1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Thalia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Personalen och läget
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Lars,
Stockholm

+
Vi tyckte hotellet var lagom stort, inget opersonligt jättehotell. Vi hade nära till badstranden och alla restauranger där. Uppåt bergen till de fyra trevliga små byarna var det inte långt heller med alla dess trevliga restauranger. Personalen var väldigt trevlig och hjälpte oss med att svara på frågor och annat.
-
Om man nu skall söka fel, kanske sängarna var lite väl hårda, men man vande sig efter en natt.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Bodil,
Norrtälje

+
Supertrevlig personal, bra läge, bra frukost
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

x,
y

+
Var ett stort/rymligt rum.
-
Kylskåp sätts på före incheckning.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Adel,
Uppsala

+
Läget
-
Sängarna var hårda

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

,

+
Presonalen och läget
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Marguerite,
Uppsala

+
Otroligt trevlig personal som ville att alla gäster skulle trivas.
-
Byta kylskåp. Det var inte så kallt. Man fick dra upp på max. Inte få röka på rummen. Vi vädrade hela vår vistelse och ändå luktade det rök på vårt rum. Lite mer variation på bröd vid frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-07-09


9 av 10

PO,
Lit

+
Fantastisk service
-

Bekräftad gäst: 2018-07-02


10 av 10

Anna,
Sölvesborg

+
Läget, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-06-24


8 av 10

Ylva,
Skutskär

+
Lugnt, rent o fint, mycket trevlig och serviceinriktad personal.
-
Frukostens äggs koktid skulle förkortas.

Bekräftad gäst: 2018-06-11


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

217 omdömen
Utmärkt
 
142
Väldigt bra
 
47
Bra
 
20
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-06-28

Inlägg av dragica2018 Stockholm, Sverige

Mysig pärla

Rent och fräscht litet hotel mitt i Herssonisos. Personalen är hjälpsamma och jättetrevliga. God frukost, nära till allt. Nedanför hotelet sök upp Karavi restaurang, super god mat, caffe och grattis solstolar. Kommer gärna tillbaka

 
2016-04-25

Inlägg av Annette G Västra Götalands län, Sverige

Underbar liten pärla

Reste hit i Augusti med en väninna. Redan när vi kom blev vi varmt välkomnade av personalen. Vi fick ett av rummen med utsikt över gatan och lite havsutsikt. Jag var rädd att trafik m.m. skulle störa på natten men med stängda fönster blev det knäpptyst. Vårt rum var nyrenoverat med sköna sängar vilket är guld värt. Hotellet har en bra frukost med något för alla och om man vill kan man äta prisvärd buffé på kvällen. Det allra bästa med detta hotell är den helt underbara personalen, trevligaste jag träffat på i Grekland. Hotellet ligger nära en liten strand som dock inte är så barnvänlig. Jag åker gärna tillbaka till detta hotell.

 
2015-09-05

Inlägg av Curious522535

Klart bra hotell

Absolut värt att rekommendera detta hotell till en härlig semester. Personalen var toppen och jätte trevliga. Poolen var inte den bästa men det var ok. Men centralt läge och bra personal o bra priser i baren och ok hotellrummet var standard med ok sängar.

 
2015-09-03

Inlägg av Tina F

Kretas mysigaste hotell

Helt fantastisk personal, känner sig väldigt välkommen. Kommer gärna igen. Ligger centralt bra nära till allt. Bara en 1/2 timme i bus från flygplatsen. Billig fin kvälls buffé som skiftar varje dag. Där e en jätte fin butik tillhörande hotellet som absolut skall besökas.

 
2019-06-17

Inlägg av Heckster67 Edmonton, Kanada

Stayed as solo traveled with friends

Thalia hotel was amazing spot, right on one of main shopping districts and close to the sea like 100m. The room I had was lovely had balcony and view of street down to sea. The staff were amazing and very helpful. The shop at front has amazing gifts at reasonable prices, there is a small bar and places to sit inside and out. The breakfast buffet was reasonable with many choices. I would highly recommend this as a choice in Crete.