1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Nana Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Birgitta ,
Malmö

+
Fantastiskt utbud av möjligheter: strand,klippor,pooler,vackra trädgårdar,vänlig personal,oerhört bra att kunna hålla stället så rent hela tiden. Vi har varit där över tio gånger och kommer att återvända .
-
Internetuppkopplingen är komplicerad, knappt fungerande och svindyr. 40€ för en veckas uppkoppling som inte fungerade. Uruselt men det blev till slut bra när man väl valde att inte kolla på mobilen,TVkanalerna frysta på skandinavien. Tekniken måste förbättras för att bli i nivå med allt annat på detta underbara ställe.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


9 av 10

maria,
trollhättan

+
Omgivningarna
-
Mer smakrik mat

Bekräftad gäst: 2018-09-30


9 av 10

Christina,
Alvesta

+
-
Wi-Fi och saftybox skulle ingå och leksaker till barnen vid barn poolen.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

Jan,
Finspång

+
-
Incheckningen var en katastrof.Inget förberett från hotellets sida.Ihopblandning mellan resenärer.

Bekräftad gäst: 2018-09-09


8 av 10

Per,
Varberg

+
De fyra a la cart resturangerna. Att allt var fritt inom området ex solstolar.
-
Sandstranden mycket grund och stenig.

Bekräftad gäst: 2018-09-09


5 av 10

Åsa ,
Sollebrunn

+
Rent o fint.
-
Gå igenom hotellrummet så allt är helt innan nästa gäst. Servicen måste bättras på kändes som Vi var till besvär. Se till att gäster kan boka restauranger när man är där. Fylla på drickor/öl då det ofta var slut.

Bekräftad gäst: 2018-09-02


9 av 10

Lennart,
Solna

+
Maten och den trevliga personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-08-20


7 av 10

Emil,
Göteborg

+
Alacarterestaurangerna och barnpoolen.
-
Nån förbättring av baren bör göras. För det priset hade jag väntat mig mer.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


10 av 10

Anna,
Göteborg

+
Fantastisk miljö, bra med nära till hav och många pooler och väldigt bra mat på ala carte restaurangerna! Inga problem att få tag på lediga solstolar.
-
Saknade gott kaffe! Drinkarna var ingen höjdare och likaså juicerna vid frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


10 av 10

,

+
Mycket att göra, hög standard på service
-
Mer grekisk mat

Bekräftad gäst: 2018-07-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

2019 omdömen
Utmärkt
 
1141
Väldigt bra
 
575
Bra
 
225
Mindre bra
 
46
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2018-09-18

Inlägg av Maggieland Linköping, Sverige

Bra Hotell dåligt bemötande

Nana Beach Hotel är en stor resort som passar nästan uteslutningen barnfamiljer. Vi åkte dit med vår dotter och våra två barnbarn. Det var mycket liv i det trevliga området som känns som en riktig semesterby. Det är en del trappor och uppförsbackar överallt. Maten var god och utbudet stort. Mycket bra animationsteam. Det gäller för det mesta att bada i olika pooler eftersom den lilla sandstranden var hela tiden proppfull. Det som gör att jag drar ner mina poäng för hotellet var det bemötande vi har fått i receptionen. Vi bokade ett dubbelrum och ett rum för en vuxen och två barn via Apollo i maj 2018. I vår bokning var vi mycket tidliga att vi vill ha 2 separata rum i huvudbyggnaden. Man kunde nämligen välja detta alternativ redan vid bokningen. Jag ringde innan och kollade med Apollos personal att allt stämde. Jag fick bekräftat att vi betalade för våra två rum i huvudbyggnaden. Bland önskemål fanns det också att vi vill gärna vara högre upp p.g.a. min astma och allergier. Vi anlände till hotellet mitt i natten. Vid incheckningen fick vi plötsligt allt annat än det vi betalade för. Vi hamnade längst ner i bungalows långt från huvudbyggnaden och fick ett s.k. Familjerum (med två rum i ett!) på bottenvåningen med liten trädgård runt oss. Precis allt vi inte ville ha. Den mycket arroganta personalen i receptionen var bestämda att vi ska ha detta alternativ och inte det vi bokade. Det räckte inte att vi var tydliga och visade vad som står i bokningsbekräftelsen. Antigen skulle vi ta detta eller kan vi sova utanför, eftersom hotellet var enl. dem fullbokat så vi var vi tvungna att ge upp. Tack vare tjejen från Apollo som kom till hotellet fick vi nästa dag flytta och bo på det sättet vi bokade och betalade för. Detta var det värsta möjliga välkomnande vi har upplevt någonsin. Det har stämplat och påverkat hela vår vistelse.

 
2018-05-24

Inlägg av Ulrica M

Fantastiskt bra!

Stort,rent o jättefin resort! God mat,mkt utbud på pooler o matställen och snackbars. Trevlig personal! Minus är kassa bartenders i stora hotellbaren. Drinkarna smakade mäsk och de kunde inte blanda drinkar. I övrigt kanonbra i maj. Lagom varmt, lite svalt i havet dock. Vi åker definitivt tillbaka👍

 
2018-05-22

Inlägg av SandraSolk Linköping, Sverige

Fantastiskt resa

Har precis kommit hem från det här underbara stället! Rekommenderar det starkt till alla oavsett åldrar. Vi hade bokat en bungalow vid havet, underbar utsikt, rummet var fräscht de bytte handdukar o städade varje dag bra luftkonditionering. Havet & utsikten var fantastisk. Många pooler! Supergod & fräsch mat med stor variation även många väldigt goda drinkar! Många olika aktiviteter som beach volleyboll, pingis, bingo m.m Fanns även vatten aktiviteter så som para sailing, provade det härlig upplevelse. Vi reste utan barn men såg att de även fanns olika aktiviteter för barn. Nästan varje kväll 21.30 bjöd de på shower! Även här stor variation allt från eldshow till mamma Mia teater, brasiliansk dans osv.! Otroligt trevlig personal! De har ett animation Team på hotellet! Vill tacka extra mycket för Enzo, Peppe som gjorde ett fantastiskt arbete, otroligt trevliga & smittade av sig med sin härliga energi! Mvh Sandra

 
2017-11-30

Inlägg av Iceman_se Uddevalla, Sverige

Stort hotellområde med många alternativ

Stannade en vecka med storfamiljen. Vid incheckningen fick vi tyvärr inte den specen på rum som vi beställt och det fanns inga rum med rätt spec lediga. När vi först sade till fick vi sura kommentarer, men när vi stod på oss så blev de mer tillmötesgående och efter 2 nätter kunde vi byta till nya rum med rätt spec. Tyvärr låg då rummen inte bredvid varann, men vi valde ändå detta. Annars mycket stort hotellområde med många gäster men också gott om service. Bra mat, speciellt i a la carte restaurangerna men även i övrigt. Bra standard på det mesta. Lite väl kallt i poolerna. Mycket trevlig personal.

 
2017-08-10

Inlägg av Thomas J

Barnvänligt och fint hotell

Jag är här nu (6/8-13-8) med min familj och vi trivs jättebra. Det finns flera ställen där man kan äta sin frukost, lunch och middag. Maten är helt ok och gott om drycker runt poolerna. Det som är mindre roligt är att solstolarna runt poolerna blir reserverade redan kl 7 på morgnarna fast det finns skyltar om att det är förbjudet. De som tagit stolarna på morgonen håller dom hela dagen, fast dom inte ens är vid poolen och det borde man göra något åt â˜č .