Mari Kristin Beach

  • Promenadavstånd till Hersonissos
  • Strandnära
  • Välkomnar endast gäster över 14 år

Vill du bo nära stranden och med promenadavstånd till Hersonissos centrum är nyrenoverade Mari Kristin Beach hotellet för dig. Här finns en solterrass med en liten pool och solstolar. På kvällen serveras grekiska och Medelhavsinspirerade rätter på hotellets à la carte-restaurang Petalida. Hotellet välkomnar endast gäster över 14 år.


Rumstyper

Superiorrum för 1 person. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Närhet till hav matställen strand
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 44 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Familjeägda hotell Mari Kristin Beach ligger på promenadavstånd till Hersonissos centrum. Här finns en liten solterrass med en mindre pool. Gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot avgift. Sandstranden som finns ca 50 meter från hotellet är smal och har några få solstolar och parasoller mot avgift.

Hotellets à la carte-restaurang Petalida bjuder på havsutsikt och serverar grekiska och Medelhavsinspirerade rätter till lunch och middag. Musikunderhållning i à la carte-restaurangen en gång i veckan. Mindre servering i lobbyn för middagsbuffé. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Lokal trafik som kan uppfattas som störande i vissa rum.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. För de gäster som köper till halvpension intas middagsbuffén vid serveringen i hotellets lobby.

Alltid på våra Hotell för vuxna
  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen