1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Star Beach Village & Waterpark

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Emelie,
Rävlanda

+
Nudelbar nere på stranden att välja till lunch.. samt alla pooler som ligger jämsides med havet så man kan välja själv vart man vill gå, även att det fanns underhållning och skumparty ända in i oktober då vi åkte.
-
Om ni vet om att det är kaos på flygplatsen varje jäkla söndag så se då till att vi får skjuts dit tidigare. Denna gången höll vi på att missa planet pga långa köer. Inte kul alls.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

,

+
Stort utbud av mat och dryck. Woken i strandbaren. Vattekanorna. Asia star.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

Monika,
Ulricehamn

+
Allt
-
Inget

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

Ulla-Britt,
Värnamo

+
Bra personal, trevliga rum och välstädat.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


8 av 10

Kristin,
Värnamo

+
Fotbollsplan till barnen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


5 av 10

Mariette ,
Hjo

+
-
Trevligare personal som inte är trött på turister !!!

Bekräftad gäst: 2018-09-16


7 av 10

lars,
glumslöv

+
mycket bra och varierande mat! snygga och fina rum. trevlig personal.
-
MYCKET för hög partymusik till långt senare ut på natten än vad som utlovats. Kommer ALDRIG att åka dit under liknande omständigheter.

Bekräftad gäst: 2018-08-12


5 av 10

Victoria,
Göteborg

+
Fina rum. Bra mat. Närheten till havet i kombination med vattenland.
-
Det är en dålig kombination att det anordnas partyn i vattenlandet. Många av kvällarna förhördes middagen pga mycket hög musik från vattenlandet. Folk satt och höll för öronen i restaurangen. I beskrivningen står att det kan uppfattas som störande med ljud från vattenlandet, men det står inte att det är typ ravefester. Ringde Apollo i samband med bokning för att höra om det var ett fest ställe gör ungdomar, men det hade man inte hört talas om vilket är mycket märkligt. Synd på en väldigt fin anläggning i övrigt.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


9 av 10

Laila,
Linköping

+
Fräscht och fint hotell. Väldigt stort men fördelat i flera hus med flera pooler vilket medför att man inte märker av att det är många på samma plats.
-
Hade önskat åtmindstånde en badvakt per pool med rutchkana. Fanns enbart vid de stora rutchkanorna.

Bekräftad gäst: 2018-07-30


10 av 10

Lars,
Skara

+
Gott om solstolar Rent och fint.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

947 omdömen
Utmärkt
 
481
Väldigt bra
 
275
Bra
 
89
Mindre bra
 
51
Underkänt
 
51

5 senaste omdömen

2018-06-19

Inlägg av Pär B

annorlunda

Rummet var fint, städningen var usel, drinkarna var väldigt dålig och ölen innehöll 3% alkohol. Vissa i personalen var väldigt trevlig men överlag rätt ointresserad av att hjälpa till. Området var väldigt utspritt över ett stort område och innehöll en blandning av restauranger och barer, alla ingick inte i all inclusive, och det var otydligt vilka som ingick och inte. Helt OK semester, men inget resmål jag rekommenderar.

 
2018-06-18

Inlägg av Cno2018 Söderhamn, Sverige

Utmärkt familjehotell

Bra mat med stort urval även för veganer. Bekväma välstädade rum med balkong och havsutsikt. Bra poolområde för barn poolhandukar som kunde bytas varje dag, gott om solstolar på området. Lugnt på nätterna. Bra service och hjälpsam personal. Centrum på promenadavstånd.

 
2017-10-03

Inlägg av johanq517 Eskilstuna, Sverige

Hotelldel, mat och personal bra

Mycket bra rum och nästan ok utsikt för beställt rum med havsutsikt (som vi inte fick vid ankomst då de missta det), maten utmärkt, personal mycket bra. Långt avstånd från rum till reception och waterslides. Dålig info om vad all inclusive betyder för detta hotell. I området finns det 2 andra hotell och all inclusive gällde 3 utvalda barer som inte hade glass eller tilltugg. Själva hotelldelen fräsch och fin. Stora vägen passerar precis bakom hotellet vilket hördes tydligt då vår dörr var åt det hållet. Restauranger och mat mycket bra.

 
2016-11-28

Inlägg av marinam746

Star Beach är en mycket bra hotell!

Vi reste ditt i July, två vuxna och två barn 9 och 13 år gamla. Vi var mycket nöjda med hotellet. Maten, aktiviter allt var suveränt! Vi fick två rum med havsutsikt vid pollen. Enda nackdelen med rummen var ett högt ljud från discot varannan dag till kl. 12 men det finns rummen lång borta från discot på hotellet om man önskar, för oss det var viktig att vara nära aktiviteter och pollen så vi bad inte att byta rummen. Städningen var bra, städarna tog inte dricks som vi lämnade flera gånger. Sandstranden var perfekt, det fanns alltid lediga solstolar, både vid poler och på stranden, vi såg inga fiskar i havet dock. Personalen var jätte trevliga och hjälpsamma.

 
2015-07-14

Inlägg av Cecilia R

Nära till allt, lagom mysigt o härligt poolområde.

Som första familjeresa var detta helt ok. Vi hade ett rum beläget nära klubb Dionysos där de hade minidisco varje kväll som var gulligt. Och det var även där det var närmast till en pool. Rummet var som en enkel etta, med minikök och kylskåp, ganska hårda sängar o sisådär städat, men alltid rena handdukar fast vi inte ens bad om det. Det jobbiga var väl mest att man inte fick slänga toapapper i toaletten som man faktiskt är van vid i Sverige ;) Det jobbiga var att det var extremt lyhört i korridoren och kom det ett gäng fulla ungdomar så vaknade man på en gång. Receptionen var väldigt tillmötesgående och trevliga, vi fick alltid bra hjälp och service. Minos restaurang var helt ok, barnmåltiderna var väl ganska tråkiga, samma mat varje dag. Men tema middagarna var trevliga, oftast alltid god mat och alltid varm. Det jobbiga var att varannan dag på Star Beach (några meter ifrån restaurangen) så hade de disco och ganska hög musik (o ingen bra musik heller för den delen ;) ) så man hörde knappt ett ord av vad man sa till varandra, man fick bokstavligen skrika ut orden....så det var det sämsta med hela hotellet. Området var vackert, nära till havet och nära till vilken pool man än ville besöka. Fina grönområden. Man behövde heller aldrig slåss om solstolar eller ngt, man fick alltid plats oavsett vart man var. Vi var de enda svenskarna på detta hotell och det var väl både tråkigt o skönt, men vill ni har mer skandinaver så boka på andra sidan av Kreta....Vi hade en massa ryssar, holländare, belgare, fransmän och polacker så vår dotter kunde inte kommunicera så lätt med de andra barnen...så för hennes skull var det trist att hon inte hittade nån lekkamrat. Men i överlag så är det ett helt ok hotell och nära till allt.