Kundomdömen om Silva Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 89 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Magnus,
Älmhult

+
Bra läge och fantastisk mat
-
Mer solstolar

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

Monica,
Tidaholm

+
Att det var så mysigt. Och saltvattenpoolen var bra.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


9 av 10

Rutger,
Halmstad

+
Läget och variationen på maten
-
Ett bättre musikval i matsal.Väldigt tråkigt med piano en hel vecka.En bättre drinklista med ex irish coffe.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

Christer,
Getinge

+
Mysigt med alla växter, prydligt utomhus inget skräp.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

Martin,
Göteborg

+
Att det kändes som man bodde i en liten grekisk by med låga hus. Frukosten och lunchen va toppen.
-
Bättre städning. Våra bekanta som vi reste med fick nya handukar men vi var tvungna att säga till. Och deras rum städades även bättre.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


9 av 10

Christina,
Landvetter

+
Bra läge,nära till allt, shopping strand restauranger mm.
-
Usel underhållning på kvällarna, bättre utbud i baren.

Bekräftad gäst: 2019-09-01


8 av 10

Lena,
Borås

+
Maten och läget vid havet
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


9 av 10

Marie,
Nässjö

+
Bra att kunna använda solsängar vid både havet och polen. Trevlig personal förutom en av städerskorna.
-
En av städerskorna var sur och butter och sa inte ens godmorgon. Man blev svart om fötterna när man gick på golven, svabba golv utan att först ta upp smutsen gör att man bara drar runt skiten. Vatten borde fyllas på i kylen varje dag, borde ingå i All Inclusive.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


9 av 10

Lynn,
Uddevalla

+
poolerna och maten
-
bättre städning

Bekräftad gäst: 2019-08-04


7 av 10

Isabella ,
Göteborg

+
Läget, poolerna, maten var det bästa
-
Bar och receptions personalen var ganska otrevliga, dålig underhållning (dj musiken och disconätterna det vill säga, vilket mer var en dator och två högtalare), mer riktiga drinkar borde ingå i all inclusive eller framstå bättre i informationen om hotellet, mer annan underhållning som ingår när kvällsunderhållningen inte höll måttet (dvs biljarden och airhockeyn)

Bekräftad gäst: 2019-07-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

2108 omdömen
Utmärkt
 
1005
Väldigt bra
 
736
Bra
 
273
Mindre bra
 
72
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2018-08-26

Inlägg av lr4127 Malmö, Sverige

Absolut fantastiskt

Andra gången vi besöker detta hotell och det är suveränt! Bra rum med städning varje dag, lätt att få plats runt poolerna om man går upp lite tidigare och deras strand är fenomenal Nära till shopping, fantastisk mat och personalen är så himla bra Vi kommer definitivt boka en resa dit nästa år igen, längtar redan

 
2018-07-12

Inlägg av 929martinf Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell vid beachen

Topphotell med all-inklusive med egen beach och närhet till allt. Riktigt bra hotell med bra mat, toppen service, nära till allt samt 2 stora pooler. Extra plus till den service som fanns på hotellet. Till bartenderna som var riktigt trevliga samt till Amina och Alexia som stod för underhållningen på hotellet. Riktiga toppen-tjejer! Enda minuset är gymet som endast bestod av 2 springband.. Det kallar jag inte ett gym. Stort att de även uppmärksammade min syster och mammas födelsedag med champagne och tårta(fast ingen hade berättat att de fyllde år) Kommer definitivt återvända.

 
2018-05-12

Inlägg av SuperMita Helsingborg

Vår på Kreta

Första ggr på denna del av Kreta och 2 veckor på Silva Beach. Precis vid havet och nära shopping ochl okal busshållplats. 2 stora fina pooler som sköttes bra. Wifi som ingick var något segt men man kunde uppgradera. Mycket rent och fräscht i matsalen och på allmänna toaletter. Mysigt område som påminner om en egen liten by, bra städning och hyfsade sängar. Stora och möjligheter för solstol både vid pool och hav. Trevlig och hjälpsam personal och kommer gärna tillbaka.

 
2017-09-12

Inlägg av lr4127 Malmö, Sverige

Fantastiskt

Vi Spenderade 1 vecka här och är super nöjda! Hotellet är fantastiskt, maten riktigt bra och läget perfekt. Jätte trevlig personal Vi återkommer nästa år med säkerhet :) Nära till shopping och man får inte glömma de två restaurangerna som ingår i all inclusive paketet

 
2017-08-27

Inlägg av Christina S

Fantastiskt

Ett hotell fantastisk personal, rent och fräsch i restaurangerna, god mat och god service. All inclusive restaurangen hade variation på maten och den var alltid fräsch. Inga långa köer. Ala carte restaurangerna serverade god och vällagad mat. Två fina pooler, strand och tre barer. Mysig och trevlig atmosfär! Kommer absolut att resa hit igen!