Kundomdömen om Galini

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 116 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
6,5 / 10
Service
 
7,0 / 10
Faciliteter
 
6,3 / 10
Mat och dryck
 
5,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

Vagn,
Karrebæksminde

+
Korte vej til stranden og samtidigt tæt på byen
-
Bedre udstyr i tekøkken og evt kaffemaskine/tekoger samt et forhæng i brusekabine

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

Emmelie,
Helsingborg

+
Fantastisk personal och lugnt
-
Bättre utrustning i köket

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

Dan,
Stehag

+
Evvefedrina
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


7 av 10

Susanne,
Göteborg

+
Centralt läge, ändå relativt lugnt. Mycket grönska och bra poolområde. Utsidan på hotellet gör ett bra intryck med grekisk atmosfär. Rummet var stort och hade fönster åt tre håll.
-
Städningen var under all kritik. Långa hår låg överallt på golvet efter andra gäster när vi kom och det blev inte bättre under veckan. Duschen minimal och utan draperi. Sängarna håller inte standard. Lite slitet intryck när det gäller rummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-22


8 av 10

Ann-Marie,
Ängelholm

+
Trevligt bemötande. Lugn atmosfär. Rent o fint
-
Lite mer grejer i köks skåpet. Tex en brödkniv

Bekräftad gäst: 2019-09-15


5 av 10

Ann-Christin,
Ronneby

+
Ett litet personligt hotell
-
AC som fungerar bättre Varmvatten hela dagen

Bekräftad gäst: 2019-09-08


9 av 10

Katarina ,
Bromölla

+
Urgulligt hotel som taget ur Mamma Mia The Movie. Över förväntning, vackrare i verkligheten än på foto. Familjärt med trevlig personal. Mysig inredning samt trädgård. Hängmattor, alla färger, blommor.
-
Tillägg för AC var väldigt dyrt. Vacker inbjudande pool med natrbelysning. Varför får man inte ta ett kvällsdopp efter kl 20? Ägaren vass i tonen, sa att det var ett hotell som är känt för att det är lugnt, så vi fick inte spela musik på rummet?? Det står i beskrivningen att det är poppis bland ungdomar i högsäsong.. Märkligt.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

Camilla ,
Halmstad

+
Den fina typiska grekiska fasaden med blått, vitt och alla fina växter och blommor överallt!!
-
Sängar kan behöva nya madrasser (hade lika gärna kunnat sova på marken). Duschen har inte ens något draperi, så det kan också förbättras. Wi-fi fungerade inte ens på rummen. Dåligt med 7 euro extra för ac.

Bekräftad gäst: 2019-09-01


3 av 10

Nicole,
Malmö

+
Tjejen som stod vid poolbaren var trevlig, trevligt med nära till allt
-
Städningen kunde skötas bättre. Hade inte läst något dåligt över att man fick sitta och vänta på sitt hotellrum länge, men vi fick sitta i lite mer än 3 timmar och vänta på vårat rum, medans andra satt i 4 timmar.. Tänk på att ta med myggspray MASSA MYGG!!

Bekräftad gäst: 2019-09-01


6 av 10

Nina,
Göteborf

+
Mysig och liten inte mycket folk
-
Skriv gärna att frukosten serveras vid poolbaren och de lägger allt på en tallrik för dig du får inte plocka själv, så kanske inte alla vill betala extra för frukost. Vi såg hur de förberedde första dagen gick aldrig mer dit för det var inte fräsch

Bekräftad gäst: 2019-07-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

16% av resenärerna rekommenderar

54 omdömen
Utmärkt
 
23
Väldigt bra
 
15
Bra
 
8
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-09-10

Inlägg av Ahmet Ö

Perfect

I stayed at this hotel for a week with my wife. We were both pleasantly surprised; the rooms were big, the pool area had everything you needed, and the hotel is placed right in the city so you have everything close by. This hotel deserves more credit. - This will not be our last time coming. Best regards from the turkish guy.

 
2019-09-08

Inlägg av Sine Ö Hvidovre, Danmark

Amazing

I really enjoyed staying at this hotel.. I was a bit worried after reading some bad comments but there was nothing to it! The hotel room was clean and Contained everything that we needed. The pool area was beautiful and calm - The perfect place to relax after a busy day of sightseeing. The Bartender Ελευθερία was very sweet and polite. - This will not be our last time coming here.

 
2019-09-07

Inlägg av Jennaleh Rauma, Finland

Perfect place for us!

I stayed in Galini with my family. Youngest of us was 11 and oldest was 80 years old and we all loved the place. The pool was perfect for all of us and there was good stairs to the water for older people. The pool and garden area looks beautiful with all the flowers and plants. The apartments are not new or modern, but there is everything you need. The location is perfect for everything, shops and restaurants are near and just 5min to the beach. The staff was nicest ever and really helpful, especially for the older people who needed help sometimes. We have nothing bad to say and there is no reason why we wouldn't go there again. :)

 
2019-08-13

Inlägg av Rasmusnielsen1

Beautiful place, great location and good service

Galini has the most welcoming personal i ever experienced, its located just far enough from the busy night life so you wont be interrupted during sleep and close enough to be just a step away from everything; resturants, bars, local shops etc. I will definitely come back to galini in the future

 
2019-08-08

Inlägg av RuneH228

Nice hotel, great staff

Nice and quiet hotel for families. The rooms are cleaned every day. The staff is nice and helpful. Will recommend this place for your next Crete vacation. We will come back to stay here again. Apollo does not inform that there is a service fee/tax of 0,5 Euro pr.day that is not included. Also the AC cost 7 Euros extra pr.day (optional). This should have been informed by Apollo, and is not the hotels fault.