1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om High Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Jan,
Skänninge

+
Strand nära, Trevlig personal
-
Bytte handdukar onödigt ofta (dagligen i vårt rum utan att vi markerat detta) .Hotellets miljötänk. Oklarheter av plats för upphämtning till flygplatsen. Vi fick ta taxi, för att bussen hämtade på annat ställe än där vi blev avsläppta. Detta är reklamerat till Apollo.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


9 av 10

Sandra ,
Jönköping

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-08-05


10 av 10

Josefine ,
Timmersdala

+
Poolerna och havet så nära var underbart. Jättefint område rena paradiset! Väldigt trevlig och hjälpsam personal.
-
Maten behöver absolut förbättras den var smaklös och i stort sett samma varje dag.

Bekräftad gäst: 2018-07-09


9 av 10

Håkan,
Jönköping

+
Läget med närhet till havet.
-
Bättre familjerum med riktiga sängar.

Bekräftad gäst: 2018-07-08


10 av 10

kent,
uddevalla

+
bra läge rent och snyggt och mycket god mat
-

Bekräftad gäst: 2018-06-24


8 av 10

Roger,
Norge

+
Fin beliggenhet ved stranden. Lite støy fra omgivelsene.
-
For dårlig utvalg av ''lettmat'' i poolbaren ved bassenget. Bare pølse og toast, i tillegg treg servering Strandbaren serverte bare drikke og ingen ''lettmat'' eller snacks. Tilgang til mellommåltid i tilbudet All Inclusive var skuffende. Vi har hatt mange reiser med All Inclusive i flere land(også Kreta tidligere), men dette hotellet har nok det dårligste tilbudet.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

Bente ,
Haugesund

+
Renslighet, alltid ledige solsenger, rolig restaurant, nærhet til strand.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-28


10 av 10

Trygve,
Flisa

+
Renslige rom og uteområde. Stille og rolige omgivelser. God plass både på stranda og ved basseng. Og fantastisk mat. Merkelig at det ikke er flere fra Apollo som var på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-12


10 av 10

Karsten,
Randaberg

+
Bedre en beskrivelse
-

Bekräftad gäst: 2018-07-20


8 av 10

Marius,
Skien

+
Mat , leilighet, strand
-

Bekräftad gäst: 2018-07-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

483 omdömen
Utmärkt
 
267
Väldigt bra
 
140
Bra
 
50
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-07-19

Inlägg av rebecca k

Inte 4-stjärnig standard!

Ett hotell med riktigt dålig service. Fick inte påfyllning av toalettartiklar så som schampo, lotion, toapapper mm varje dag. När man ringde och bad om det tog det 30 minuter innan en sur städerska kom med dem och som sa att de inte ska fylla på varje dag. Barpersonalen var dålig. Den ena ville inte servera skandinaver och man fick ropa på honom för att få hans uppmärksamhet och när han väl kom var han oerhört otrevlig. En annan spelade fotboll med sig själv inne i baren och sparkade ner glas. När en hotellgäst frågade varför hon spelade fotboll i baren svarade hon "om du har problem med det har du och jag ett problem". Det finns inga vattenflaskor att få någonstans från hotellet så vill du ha vatten på rummet måste du gå ut ur hotellet och köpa det själv, trots att det är all inclusive. Alla andra all inclusive vi varit på har erbjudit vattenflaskor. Maten i restaurangen var ofta överkokt och torr. Baren kunde inte göra några cocktails som liknande några kända sorter och de kunde sällan uppfylla ens önskningar på smak. Jag hade önskat en lista på möjliga cocktails som hade gjort det enklare att se vad de faktiskt kan göra. Stranden och poolerna var fina och bra men jag skulle inte rekommendera det här hotellet till någon som förväntar sig 4-stjärnig standard på hotellet.

 
2019-07-21

Inlägg av Daniel A

Awesome holiday!!

We spend 10 days at high beach this July and we really enjoyed it! The atmosphere is very relaxing and the staff is really friendly. The room was nice and the Pools and the beach are also enjoyable! But what makes the time very special are the bartenders at the Sea Side Bar! A BIG THANK to this two smart guys for preparing our evenings so entertaining!! We had so much fun :)

 
2019-07-07

Inlägg av Ionut P

Just amazing!

We stayed at High Beach Hotel for 2 weeks with our 2 years old daughter and another family. Everything was amazing, Pools and rooms are very clean, food for every taste and vary from day to day. Definitely we will recommend this hotel and we are thinking to come also the next year to High Beach. Our daughter was fascinated by the Minnie Club and the playground. Special regards for the best bartenders: Giorgos and Vasilis. Thank you guys for the good time spent each evening at the Beach BAR, you are really profi! Regards also for Arthur (Reception), who helped us each time with precious information.

 
2019-07-05

Inlägg av Aleksandra S

Best holidays only at the High Beach Hotel!

The first time we visited this hotel and everything was top level - nice location, beautiful sandy beach, good and   fresh food, friendly service ... and of course the best bartenders in Crete - GIORGIOS and VITALIS (greetings from Poland from Poznan;). Greetings also for BILLY. We hope to return there next year.

 
2019-06-04

Inlägg av realdimension Reading, Storbritannien

The food and drink need improvement

We stayed here for a week at the end of May. The hotel is located right on a sandy beach and you can swim across to an island. It has 3 pools on the main site + an adult-only pool over the road at High Beach White. There are two bars. When we went, there were always loungers available at the pool and on the beach throughout the day. Our family room was nice. The hotel is in Malia itself so there are plenty of shops and activities close by. The site is nice and peaceful eg no poolside loud music or animation team cajoling you. The evening entertainment was very low key eg dance show in the bar. The only disappointment was the food and drink. All meals are in the main restaurant. Although there was a fairly wide choice, I found it a struggle to find things that I liked. Of the 10 or so all-inclusives I've stayed in, this is the first time I've been negative about the food. Breakfast in particular was disappointing. The drinks are also worth a mention. There are no water stations where you can help yourself, so you have to use the bars or restaurant every time you need water (or any drinks). We got reprimanded for trying to fill water bottles in the main restaurant to take to the poolside. If you're a wine drinker, the white is nice, but the red is best avoided. Only 'simple' coffees are included, no espressos, etc. The hotel does have an a la carte restaurant, but it's not included. Also not included in the "all inclusive" are cocktails, fancy coffees, beach towels, safe key. I was glad I got the safe key as the cleaner left our front door open one day. In summary, it's a lovely hotel, but the food and drink let it down.