1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Almyra Hotel & Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Karin,
Stockholm

+
Det var mysigt häng runt poolen på kvällarna eftersom det låg mitt ute i ”ingenstans” var alla där Det var fint hela komplexet.
-
Städ, inte så bra! Vårt badrum luktade urin varje gång golvet blev blött bla. Efter dusch el vid städning. Ena aircondition gick inte att stänga av, annat än att man ”bröt” elen (ej pga dåliga batterier t fjärrkontrollen.) Duschmunstycket var dåligt, vi fick ett nytt och det var vasst så vi rev oss om det kom åt kroppen.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


8 av 10

Carlo,
Göteborg

+
Läget och området och fräsch
-
Mer personal vid båda barerna det bildades långa köer hela tiden Temakvällar Mer underhållning på kvällen

Bekräftad gäst: 2019-06-23


9 av 10

Charlotte,
Kalmar

+
-
Det blir lite kaos när alla ska äta vid samma tid. Bättre om hotellet hade en som släppte in när det finns plats och att de får vänta utanför tills dess. Personalen hade inte en chans att hinna med.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


9 av 10

Helena,
Borås

+
Bra och barnvänligt hotell. Fint pool område och bra rum!
-
Mer variation på maten, tex tema-kvällar eller likn

Bekräftad gäst: 2019-06-23


6 av 10

,

+
-
Rummen såldes in som bungalows men var snarare vanliga rum i tvåvåningshus. Ingen uteplats och minimal balkong.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


8 av 10

Thomas,
Gävle

+
-
Aktiviteter/show på kvällstid Ex. Live musik , dans show ,Spel ,Lek

Bekräftad gäst: 2019-06-23


9 av 10

Jenny,
Ronneby

+
Mycket god mat, nära havet och fräscha rum.
-
Bättre service i restaurangen vad det gäller att hålla rent på borden efter gästerna. Vi fick själva röja bord och hämta bestick .

Bekräftad gäst: 2019-06-23


7 av 10

Helene,
Höör

+
Poolområdet, strandläget
-
Förbättra kvaliteten på maten och skifta rätterna så att man slipper äta samma mat varje dag.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


9 av 10

Helena,
Borensberg

+
Trevlig personal och god mat. Fint hotellområde.
-
Det är väldigt slamrigt och trångt i bufferestaurangen.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


3 av 10

Malin,
Stockholm

+
Bra personal,fint rum
-
Det mesta, fina rum och en personal som verkligen kämpar för att gästerna ska ha det bra men då det är alldeles för mycket människor på för liten yta jobbar de hela tiden i motvind. Maten är hemsk! Riktigt storköks mat tänk matbespisning. Vin får man ta själv från tappkranar, precis som på Finlandsfärjan! Trodde ett 4-stjärnigt hotell skulle ha lite mer klass än så. Totalt kaos vid poolen, vill man ha en solstol där måste man gå upp senast 07 och ”paxa”, vansinnigt att hotellet tillåter! Att boka bord i sk al carte restaurangen gick inte då det var ständigt fullt. AC:n i vårt rum fungerade inte vid ankomst och tog 24h att åtgärda, dock blev det ingen direkt kyla trots att serviceteknikern lagade den 3 gånger (efter att vi klagat) Varmvattnet i badrummet tog slut varje dag kring ca 17, inte roligt att behöva duscha ett litet barn i kallvatten.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

61% av resenärerna rekommenderar

454 omdömen
Utmärkt
 
197
Väldigt bra
 
102
Bra
 
71
Mindre bra
 
48
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2019-06-15

Inlägg av Amandasimon

Semesterresa

Mat: Vällagad mat för att vara all inclusive, dock dålig variation under veckan. Dryck: Ok utbud i all inclusive, men inte högre betyg än så. Städning: Jättebra städning av rum. Dålig organiserad bortplockning och städning av utemiljöerna/poolområdet/stranden. Känns som det är för lite personal också. Fräscha hotellrum och bra wi-fi. Bemötande: Hjälpsamma,trevliga. Övrigt: Fint att sitta på terassen och äta! Tvingades sitta i matsalen två kvällar pga stormbyar.. och det var hemskt. Stimmig och stökig miljö, helt upplyst. Folk beter sig som vildar kring maten, roffar åt dig och tränger sig före liksom låter ungarna bete sig som helst. Inte hotellets fel men det drar ner betyget. Dessutom ligger hotellet helt off, räkna inte med något alls utanför hotellet. Dock smidig taxiresa på ca 10 minuter ( 130kr enkel resa) till Lerapetra

 
2019-02-19

Inlägg av SandBergman Stockholm, Sverige

Vi åker inte hit igen

Bokade detta hotell genom Apollo för vår sommarsemester (juli) med familjen. Allt som allt var hotellet bra med ett jättebra poolområde och nära till stranden, dock med några undantag. Variationen på all-inclusive maten var obefintlig så efter dag 2 (av 7) så hade man redan ledsnat. Men det är väl så all-inclusive är och jag kanske får acceptera att det inte passar mig. Städningen var riktigt dålig och vid ett tillfälle kom vi tillbaka till lägenheten efter att ha varit på stranden så möts vi av en vidöppen dörr och inte en enda personal i närheten. Vem som helst hade kunna gå in och plockat våra saker utan någon större ansträngning. Det kändes inte bra. Det fanns inga parasoll vid solsängarna vilket gjorde det olidligt att vara där under stora delar av dagarna. Vi åkte med mindre barn och var tvungna att hålla lite koll på dem när de var i vattnet. Det blev som sagt olidligt i värmen. Sen till klientelet. Förutom en del nordiska gäster så var det även många från öst och de betedde sig som svin under större delen av vår vistelse. De trängde sig i matköer, kastade skräp överallt och varsomhelst och på kvällarna söp de till och var allmänt otrevliga mot allt och alla. Apollo fyller alltså inte hotellet på egen hand utan samsas med andra researrangörer från när och fjärran. Ha det i åtanke.

 
2018-10-15

Inlägg av Magnus67 Fagersta, Sverige

Avkopplande familjesemester

Vi åkte med tre tonåringar till hotellet och är mycket nöjda. Vi har varit på en del all inclusive hotell och detta var ett av de bästa. Vi uppskattade läget, som var lugnt och ingen hög musik eller skrålande människor på kvällar och nätter. Det var ca 7 km till närmaste större stad, som är Lerapetra. Dit tog vi oss med buss och det var okänt för oss att det är Europas sydligast belägna stad. Hotellanläggningen var perfekt för oss, då det inte var långt mellan stranden och poolen och alla kunde välja det man ville och ändå inte ha långt till varandra. Både poolen och stranden hade egen bar, som kändes nära för att hämta förfriskningar. Strandbaren hade lättare snacks, som kaffebröd, korv med bröd, fruktsallader, mackor m.m. Det fanns vissa saker där, som kostade pengar, som hamburgare med bröd, som normalt brukar ingå i all inclusiveutbudet, men det kan man ju välja själv om man vill köpa eller inte. Restaurangerna var mycket bra med varierat utbud och olika teman, som italiensk, grekiskt m.m. Maten var god och det fanns något för alla. Det enda att anmärka på, var att serveringstemperaturen på maten var lite låg och uppfattades som sval när man kom till bordet. Apollos gäster kunde även välja att två gånger under en vecka, gå på en annan restaurang, där vi kunde välja på upp till 6 olika rätter. Mat och dryck i den restaurangen ingick i all inclusive. Glass fanns från förmiddag till kväll att hämta och det var några olika smaker av kulglass och olika såser till det. Stranden bestod av smått grus med sand under och för oss var det perfekt att det inte var långgrunt. Lite sämre för familjer med småbarn. Vi var där i mitten av september och det var aldrig svårt att få solstolar eller parasoll, som ingick i utbudet liksom handdukar till pool och strand. Det tyckte vi var bra, för på andra ställen vi varit på i Grekland, har vi fått betala för stolar och dyr deponi för handdukar. Stort plus för det! Rummen tyckte vi var helt okej då vi hade två rum bredvid varandra på markplan och visst fanns det några myror ibland, men det har vi hemma också. Städningen var perfekt på rummen och på hela anläggningen. De städade varje dag och hela hotellet var rent och fräscht. Sista dagarna upptäckte vi att det även fanns en bar intill receptionen med mysig atmosfär, men dit hann vi aldrig. Personalen var helt klart det bästa i sin service för att få gästerna nöjda. Trevliga och mycket tillmötesgående! Vi åkte inte på några utflykter, utan slappade totalt under vår vecka, som vi är mycket nöjda med!

 
2018-10-13

Inlägg av Rita-Elena Ronneby, Sverige

All inklusive

Vi bodde här en vecka i månadsskiftet september-oktober. En underbar vecka, bästa all-inclusive jag har haft hittills. Utöver mat och dryck fanns möjlighet till olika aktiviteter, som vattengympa, cirkelträning, yoga m.m. Stor pool, gott om solstolar både vid poolen och på stranden. Vänlig och hjälpsam personal.

 
2018-10-02

Inlägg av Jenny T Sverige

Fräscht all-inclusive i rofylld omgivning

Fräscht, nyrenoverat all-inclusive med egen strand. Gratis solstolar och både vid poolen och vid havet. Gratis badhanddukar. Ingen trängsel. Småstenig strand men stenarna runda så upplevs inte besvärligt. Såg endast enstaka med badskor. Poolen kall trots mitten av september. Havet 27-28 grader. 28-30 grader i luften. Sköna kvällar. 5 träningspass/dag för den som vill vara aktiv med t ex morgonyoga, vattengympa, hiit, allt inkluderat. Apollo har personal på hotellet i stort sett hela dagarna och det är också de som håller i träningspassen. Strandbar som förutom dryck serverar lättare snacks och tilltugg. Varm mat, ex hamburgare, strips och vatten på flaska kostar dock extra. Kylskåp på rummet som kan fyllas med dryck från den relativt välsorterade minimarket som finns på området. Här finns också ett hyfsat bra utbud av smycken, badkläder, porslin och vattenleksaker. Mysigt spa med duktig tjej. Vi testade både helkroppsmassage och bodyscrub och var väldigt nöjda. 1,5 h transfer till hotellet med buss från Heraklion men det gick bra. Många mysiga platser och olivlundar att titta på längs med vägen. Bra väg. Jättegod buffe med bra variation. Mycket fräscht. Något trångt och bullrigt i matsalen. A la carte middag ingår, 6-rätters som verkligen kan rekommenderas! Hotellet ligger lite avsides med lugn omgivning. Tyvärr hittade vi inga bra promenadstråk för morgon eller kvällspromenad. Underhållning några kvällar under veckan vilket var förvånande lite i jämförelse med andra all-inclusive vi varit på tidigare (dock ej i Grekland). Har tidigare bara varit på hotell med underhållning varje kväll. Eftersom det inte fanns så mycket att se kring hotellet kan det kanske upplevas lite väl lugnt de kvällar underhållning uteblir men för vår del spelade det ingen roll eftersom vi inte är några partykungar. Summering- trevligt beläget hotell vid stranden med bra service och god mat.