Kundomdömen om Star Beach Village & Waterpark

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 87 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Bjarne ,
MELLERUD

+
Storleken
-

Bekräftad gäst: 2019-05-26


8 av 10

Emelie,
Rävlanda

+
Nudelbar nere på stranden att välja till lunch.. samt alla pooler som ligger jämsides med havet så man kan välja själv vart man vill gå, även att det fanns underhållning och skumparty ända in i oktober då vi åkte.
-
Om ni vet om att det är kaos på flygplatsen varje jäkla söndag så se då till att vi får skjuts dit tidigare. Denna gången höll vi på att missa planet pga långa köer. Inte kul alls.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

,

+
Stort utbud av mat och dryck. Woken i strandbaren. Vattekanorna. Asia star.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

Monika,
Ulricehamn

+
Allt
-
Inget

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

Ulla-Britt,
Värnamo

+
Bra personal, trevliga rum och välstädat.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


8 av 10

Kristin,
Värnamo

+
Fotbollsplan till barnen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


5 av 10

Mariette ,
Hjo

+
-
Trevligare personal som inte är trött på turister !!!

Bekräftad gäst: 2018-09-16


7 av 10

lars,
glumslöv

+
mycket bra och varierande mat! snygga och fina rum. trevlig personal.
-
MYCKET för hög partymusik till långt senare ut på natten än vad som utlovats. Kommer ALDRIG att åka dit under liknande omständigheter.

Bekräftad gäst: 2018-08-12


5 av 10

Victoria,
Göteborg

+
Fina rum. Bra mat. Närheten till havet i kombination med vattenland.
-
Det är en dålig kombination att det anordnas partyn i vattenlandet. Många av kvällarna förhördes middagen pga mycket hög musik från vattenlandet. Folk satt och höll för öronen i restaurangen. I beskrivningen står att det kan uppfattas som störande med ljud från vattenlandet, men det står inte att det är typ ravefester. Ringde Apollo i samband med bokning för att höra om det var ett fest ställe gör ungdomar, men det hade man inte hört talas om vilket är mycket märkligt. Synd på en väldigt fin anläggning i övrigt.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


9 av 10

Laila,
Linköping

+
Fräscht och fint hotell. Väldigt stort men fördelat i flera hus med flera pooler vilket medför att man inte märker av att det är många på samma plats.
-
Hade önskat åtmindstånde en badvakt per pool med rutchkana. Fanns enbart vid de stora rutchkanorna.

Bekräftad gäst: 2018-07-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

1138 omdömen
Utmärkt
 
600
Väldigt bra
 
308
Bra
 
109
Mindre bra
 
57
Underkänt
 
64

5 senaste omdömen

2019-07-02

Inlägg av Pairswe Sverige

Animation

Hej, jag stannade på Starbeach Hotel i 10 dagar, ok restaurang, simbassänger och vattenparker, nu talar vi om animering, miniklubb ok, fitness ok, men framför allt tackar vi sportsmannen Gabriel för den tid som är dedikerad till oss, alltid närvarande med sport, speciellt på morgonen med beachvolleyboll som min son älskade! Så låt oss också prata om Gianluca, som animationsledare, han var alltid låst i barnklubben och lekte med telefonen och gjorde ingenting förrän vi var här! Det var det, det var en trevlig semester, Oscar saknar Gabriel

 
2019-05-23

Inlägg av Ticka85 Nykvarn, Sverige

En toppenvecka, finns nåt för alla!

Sköna sängar(lite mjukare än vade det brukar vara), även kudden var skön. Fina rum, ett litet minus för ljudisoleringen ut mot korridoren, hörs väldigt väl in i rummen. Hörs dock ingenting från de intilligande rummen. Maten var överlag väldigt bra för att vara all inclusive, sen är det kanske inget gourmekäk:) Drycker i baren var bra, något dålig kompetens på vissa bartenders:) Men bättre sprit än vad jag erfarit på andra allinc. hotell, så drinkarna går å dricka utan att man luktar finkel som resultat:) Finns flera poolområden och även snackbar vid två av dessa, perfekt om man inte vill käka i någon av restaurangerna på lunchen. Stranden ligger precis nedanför ett av poolområdena om man hellre önskar ligga där. Vattenrutchkanorna var roliga även för mig som vuxen, ungarna tyckte det var superkul! Shower på kvällstid som jag vart överraskad över hur hög nivå det faktiskt var, där man även fick tillfälle att mingla/ta bilder med artisterna, mycket uppskattat. En kort promenad för att ta sig in till restaurangliv om så önskas! Kort å gott så hade vi en kanonvecka!

 
2018-06-19

Inlägg av Pär B

annorlunda

Rummet var fint, städningen var usel, drinkarna var väldigt dålig och ölen innehöll 3% alkohol. Vissa i personalen var väldigt trevlig men överlag rätt ointresserad av att hjälpa till. Området var väldigt utspritt över ett stort område och innehöll en blandning av restauranger och barer, alla ingick inte i all inclusive, och det var otydligt vilka som ingick och inte. Helt OK semester, men inget resmål jag rekommenderar.

 
2018-06-18

Inlägg av Cno2018 Söderhamn, Sverige

Utmärkt familjehotell

Bra mat med stort urval även för veganer. Bekväma välstädade rum med balkong och havsutsikt. Bra poolområde för barn poolhandukar som kunde bytas varje dag, gott om solstolar på området. Lugnt på nätterna. Bra service och hjälpsam personal. Centrum på promenadavstånd.

 
2017-10-03

Inlägg av johanq517 Eskilstuna, Sverige

Hotelldel, mat och personal bra

Mycket bra rum och nästan ok utsikt för beställt rum med havsutsikt (som vi inte fick vid ankomst då de missta det), maten utmärkt, personal mycket bra. Långt avstånd från rum till reception och waterslides. Dålig info om vad all inclusive betyder för detta hotell. I området finns det 2 andra hotell och all inclusive gällde 3 utvalda barer som inte hade glass eller tilltugg. Själva hotelldelen fräsch och fin. Stora vägen passerar precis bakom hotellet vilket hördes tydligt då vår dörr var åt det hållet. Restauranger och mat mycket bra.