Kundomdömen om High Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 17 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Cornelia,
Malmö

+
Det bästa med hotellet var den underbara personalen Eleni i restaurangen som alltid var så himla glad och bemötte en med ett leende. Fantastiska Kostas som skötte solsängarna nere på stranden, och Stavros som var någon form av ansvarig och var överallt på hotellet hela tiden och var lika vänlig mot varenda gäst och en var en personal som man såg varenda dag vart man än befann sig. Härligt att det fanns tillgång till gratis solsäng för hotellgästerna på stranden.
-
Städningen på rummet var riktigt dålig. Det enda som gjordes var byte av handdukar och bäddning. Sällan som golven var tvättade/sopade, handfatet i badrummet tvättades knappt. Personalen Arthur i baren vid havet var den enda personalen att klaga på. Upplevdes Nonchalant och otrevlig. Ointresserad av sitt arbete, Var oftare fel beställning på det man hade beställt än vad det var rätt.

Bekräftad gäst: 2019-08-25


10 av 10

,

+
Mat
-
Lyhördhet

Bekräftad gäst: 2019-08-11


10 av 10

Jan,
Skänninge

+
Strand nära, Trevlig personal
-
Bytte handdukar onödigt ofta (dagligen i vårt rum utan att vi markerat detta) .Hotellets miljötänk. Oklarheter av plats för upphämtning till flygplatsen. Vi fick ta taxi, för att bussen hämtade på annat ställe än där vi blev avsläppta. Detta är reklamerat till Apollo.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


9 av 10

Sandra ,
Jönköping

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-08-05


10 av 10

Josefine ,
Timmersdala

+
Poolerna och havet så nära var underbart. Jättefint område rena paradiset! Väldigt trevlig och hjälpsam personal.
-
Maten behöver absolut förbättras den var smaklös och i stort sett samma varje dag.

Bekräftad gäst: 2018-07-09


9 av 10

Håkan,
Jönköping

+
Läget med närhet till havet.
-
Bättre familjerum med riktiga sängar.

Bekräftad gäst: 2018-07-08


10 av 10

kent,
uddevalla

+
bra läge rent och snyggt och mycket god mat
-

Bekräftad gäst: 2018-06-24


7 av 10

Anette,
Skara

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

516 omdömen
Utmärkt
 
290
Väldigt bra
 
149
Bra
 
52
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2019-09-11

Inlägg av Annikanordenberg

Underbar vistelse på High Beach Resort i Malia

Tillbringade en vecka på High Beach Resort och vi var fantastiskt nöjda med allt. Mat, rum och faciliteter var jättebra (kanske en förbättringspotential när det gäller städningen). Det stora plusset var att det fanns solsängar med parasoll på stranden som vi i egenskap av hotellgäster kunde använda. I vanliga fall får man endast nyttja solsängarna runt poolen fritt. Dock såg vi att solsängarna runt poolen inte räckte till i samma utsträckning som på stranden. Vi hade beställt all inclusive och ansåg att man var duktiga på att variera maten under veckan. Personalen var väldigt mån om sina gäster. Sammanfattningsvis en helt underbar vecka med sol, bad, mat och dryck.

 
2019-10-12

Inlägg av Nesslikeadiamond

Excellent trip

Very nice and clean hotel, with a very large choice of excellent food in the all inclusive formula, including local vegetables cultivated just next to the hotel. There is also gluten free food for intolerants people like me, very appreciated. We also had the visit of several cute cats outside in the hotel area. The beach located at the foot of the hotel is also very nice, with a white sand and a cristalline water. Bars are still open with music. We can access the old Town in only 10-15 minutes walk, with a typical and local landscape. A bottle of wine and massages are offered for our arrival, very pleasant. Concerning excursions, one small negative point is the referent person of French customers, Christine, who is not precise enough and gives the minimum of details. She is not as agreable as she should be (not patient neither unfriendly). Thank you to the staff - especially Haris, Eleni, Maria and the kitchen chief - for their welcome and availability. Very positive in the whole. We have well enjoyed our stay and plan to come back.

 
2019-10-10

Inlägg av Tsveti_ka

The best hotel in Malia

We stayed at High Beach hotel in early October. Though it was not a long stay, only few nights, we were fascinated. A wonderful place with well kept gardens, lots of greenery and coziness, spacious and stylish rooms, delicious food, extremely friendly staff, well organised sandy beach and crystal clear water. We recommend High Beach hotel to everyone who wants to have a lovely holiday on Crete island.

 
2019-09-10

Inlägg av Mary_z_bg

Wonderful place!

Really wonderful place! Extremely clean! Wonderful beach with crystal blue water and fine sand! Upon arrival, we received a complimentary 15-minute optional massage, which we enjoyed with great pleasure. Very rich, delicious and varied food. My only recommendation is to add a Greek evening with more fish, squid, octopus. Special thanks to Haris Prinari - you are wonderful and showed us that every guest in High Beach is important and valuable! Thank you!

 
2019-09-03

Inlägg av famous_182

Best hotel in Malia

We spent our vacation in this hotel, which was perfect organized from the front desk at the reception, through the technical staff till the beach bar. There were each second night some goods night programs. The staff at the hotel were really kind when we stayed there this summer. There is a huge choice of the activities next to the hotel, especially Safari experts. The holiday couldn't have been better.