Kundomdömen om High Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 16 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

+
Det bästa med hotellet var den underbara personalen Eleni i restaurangen som alltid var så himla glad och bemötte en med ett leende. Fantastiska Kostas som skötte solsängarna nere på stranden, och Stavros som var någon form av ansvarig och var överallt på hotellet hela tiden och var lika vänlig mot varenda gäst och en var en personal som man såg varenda dag vart man än befann sig. Härligt att det fanns tillgång till gratis solsäng för hotellgästerna på stranden.
-
Städningen på rummet var riktigt dålig. Det enda som gjordes var byte av handdukar och bäddning. Sällan som golven var tvättade/sopade, handfatet i badrummet tvättades knappt. Personalen Arthur i baren vid havet var den enda personalen att klaga på. Upplevdes Nonchalant och otrevlig. Ointresserad av sitt arbete, Var oftare fel beställning på det man hade beställt än vad det var rätt.

Bekräftad gäst: 2019-08-25


10 av 10

+
Mat
-
Lyhördhet

Bekräftad gäst: 2019-08-11


10 av 10

+
Strand nära, Trevlig personal
-
Bytte handdukar onödigt ofta (dagligen i vårt rum utan att vi markerat detta) .Hotellets miljötänk. Oklarheter av plats för upphämtning till flygplatsen. Vi fick ta taxi, för att bussen hämtade på annat ställe än där vi blev avsläppta. Detta är reklamerat till Apollo.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

581 omdömen
Utmärkt
 
337
Väldigt bra
 
159
Bra
 
57
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-09-11

Inlägg av Annikanordenberg

Underbar vistelse på High Beach Resort i Malia

Tillbringade en vecka på High Beach Resort och vi var fantastiskt nöjda med allt. Mat, rum och faciliteter var jättebra (kanske en förbättringspotential när det gäller städningen). Det stora plusset var att det fanns solsängar med parasoll på stranden som vi i egenskap av hotellgäster kunde använda. I vanliga fall får man endast nyttja solsängarna runt poolen fritt. Dock såg vi att solsängarna runt poolen inte räckte till i samma utsträckning som på stranden. Vi hade beställt all inclusive och ansåg att man var duktiga på att variera maten under veckan. Personalen var väldigt mån om sina gäster. Sammanfattningsvis en helt underbar vecka med sol, bad, mat och dryck.

 
2020-10-15

Inlägg av stefanbecker725

Great Holidays at the Beach :)

Nice little Bungalow City, very clean, very friendly an caring staff team, perfect location with a private beach at the sea. great food quality and variety good place to start exkursions with a rental car we will be back soon

 
2020-10-06

Inlägg av S2294EHben

Top Hotel

We was for 1 Week in the High Beach Withe. High Beach Withe is the Hotel part for only adultes. We realy enjonyd our stay there. The room was big and modern. The beach with your own Sunbed ist just few steps away.

 
2020-09-24

Inlägg av bojanaz66 Radomlje, Slovenien

High Beach Resort White

Staying in the new part of the resort called White was excellent. I enjoyed the restaurant Elia very much since they offer excellent food. Location at the swimming pool and few steps from the beach (where sunbed reservation per room was included) also great.

 
2020-09-16

Inlägg av Tour09556658625 Köpenhamn, Danmark

Had a great vacation and hope to be back!

We've just returned from a wonderful stay at the High Beach Resort. The excellent experience started from our very first correspondence, where our questions regarding the rooms were answered quickly and elaborated in great details. During our stay we experienced such wonderful and kind staff. Travelling with our 9-months old baby, literally everyone at the hotel were extremely sweet and helpful. We had an amazing and very relaxed stay. The food and beverage options were plenty, of high quality and with great variety. The room was big and clean and the hotel is located right by the beach. The staff took every possible measures to make us feel comfortable and safe despite the COVID. We and our daughter miss Maria and the rest of the staff and would love to return!