1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Nana Princess

Juniorsviter

Lyxiga juniorsviter, som hotellet kallar Deluxe Junior Suite, med en ca 20 kvadratmeter stor uteplats med privat pool (uppvärmd till 22 grader, högre temperatur mot avgift). De ljusa och moderna juniorsviterna består av ett stort sovrum med har en dubbelsäng och bäddsoffa. Extrabädd är möjlig i bäddsoffan. Tv med satellitkanaler. Playstation mot förfrågan. Nespressomaskin som dagligen fylls på med kapslar. Kaffe- och tefaciliteter. Minibar mot avgift. Gratis wifi (high speed mot avgift), luftkonditionering och deponering. Tvättservice samt strykfaciliteter mot förfrågan. Hårtork, badrock, tofflor och badhanddukar. Rymligt badrum med badkar och regndusch samt separat wc. Markterrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Poolsviter

Stora och lyxiga poolsviter, som hotellet kallar Executive Fitness Suite, med en ca 35-60 kvadratmeter stor uteplats med privat pool (uppvärmd till 22 grader, högre temperatur mot avgift). De ljusa och moderna poolsviterna har ljus och modern inredning och består av ett stort sovrum med dubbelsäng och bäddsoffa samt ett litet gym med enkel och modern utrustning. Extrabädd är möjlig i bäddsoffan. Tv med satellitkanaler samt Playstation mot förfrågan. Vid ankomst finns en vinflaska, en vattenflaska och färsk frukt. Nespressomaskin som dagligen fylls på med kapslar. Kaffe- och tefaciliteter. Minibar mot avgift. Gratis wifi (high speed mot avgift), luftkonditionering och deponering. Tvättservice samt strykfaciliteter mot förfrågan. Hårtork, badrock, tofflor. Rymligt badrum med badkar och regndusch samt separat wc. Markterrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 81-88 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorsviter

Lyxiga och moderna superiorsviter, som hotellet kallar Aqua Marine Suite, med en ca 20 kvadratmeter stor uteplats med jacuzzi. De ljusa superiorsviterna har ett sovrum med dubbelsäng och bäddsoffa samt ett litet gym med modern utrustning. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler samt Playstation mot förfrågan. Vid ankomst finns en vinflaska, en vattenflaska och färsk frukt. Nespressomaskin som dagligen fylls på med kapslar. Kaffe- och tefaciliteter. Minibar mot avgift. Gratis wifi (high speed mot avgift), luftkonditionering och deponering. Tvättservice samt strykfaciliteter mot förfrågan. Hårtork, badrock, tofflor. Rymligt badrum med badkar och regndusch samt separat wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 82 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Sviter

Lyxiga sviter, som hotellet kallar Harmony Suite, med en ca 20 kvadratmeter stor uteplats med jacuzzi. Sviterna har ett sovrum med dubbelsäng och bäddsoffa samt ett litet gym med modern utrustning. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler samt Playstation mot förfrågan. Vid ankomst finns en vinflaska, en vattenflaska och färsk frukt. Nespressomaskin som dagligen fylls på med kapslar. Kaffe- och tefaciliteter. Minibar mot avgift. Gratis wifi (high speed mot avgift), luftkonditionering och deponering. Tvättservice samt strykfaciliteter mot förfrågan. Hårtork, badrock, tofflor. Rymligt badrum med badkar och regndusch samt separat wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 80 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.