1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Galini

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 79 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
6,1 / 10
Service
 
6,6 / 10
Faciliteter
 
6,1 / 10
Mat och dryck
 
5,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

Nina,
Göteborf

+
Mysig och liten inte mycket folk
-
Skriv gärna att frukosten serveras vid poolbaren och de lägger allt på en tallrik för dig du får inte plocka själv, så kanske inte alla vill betala extra för frukost. Vi såg hur de förberedde första dagen gick aldrig mer dit för det var inte fräsch

Bekräftad gäst: 2019-07-21


10 av 10

Johnny ,
Malmö

+
Pollen
-
Ikke så meget larm på gaden

Bekräftad gäst: 2019-07-07


7 av 10

Josefin ,
Malmö

+
Mysigt. Bra poolområde. Mitt i centrum och nära stranden.
-
Smidigare incheckning. Bättre städning.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

,

+
Att de flesta rummen låg samlade runt poolen. Rymlig terass. Bra service.
-
Städningen kan förbättras. I dagsläget bäddades i stort sett bara sängarna. Ingen avtorkning på bord eller bänkar och ingen sopning på terassen.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


5 av 10

Johanna,
Kalmar

+
Grekisk stil med en fin trädgård
-
Städningen. Det var endast att de vek lakanen och la dit en ny toalettrulle

Bekräftad gäst: 2019-06-02


8 av 10

Björn,
Piteå

+
Trevligt hotell med trevlig personal.
-
Köksutrustningen bristfällig. Delar saknades.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


3 av 10

Maria,
Örebro

+
Utemiljön var väldigt fin med trädgård o poolomtådet, hade inte det varit så hade det varit hemskt.
-
Personal bör vara trevligare o mer hjälpsamma. Barnkillen/mannen var direkt hemskt otrevlig o bråkade o härjade med gästerna. Ena kvällen stog han o skrek o folk från gatan försökte hjälpa gästen som var utsatt. Städningen är under all kritik, kunde lika gärna varit utan för städerskan drog bara runt smutsen med sitt skitiga vatten i hinken. Väldigt orent badrum. Jättehårda sängar, kunde lika gärna legat på plankorna.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


1 av 10

Jeanette,
Stockholm

+
Att det låg centralt, nära till stranden. Och att det var vitt med blåa dörrar
-
Poolen var mycket ned smutsad av blommblad Löv , både på botten och flytande!! Är van att poolen Rengörs varje dag!!

Bekräftad gäst: 2018-10-01


7 av 10

,

+
Vackert, mysigt
-
Rum ut mot gatan bjuder på mycket oväsen. Ingen skön säng+ tråkigt att man måste klättra över varandra för att komma ur sängen, pga att det finns inte utrymme för annat.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


8 av 10

Bo,
Göteborg

+
Läget
-
Att ha poolbaren öppen! Vattenkokare och kaffebryggare på rummet! Och brödkniv!

Bekräftad gäst: 2018-07-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

16% av resenärerna rekommenderar

50 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
15
Bra
 
8
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-08-13

Inlägg av Rasmusnielsen1

Beautiful place, great location and good service

Galini has the most welcoming personal i ever experienced, its located just far enough from the busy night life so you wont be interrupted during sleep and close enough to be just a step away from everything; resturants, bars, local shops etc. I will definitely come back to galini in the future

 
2019-08-08

Inlägg av RuneH228

Nice hotel, great staff

Nice and quiet hotel for families. The rooms are cleaned every day. The staff is nice and helpful. Will recommend this place for your next Crete vacation. We will come back to stay here again. Apollo does not inform that there is a service fee/tax of 0,5 Euro pr.day that is not included. Also the AC cost 7 Euros extra pr.day (optional). This should have been informed by Apollo, and is not the hotels fault.

 
2019-07-09

Inlägg av Steto77

Beautiful and charming hotel

We visited Galini Apartments the first week of July while the town is still relatively quiet. This is not a 5* luxury hotel, but it is beautiful. The room was spacious, clean and charming. The staff is extremely friendly. Galini Apartments is situated perfectly in proximity to the beach, cocktail bars, restaurants and the party street. Right across the road is a small super market run by a very sweet couple and next to that is a small side road leading straight to Dolphin Beach Bar. I expect to visit this lovely hotel again.

 
2019-07-07

Inlägg av Ronny P

Very good hotel

Very nice people you feeling home Thanx to the best bartender Elfyera ;) she is ta best Very clean and nice roms Nice pol And u have all around you Night club resturant Macdonald Beach I very like it and will back There next year

 
2019-06-18

Inlägg av 804kristinal Oslo, Norge

Very good

This hotel scores 99%?on my list. The hotel in itself is very clean and delicate. The apartments have a good size for 2 people. They a bit worn out. Staff is very helpful and polite. The pool area is very nice and clean. You have a small supermarket right across the street with all you essentials. Now and then you hear the noise from the party street. If I’m gonna point my finger at one thing it is that it was no cleaning products for the kitchen. And the staff didn’t clean dishes when they did the daily cleaning. I find it a pit annoying to buy a set of cleaning equipment for just a week stay.