1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Silva Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Anders,
Göteborg

+
Läget till havet och en mysig atmosfvär. Personalen var väldigt trevliga och hjälpsamma
-
Ett hyfsat gym hade vart trevligt.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


10 av 10

Annika,
Laholm

+
Fantastiskt mysigt med stengränder och fina rum med balkong eller terass. Mycket god mat serverades i matsalen. Två stora pooler med många solstolar. Nära till havet med fina bad och solmöjligheter.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-09


9 av 10

Anneli,
Enskede

+
Charmigt hotel med radhuskänsla. Bra variation på maten. Lugnt område trots att det var nära till shopping och barer. Servisen var snabba att plocka undan från borden och duka fram ny uppsättning på väntande, då det var lite brist på platser.
-
MYCKET irriterande att solstolarna bokades upp med handdukar. Detta behöver få ett slut. Det förekom att solstolar var tingade flera timmar innan någon ens dök upp. Det stod i hotellets infoblad att det inte var tillåtet, men ingen åtgärd gjordes. Jag saknade vattenflaskor på rummet. Tidigare anläggningar jag varit på så har 1 flaska per person ingått. Vi var tre pers i ett dubbelrum, med extrasäng. Trots detta fick vi inte 3 handdukar eller tre stolar på balkongen. Bra service är att detta finns från början, då det är helt uppenbart att vi är tre då det stod uppställt en extrasäng.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


8 av 10

Julia ,
Mariestad

+
Maten och pooler även läget.
-
Fler alkoholhatliga drycker i all inklusive utbudet.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


10 av 10

Linda,
Limhamn

+
Läget och personalen
-
Blev lite förvirrad då vi bokade dubbelrum men fick exakt samma rum som året innan som va enkelrum, hade förväntat oss 2 rum och inte ett stort med en liten fåtölj som drogs ut till extrasäng

Bekräftad gäst: 2018-08-19


10 av 10

Cecilia,
Ekerö

+
Fantastisk och vänlig personal. Otroligt fin service. Alltid glada och trevliga.
-
Kanske ett bättregym

Bekräftad gäst: 2018-07-09


8 av 10

Jessica,
Stockholm

+
Miljön
-
Maten

Bekräftad gäst: 2018-06-25


10 av 10

ann,
kungälv

+
Personalen omgivningarna poolerna havet närheten till centrum i stort sett allt
-
Räcke för trappa ner från baren

Bekräftad gäst: 2018-06-10


10 av 10

Birgitta ,
Falun

+
Maten var fantastisk likaså servicen, baren, matsalen mm
-

Bekräftad gäst: 2018-05-28


9 av 10

Mikael,
staffanstorp

+
Två pooler och underhållningen
-
undvika katter i restaurangen pga allergier

Bekräftad gäst: 2018-05-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

2016 omdömen
Utmärkt
 
950
Väldigt bra
 
708
Bra
 
268
Mindre bra
 
69
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2018-08-26

Inlägg av lr4127 Malmö, Sverige

Absolut fantastiskt

Andra gången vi besöker detta hotell och det är suveränt! Bra rum med städning varje dag, lätt att få plats runt poolerna om man går upp lite tidigare och deras strand är fenomenal Nära till shopping, fantastisk mat och personalen är så himla bra Vi kommer definitivt boka en resa dit nästa år igen, längtar redan

 
2018-07-12

Inlägg av 929martinf Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell vid beachen

Topphotell med all-inklusive med egen beach och närhet till allt. Riktigt bra hotell med bra mat, toppen service, nära till allt samt 2 stora pooler. Extra plus till den service som fanns på hotellet. Till bartenderna som var riktigt trevliga samt till Amina och Alexia som stod för underhållningen på hotellet. Riktiga toppen-tjejer! Enda minuset är gymet som endast bestod av 2 springband.. Det kallar jag inte ett gym. Stort att de även uppmärksammade min syster och mammas födelsedag med champagne och tårta(fast ingen hade berättat att de fyllde år) Kommer definitivt återvända.

 
2018-05-12

Inlägg av SuperMita Helsingborg

Vår på Kreta

Första ggr på denna del av Kreta och 2 veckor på Silva Beach. Precis vid havet och nära shopping ochl okal busshållplats. 2 stora fina pooler som sköttes bra. Wifi som ingick var något segt men man kunde uppgradera. Mycket rent och fräscht i matsalen och på allmänna toaletter. Mysigt område som påminner om en egen liten by, bra städning och hyfsade sängar. Stora och möjligheter för solstol både vid pool och hav. Trevlig och hjälpsam personal och kommer gärna tillbaka.

 
2017-09-12

Inlägg av lr4127 Malmö, Sverige

Fantastiskt

Vi Spenderade 1 vecka här och är super nöjda! Hotellet är fantastiskt, maten riktigt bra och läget perfekt. Jätte trevlig personal Vi återkommer nästa år med säkerhet :) Nära till shopping och man får inte glömma de två restaurangerna som ingår i all inclusive paketet

 
2017-08-27

Inlägg av Christina S

Fantastiskt

Ett hotell fantastisk personal, rent och fräsch i restaurangerna, god mat och god service. All inclusive restaurangen hade variation på maten och den var alltid fräsch. Inga långa köer. Ala carte restaurangerna serverade god och vällagad mat. Två fina pooler, strand och tre barer. Mysig och trevlig atmosfär! Kommer absolut att resa hit igen!