåda för en heldagsutflykt va? Det skulle räcka till två personer. Man kan beställa allt möjligt från beach baren, dock är den öppen från 10 - 14.00 och serverar oljiga pommes och griskött som dem kallar "grilled chicken with fresh fries". Man kan boka upp utflykt till Chrissi island för 50 euro med en engelsktalande guide, onödiga pengar att spendera då guiden inte förklarar något och inte är nödvändig. Bättre att åka till Chrissi Island på egen hand, billigare och snabbare. Detta hotell rekommenderas inte till matälskare och livsnjutare.

 
2019-08-12

Inlägg av Melisesofia Hudiksvall, Sverige

Familjesemester

Fräscht och trevligt hotell. Vi fick ett jättestort ”rum”. Det var två rum båda rymliga och en köksavdelning. Balkongen var verkligen jättestor (och passade utmärkt då det blåste otroligt mycket ett par dagar - upp till 24 sekundmeter, det var ganska läskigt att vara ute då eftersom grejor blåste omkring) och fin utsikt mot havet och solnedgång över bergen. Barerna var okej men jag har tipsat dem om att sätta ut automater åtminstone för läsk och vatten eftersom köerna var långa och det förstår jag då man behöver dricka mycket i värmen och muggarna blev i brådskan bara lite mer än halvfulla så man fick ju gå ofta till baren lite mindre bra för miljön när man då fick nya muggar varje gång. Vid självservice hade man kunnat fylla på sin gamla mugg. Maten var bra - man får ju sina favoriter i en buffé - jag mumsade fetaost och oliver 😊 Det kunde ha varit mer av musik och uppträdanden, poolområdet som är väldigt stort och fint skulle varit ypperligt för lite underhållning. Lite tråkigt för tonåringarna på 14 o 16 när det inte fanns något sådant, hade det varit något för ungdomar kunde det varit lättare att få kontakt med jämnåriga. Stranden nedanför hotellet var superbra för oss - man går bara några meter så är det riktigt djupt så för små barn är det nog mindre bra. Gott om plats och gott om solstolar trots att vi åkte i början av augusti verkar som de flesta föredrog poolen. Enkelt att ta lokalbussen - när man fått tidtabellen förklarad av Apollos guide. Vi gjorde utflykt till Chrissy Island- inte som vi förväntat oss men ändå trevligt men väldigt dyrt att köpa tex dricka där. En dricka 3 euro. Två solstolar med parasoll för de få timmar man var där 20 euro. Funkar att ta med solmadrass och en solhatt 😊 Absolut att rekommendera badskor då det är mycket ojämnt och bitvis vassa stenar i vattnet.