Vasia Boulevard

Vasia Boulevard är ett hotell för vuxna precis intill strandpromenaden i Hersonissos på Kreta. Njut av god mat och dryck och flera sköna dopp i poolen med jacuzzi. Här har du även nära till det härliga vattnet vid stranden och det sprudlande nattlivet i byn.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 62 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Vasia Boulevard är ett vuxenhotell för gäster över 16 år som ligger precis intill strandpromenaden i Hersonissos, som ligger på Kretas nordkust, vid Maliabukten. Närheten till alla restauranger och barer gör att detta hotell passar den som vill ha en härlig kombination av fart och fläkt, strandhäng och avkoppling.

Här finns det en pool att njuta av och en jacuzzi som är integrerad i poolen, där du kan koppla av helt. Solstolar och parasoller är gratis och pool- och badhanddukar tillhandahålls från hotellet helt utan kostnad.

Det finns många små sandstränder i närheten. Många av stränderna har stenar i vattnet, men själva stränderna är fyllda med härlig sand och det finns både solstolar och parasoller, mot avgift. Det ligger många restauranger och tavernor vid strandpromenaden och här är det också nära till Hersonissos nattliv. Det finns inga vattensporter på stranden precis vid hotellet, de närmaste vattensporterna finns vid Star Beach, ca1,8 km bort. Där finns de flesta vattensporter man vill testa på, mot avgift.

På Vasia Boulevard kan du boka tid i skönhetscentret för till exempel massage, manikyr eller pedikyr, mot avgift. Frisör och yogapass kan också bokas via hotellet, men på faciliteter som inte ligger på hotellområdet.

Wifi ingår i alla allmänna utrymmen och kan köpas till på hotellrummet.

Fartfyllda Hersonissos ligger också nära Kretas populära sevärdhet ön Spinalonga, som var en av Europas sista spetälskekolonier, den är också känd som Längtans ö. Hit kan du komma med en av våra omtyckta utflykter i Hersonissos. Kretas huvudstad Heraklion ligger bara ca 30 minuter bort med taxi. Är du intresserad av vin så ska du åka ca 20 minuter söder om Heraklion, där ligger området där en rad kvalitetsviner produceras, varav flera fått utmärkelser de senaste åren.

Måltider

Frukost.

Bra att veta

Hotellet välkomnar endast gäster över 16 år.
Ljud från nattlivet kan upplevas som störande.

Alltid på våra Hotell för vuxna

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen