Kundomdömen om Thalia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 19 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Trevlig personal ,bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

+
Personal trevlig och tillmötesgående
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

+
God service, trevlig och hjälpsam personal. Smakfull och trevlig inredning. Inbjudande.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


8 av 10

+
Nära bad och butiker. Trevlig och mycket vänlig personal. God och fräsch mat.
-
160-dubbelsäng som stod vid väggen så man fick krypa in, inget sängbord eller läslampa. Telefon för kontakt med receptionen skulle finnas... men den hittade vi aldrig. Ett klädstreck eller liten torkställning på balkongen hade varit värdefullt.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

+
Personalen och läget
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

261 omdömen
Utmärkt
 
180
Väldigt bra
 
50
Bra
 
22
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-06-28

Inlägg av dragica2018 Stockholm, Sverige

Mysig pärla

Rent och fräscht litet hotel mitt i Herssonisos. Personalen är hjälpsamma och jättetrevliga. God frukost, nära till allt. Nedanför hotelet sök upp Karavi restaurang, super god mat, caffe och grattis solstolar. Kommer gärna tillbaka

 
2016-04-25

Inlägg av Annette G Västra Götalands län, Sverige

Underbar liten pärla

Reste hit i Augusti med en väninna. Redan när vi kom blev vi varmt välkomnade av personalen. Vi fick ett av rummen med utsikt över gatan och lite havsutsikt. Jag var rädd att trafik m.m. skulle störa på natten men med stängda fönster blev det knäpptyst. Vårt rum var nyrenoverat med sköna sängar vilket är guld värt. Hotellet har en bra frukost med något för alla och om man vill kan man äta prisvärd buffé på kvällen. Det allra bästa med detta hotell är den helt underbara personalen, trevligaste jag träffat på i Grekland. Hotellet ligger nära en liten strand som dock inte är så barnvänlig. Jag åker gärna tillbaka till detta hotell.

 
2015-09-05

Inlägg av Curious522535

Klart bra hotell

Absolut värt att rekommendera detta hotell till en härlig semester. Personalen var toppen och jätte trevliga. Poolen var inte den bästa men det var ok. Men centralt läge och bra personal o bra priser i baren och ok hotellrummet var standard med ok sängar.

 
2015-09-03

Inlägg av Tina F

Kretas mysigaste hotell

Helt fantastisk personal, känner sig väldigt välkommen. Kommer gärna igen. Ligger centralt bra nära till allt. Bara en 1/2 timme i bus från flygplatsen. Billig fin kvälls buffé som skiftar varje dag. Där e en jätte fin butik tillhörande hotellet som absolut skall besökas.

 
2020-10-06

Inlägg av meirreis

The best hotel in Crete!

Family hotel, 30th time we're here! Great rooms, fantastic food, and amazing people! Feels like home! The hotel is very clean, great location, very close to the beach, excellent restaurants near by, close to pretty much every thing. Greatly recommended for families.